Biker.ee moded
Re: Biker.ee moded
shans kirjutas:Täna avastasin, et jälle on see varastega seotud teema kustutatud. Olen sellisest käitumisest foorumi modede poolt väga häiritud ja ka pettunud. Ise igati ausa ja heauskse inimesena soovisin ainult teavitada teisi foorumlasi teatud tegelaste eest, postitades siia lingi avaliku infoga.
Tekkis arutelu teemal isikuandmete avalikustamine jne.
...
Küsimus oleks siis: Kui vargusega süüdi mõistetud isikute infot ei tohi foorumisse üles panna, kui ei, siis miks?
Kas tohib üldse foorumis viidata ühelegi füüsilisele isikule (või juriidilisele) isikule?
PS! Eurodirektiiv "DIRECTIVE 95/46/EC" defineerib isikuandmed ning annab aluse lähteriigil seadustada, kuidas toimitakse nende andmetega. Andmekaitseinspektsiooni (AKI) seisukoht: isikukood ei kuuli delikaatsete andmete hulka (http://www.aki.ee/est/?part=events&id=85). AKI on kirjutanud lühijuhendi isikuandmete kohta ning kuidas andmetega tuleb ümber käia. http://www.aki.ee/download/1818/Isikuan ... 95PLIK.pdf Soovitan kõigil lugeda!
PPS! See eurodirektiivi lugesin ise läbi, aga ma pole jurist!
Selles osas olen Tartsiga nõus, et tuleb jääda faktidesse ning kas siin ei tohi õhutada vägivallale jms, mille tulemusena kannatab foorumi omanik.
Minu arust võiks kokku leppida pealkirja sõnastuse või teha alamfoorimi, kuhu ei pane igaüks oma arvamust vaid ainult fakte, kuidas edasi toimida (näiteks Andke nõu: kuidas liiklusõnnetuse puhul toimida, Andke nõu: kuidas varguse puhul toimida) ning arvamusi ei postitata sinna vaid seadusest tulenevaid fakte. Teine variant on kopeerida postituse need 8% ümber alamfoorumisse, kus saab reaalselt abi otsida, kuid see tähendaks suurt töökoormust modedele. Ehk saaks selle ära teha teema tekitaja...
Ühesõnaga võiks osa foorumist olla faktipõhine ning teine arvamustepõhine
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.