Kui suur on reservpaak?
Re: Kui suur on reservpaak?
jann456 kirjutas:zorten22 kirjutas:zalben kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
RES - reservi kasutus ehk viimased 5l paagi põhjast; ON - peaks olema karpade üleujutamiseks:)...ku ratas pikalt seisnud, või paak tühjaks sõidetud; PRI - põhibensupaak ehk normaalasend kraanil, millega saad kulutada bensiini kuni reservini...kogemustest on minu 96' gsxf-l nii...on saanud teist sõidu ajalgi keerata, kui hakkas kakkuma juba
Äkää.. ON on normaalne töörežiim (klapp avatakse vaakumiga), RES on reserv (klapp avatakse vaakumiga) ning PRI on pealevooluks (klapp avatud).. (PRI'd oma vanal rattal (zr7) kunagi kasutada ei olnud vaja)
Aga 99' vfr'il on paak 21 ja viimane kriips bensunäidikul hakkab vilkuma u 3,5 liitri juures (manuali järgi). Aga reservi kraani ei ole niiet üsna suur üllatus oli kui ükskord peale mõningast vilkumist pmst 20 liitrit sisse mahtus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.