Kui suur on reservpaak?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Kui suur on reservpaak?
-
Teema algataja
Re: Kui suur on reservpaak?
Parimaks lahenduseks soovitan tankimist

-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Kui suur on CBR 600 F4 (2000) bensiinipaak teistel selle ratta kasutajatel siin foorumis? Internetikirjandus näitab mitmes kohas et 18l, mul õnnestub päris tühja paagiga peaaegu 16l sisse lasta ainult. Ratas polnud ostes uus, on võimalus, et mingi väiksem paak vahepeal peale pandud, mine tea.
Ei ole väiksem paak peale pantud, nii ongi, tavaliselt ei annagi sellist ulmelist kogust naljalt sisse pressida, paagi kaeluse taha jääb juba omajagu õhku mis ei lase kütet ligi.. enda nn. 8L paaki õnnestub paremal päeval 7L kopikatega sisse pressida.
Tõsi küll kui reservi peale ümber lülitan, siis on targem juba kodupoole ajama panna.
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
CB400T paak, 13L 3L reserv.
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F
Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 46 korda
zalben kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
-
- Tsikkel: Zephyr 1100
zorten22 kirjutas:zalben kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
minulgi õnnestus ratast 2 kilsa lükata sest arvasin et kraan on on' i peal aga oli res peal. Kraani peal peaks sellised tähed olema on- kraan lahti, res- reserv, pri- primer ehk bens jookseb kogu aeg peale soovitan kui ratas on pikemat aega seisnud. Res kuskil 5L
toomer kirjutas:zorten22 kirjutas:zalben kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
minulgi õnnestus ratast 2 kilsa lükata sest arvasin et kraan on on' i peal aga oli res peal. Kraani peal peaks sellised tähed olema on- kraan lahti, res- reserv, pri- primer ehk bens jookseb kogu aeg peale soovitan kui ratas on pikemat aega seisnud. Res kuskil 5L
Pakun et sama paigutus kui minu banditil:
Reserv üleval
Pri tahapoole/keskel
On all
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F
Hmm, mul mingeid kirju või märke seal kindlalt ei ole. Võimalik, et see "smile" vastab tõele. Paaki tühjaks muidu pole kombeks sõita, aga ei tahtnud ühest "külatanklast" kallist solki tankida ja otsustasin linnani välja venitada, ning võta näpust....
zorten22 kirjutas:zalben kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
RES - reservi kasutus ehk viimased 5l paagi põhjast; ON - peaks olema karpade üleujutamiseks:)...ku ratas pikalt seisnud, või paak tühjaks sõidetud; PRI - põhibensupaak ehk normaalasend kraanil, millega saad kulutada bensiini kuni reservini...kogemustest on minu 96' gsxf-l nii...on saanud teist sõidu ajalgi keerata, kui hakkas kakkuma juba
Tere!
Solgin küll teise teemat, kuid kas Kwasaki Z750 (2004 aastast) ei olegi vist reservi kui sellist? Vähemalt oma rattal pole leidnud...

-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Aga kollane tuli on, kui hakkab otsa saama?
Selles mottes, et kui uuem ja pritsu giga masin on, siis nagunii sellist asja pole.
Ja vanematel vist on mingi vahe ka reservil ja normaalolekul. Aka yhe puhul on vaba vool ja teise puhul tommatakse vaakuiga bena. Osadel vist vahemalt.
Vanadel pigem polnud fancisid kytuse mootjaid ja siis, et mitte lambist toss valjas oleks, saad pohikytuse loppedes reservi panna ja tead, et vaja juurde votta.
No ma olen nii asjast aru saanud. A ma voin segast ka panna.
jann456 kirjutas:zorten22 kirjutas:zalben kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sealt vasakul asuvast keeratavast kraanist saab reservi peale keerata (suzuki gsx600f 1990)? Täna sai ratast käe kõrval 2 kilti lükatud, kuna ma ei tea, mis asendis reserv asub... praegu on kraanil asuv nool siis motika tagumiku poole. Äkki keegi teab. "Owners manualis" millegipärast sellest juttu ei leidnud.
RES - reservi kasutus ehk viimased 5l paagi põhjast; ON - peaks olema karpade üleujutamiseks:)...ku ratas pikalt seisnud, või paak tühjaks sõidetud; PRI - põhibensupaak ehk normaalasend kraanil, millega saad kulutada bensiini kuni reservini...kogemustest on minu 96' gsxf-l nii...on saanud teist sõidu ajalgi keerata, kui hakkas kakkuma juba
Äkää.. ON on normaalne töörežiim (klapp avatakse vaakumiga), RES on reserv (klapp avatakse vaakumiga) ning PRI on pealevooluks (klapp avatud).. (PRI'd oma vanal rattal (zr7) kunagi kasutada ei olnud vaja)
Aga 99' vfr'il on paak 21 ja viimane kriips bensunäidikul hakkab vilkuma u 3,5 liitri juures (manuali järgi). Aga reservi kraani ei ole niiet üsna suur üllatus oli kui ükskord peale mõningast vilkumist pmst 20 liitrit sisse mahtus.
cj 900 paak 24, reserv paberite järgi 5L
Honda Hornet, koos reserviga peaks olema 19L. Täiesti kuivale sõidetud rattale tankisin 17L sisse. Ei tea, kus see 2L ennast peidab
Mootor suri välja, aga midagi ikka loksus sees.
svenzik kirjutas:Honda Hornet, koos reserviga peaks olema 19L. Täiesti kuivale sõidetud rattale tankisin 17L sisse. Ei tea, kus see 2L ennast peidab
![]()
Mootor suri välja, aga midagi ikka loksus sees.
Põskedes peidus...
Kui saab otsa, siis ratas küllili keerata vooliku poolele ja saad põsest veel 100g kätte
ma suutsin enda ER6-N'le 16L sisse joota kui kuivaks söitsin, paberite järgi 15.5L
Ei tea kas bensukas müüs mulle 0.5L öhku?
ullivilli kirjutas:svenzik kirjutas:Honda Hornet, koos reserviga peaks olema 19L. Täiesti kuivale sõidetud rattale tankisin 17L sisse. Ei tea, kus see 2L ennast peidab
![]()
Mootor suri välja, aga midagi ikka loksus sees.Põskedes peidus...
Kui saab otsa, siis ratas küllili keerata vooliku poolele ja saad põsest veel 100g kätte
Tänu sellele päris tihti kunagi võrridega koju jõutud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.