Kui suur on reservpaak?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Spiffous

Kui suur on reservpaak?

Lugemata postitus Postitas Spiffous »

Selline mure, et minu Kawa EN500 peaks olema ca. 15 liitrine paak, kuid kui umbes 9-10 liitrit on sealt "välja sõidetud" hakkab ratas tõrkuma nagu paak oleks tühi. Panen siis reservi peale ja jookseb ilusti... Kas tõesti on reservis 5 liitrit? Või on mingi muu põhjus...

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

A mis muu põhjus seal ikka olla saab?
Mu FJ1200'l on reserv paberite järgi just 5 liitrit, paak ise 22.

Teema algataja
Spiffous

Lugemata postitus Postitas Spiffous »

Tänan... lihtsalt tundus veidi imelik, et reserv on kolmandik kogu paagi mahust... :?
Kasutaja avatar

spinna

Re: Kui suur on reservpaak?

Lugemata postitus Postitas spinna »

Sa oled oma probleemist täiesti õigesti aru saanud.

Parimaks lahenduseks soovitan tankimist :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

gsx600F '98: paak 20l ja reserv 5 liitrit.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

EN 500 paak 11-l ja reserv 2-l
Kasutaja avatar

kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Lugemata postitus Postitas kki »

Kui suur on CBR 600 F4 (2000) bensiinipaak teistel selle ratta kasutajatel siin foorumis? Internetikirjandus näitab mitmes kohas et 18l, mul õnnestub päris tühja paagiga peaaegu 16l sisse lasta ainult. Ratas polnud ostes uus, on võimalus, et mingi väiksem paak vahepeal peale pandud, mine tea.

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Ei ole väiksem paak peale pantud, nii ongi, tavaliselt ei annagi sellist ulmelist kogust naljalt sisse pressida, paagi kaeluse taha jääb juba omajagu õhku mis ei lase kütet ligi.. enda nn. 8L paaki õnnestub paremal päeval 7L kopikatega sisse pressida.
Tõsi küll kui reservi peale ümber lülitan, siis on targem juba kodupoole ajama panna. (w)

Kasutaja avatar

agent007
Tsikkel: Honda CB400T ´80

Lugemata postitus Postitas agent007 »

CB400T paak, 13L 3L reserv.

Pakun liivapritsi teenust, madalsurve pritsimine. Hind kokkuleppel!
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
Kasutaja avatar

zalben
Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F

Lugemata postitus Postitas zalben »

Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 46 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

zalben kirjutas:

Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.

Pilt

...
Kasutaja avatar

toomer
Tsikkel: Zephyr 1100

Lugemata postitus Postitas toomer »

zorten22 kirjutas:
zalben kirjutas:

Pilt

minulgi õnnestus ratast 2 kilsa lükata sest arvasin et kraan on on' i peal aga oli res peal. Kraani peal peaks sellised tähed olema on- kraan lahti, res- reserv, pri- primer ehk bens jookseb kogu aeg peale soovitan kui ratas on pikemat aega seisnud. Res kuskil 5L

Riga-> Jawa-> Kawa
Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

toomer kirjutas:
zorten22 kirjutas:
zalben kirjutas:

Pilt

minulgi õnnestus ratast 2 kilsa lükata sest arvasin et kraan on on' i peal aga oli res peal. Kraani peal peaks sellised tähed olema on- kraan lahti, res- reserv, pri- primer ehk bens jookseb kogu aeg peale soovitan kui ratas on pikemat aega seisnud. Res kuskil 5L

Pakun et sama paigutus kui minu banditil:
Reserv üleval
Pri tahapoole/keskel
On all

Kasutaja avatar

zalben
Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F

Lugemata postitus Postitas zalben »

Hmm, mul mingeid kirju või märke seal kindlalt ei ole. Võimalik, et see "smile" vastab tõele. Paaki tühjaks muidu pole kombeks sõita, aga ei tahtnud ühest "külatanklast" kallist solki tankida ja otsustasin linnani välja venitada, ning võta näpust....

Kasutaja avatar

jann456
Tsikkel: GSX600F

Lugemata postitus Postitas jann456 »

zorten22 kirjutas:
zalben kirjutas:

Pilt

RES - reservi kasutus ehk viimased 5l paagi põhjast; ON - peaks olema karpade üleujutamiseks:)...ku ratas pikalt seisnud, või paak tühjaks sõidetud; PRI - põhibensupaak ehk normaalasend kraanil, millega saad kulutada bensiini kuni reservini...kogemustest on minu 96' gsxf-l nii...on saanud teist sõidu ajalgi keerata, kui hakkas kakkuma juba :D

Kasutaja avatar

mikko9
Tsikkel: Yamaha YZ250F, Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas mikko9 »

Tere!

Solgin küll teise teemat, kuid kas Kwasaki Z750 (2004 aastast) ei olegi vist reservi kui sellist? Vähemalt oma rattal pole leidnud...

Kõnnib Sterliz mööda tänavat. Näeb meest aiale soditud roppusi valge värviga üle võõpamas- "MODERAATOR", mõtleb Stierlitz... ;)
Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Aga kollane tuli on, kui hakkab otsa saama?
Selles mottes, et kui uuem ja pritsu giga masin on, siis nagunii sellist asja pole.
Ja vanematel vist on mingi vahe ka reservil ja normaalolekul. Aka yhe puhul on vaba vool ja teise puhul tommatakse vaakuiga bena. Osadel vist vahemalt.
Vanadel pigem polnud fancisid kytuse mootjaid ja siis, et mitte lambist toss valjas oleks, saad pohikytuse loppedes reservi panna ja tead, et vaja juurde votta.
No ma olen nii asjast aru saanud. A ma voin segast ka panna.

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

jann456 kirjutas:
zorten22 kirjutas:
zalben kirjutas:

Pilt

RES - reservi kasutus ehk viimased 5l paagi põhjast; ON - peaks olema karpade üleujutamiseks:)...ku ratas pikalt seisnud, või paak tühjaks sõidetud; PRI - põhibensupaak ehk normaalasend kraanil, millega saad kulutada bensiini kuni reservini...kogemustest on minu 96' gsxf-l nii...on saanud teist sõidu ajalgi keerata, kui hakkas kakkuma juba :D

Äkää.. ON on normaalne töörežiim (klapp avatakse vaakumiga), RES on reserv (klapp avatakse vaakumiga) ning PRI on pealevooluks (klapp avatud).. (PRI'd oma vanal rattal (zr7) kunagi kasutada ei olnud vaja)

Aga 99' vfr'il on paak 21 ja viimane kriips bensunäidikul hakkab vilkuma u 3,5 liitri juures (manuali järgi). Aga reservi kraani ei ole niiet üsna suur üllatus oli kui ükskord peale mõningast vilkumist pmst 20 liitrit sisse mahtus.

zr-7 99' > vfr800 99'
Kasutaja avatar

ullivilli
Tsikkel: R1100GS
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ullivilli »

cj 900 paak 24, reserv paberite järgi 5L

www.minemetsa.ee www.ripptelk.ee - Hennessy, DD hammock, Rootsmann rippvoovid, Sawyer veefiltrid ja kõikvõimalik matkavarustus.
Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Honda Hornet, koos reserviga peaks olema 19L. Täiesti kuivale sõidetud rattale tankisin 17L sisse. Ei tea, kus see 2L ennast peidab :wack:
Mootor suri välja, aga midagi ikka loksus sees.

ABS - 8 elu 9-st alles
Kasutaja avatar

ullivilli
Tsikkel: R1100GS
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ullivilli »

svenzik kirjutas:

Honda Hornet, koos reserviga peaks olema 19L. Täiesti kuivale sõidetud rattale tankisin 17L sisse. Ei tea, kus see 2L ennast peidab :wack:

Põskedes peidus...
Kui saab otsa, siis ratas küllili keerata vooliku poolele ja saad põsest veel 100g kätte :)

www.minemetsa.ee www.ripptelk.ee - Hennessy, DD hammock, Rootsmann rippvoovid, Sawyer veefiltrid ja kõikvõimalik matkavarustus.
Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

ma suutsin enda ER6-N'le 16L sisse joota kui kuivaks söitsin, paberite järgi 15.5L

Ei tea kas bensukas müüs mulle 0.5L öhku?

Pilt

peitupaik
Tsikkel: R1 RN12, CBR ´97 600cc

Lugemata postitus Postitas peitupaik »

ullivilli kirjutas:
svenzik kirjutas:

Põskedes peidus...
Kui saab otsa, siis ratas küllili keerata vooliku poolele ja saad põsest veel 100g kätte :)

Tänu sellele päris tihti kunagi võrridega koju jõutud

Ela nii naqu sa ise suudad
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”