Biker.ee moded

Kasutaja avatar

Tõnis
Tsikkel: Suzuki Marauder
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Tõnis »

Kri§to kirjutas:

Suures plaanis on jummala toimiv foorum, mõningased vastuseisud on tekkinud modereerimisel.... Kes tahab uut motofoorumit mingu ja ehitagu.

Olen nõus.
Uut foorumit küll teha mõtet pole ja ma ei kujuta ette ka kuhu nii väga arenema peaks, foorum toimib tehniliselt täiesti hästi, on mugaavalt kasutatav jne.
Mingit facebooki siia küll ehitada vaja ei ole kui macintosh seda silmas peab.

Jälgides pika aja jooksul neid teemasi kus kurdetakse kustutamise üle ja mis siis hiljem ära kustutatakse on tõesti tunne, et moded peaks ise panema paika reeglid mida teha tohib ja mida mitte.
Tarts tundub olevat väga pedantne igasuguseid reegleid järgima, seadusi ja reegleid tuleb siiski täita oma mõistusega ise kaasa mõeldes, mitte pimesi neid järgida. Kui isikukood ja nimi jne ei ole salajane ja neid on lubatud avaldada siis ei ole ju vaja neid siin kustutada. Või siis kui keegi avaldab mõne päti nime... eriti kui ta süüdi mõistetud on, ma ei näe midagi halba selles, eriti kui igal pool mujal selliseid asju avalikustatakse.

Viimati muutis Tõnis, 14 Juun 2012, 13:05, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”