On kellelgi kogemusi sõjaväe saabastega

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

dux
Tsikkel: CB 750

Re: On kellelgi kogemusi sõjaväe saabastega

Lugemata postitus Postitas dux »

HMP kirjutas:

Saapad tellitud, aga üks number sai ikka suured. :( Saa siis nendest numbritest aru :?:
Kasutades ära siis seda teemat ja vabandan hanneshk` ees , aga loodan et ei pane pahaks.

Välja pakkuda saapad,, MAGNUM`` Cobra 8.0V1 nr. 46 (UK 12 ja US 13)
http://www.emsworld.com/article/1043021 ... ots-review
Tuliuued, karbis. Hind 74 euri.
Ise tellin kohe uuesti ja nr. väiksemad.
Kellel huvi võtku ühendust tel.56 90 10 90 Tartu.

kle selle raha eest saaksid ikka juba enamvähem tsiklisaapad.. :) mõnes netipoest. eesti motopoodides jääksid muidugi vb hätta. võibolla ma eksin ka selle viimase suhtes.

Haamriga mehele paistab kõik naelana. :wack:
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

kindlasti, aga mil boots universaalsemad all round lihtsalt.

Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Lugemata postitus Postitas redhott »

Samelin teeb ka mõistliku kraami, mis muidugi eesti kaitseväele ei kõlba, aga saksa ja mujale sobivad, Tartus kastani tänavas on pood olemas, aga kodukas on kiviajast. Samelinis see hea, et saad saabast lasta enda maitse järgi tuunida, kui midagi ei peaks meeldima (õõsid ja muu selline).

Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma sõidan ka muidu sõdurisaabastega. Igati hea ja praktiline on, ainus miinus on see, et kui ma matsu panin, siis varbad lõin ära niimoodi, et luud sodid. Tsiklisaapa või mõne muu plastik-/raudninaga saapa puhul oleks pääsenud põrutustega. Moraal - sebi ninatugevdusega saapad.

KKKKKK
Tsikkel: XJR 1300
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas KKKKKK »

reimps kirjutas:

kui ma matsu panin, siis varbad lõin ära niimoodi, et luud sodid.

Siis räägitakse, et daitoona pehmed sõidusaapad väga mugavad jalas. On küll! Olena ka ise proovinud aga selle pärast mida reimps kirjutab eelistan alati miskit jäikust sõidusaapal, olgu ta siis kasvõi sõjaväekas või matkakas.

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

reimps kirjutas:

Ma sõidan ka muidu sõdurisaabastega. Igati hea ja praktiline on, ainus miinus on see, et kui ma matsu panin, siis varbad lõin ära niimoodi, et luud sodid. Tsiklisaapa või mõne muu plastik-/raudninaga saapa puhul oleks pääsenud põrutustega. Moraal - sebi ninatugevdusega saapad.

eelmisel suvel sober kukkus ristmikul lahtise killustiku peal umbes 50 km tunnikiirusel. kiiver oli ainuke asi, mis ilma kriimudeta paases. saapa nina oli aga taiesti puruks. kui poleks metalltugevdust olnud, siis varbad oleks korralikult sodid olnud. kas ikka mugavuse parast tasub riskida. tsiklisaabas peaks ikka kaitsma, mitte mugav kaia olema.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kasutan selliseid juba kolmandat suve sõitmiseks,aga ostetud on need vist nii kümme-kaksteist aastat tagasi
http://www.shoebuy.com/caterpillar-acti ... 275/275427

Pole tald veel kulunud(õlikindel) ja ka heebel pole midagi teinud.Suvel ei ole palav ja ka külmaga kannatab käia.Just käimiseks on need eriti head.Eelmine aasta sai poolas nii 40min padukaga sõidetud,siis tuli vett ka sisse,aga mingi lühema vihmaga pole veel muret olnud.Tald on tugev ja toetab jalga.Samas kui viskad sõiduriided maha käi või sortsudega,teksadest rääkimatta.Kui mina ostsin olid vist isegi kallimad.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

J a n n o kirjutas:

kas ikka mugavuse parast tasub riskida.

Eks igaüks pea hinda, mugavust ja turvalisust sisaldava võrrandi enda jaoks ise läbi arvutama. Kõige turvalisem oleks ise mitte sõita ja raadiost kuulata (telekas rikub silmi), kuidas teised seda teevad.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

mul on mingid X sõjaväe täisnahast saabastega head kogemused - mugav jalas, vastupidav, veekindel ( kui korralikult hooldada), mootorsae keti kindel jne. - vabalt võib kanda aastaringselt - suvel pole palav ja talvel ei hakka ka jalad külmetama. tänaseks saapad ca 8 aastat vanad, ainus, mis kulub on tald.

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Kasutan aastaid Sievi halli tallaga ka EKV-s olnud sõdurisaapaid. Täisnahast, veekindlad mingi piirini kui viksida, varba sees tugevdatud osa(autol olen lasknud üle varba sõita). Mis on veel väga hea siis võrreldes odavamapooslete tsiklisaabastega ei hakka nendega jalad higistama ka suvel. Korralike 300eur+ tsiklisaapaid ei kannata osta. Ostsin ühed Akito-d kuna oli vaja pikemat säärt pikemaks maantesõiduks aga need lagunesid vist kuu ajaga ära. Ainuke mure Sievi saapaga ongi see, et külm tuul kipub sääre sisse puhuma pikemal maantesõidul. Nüüd juba 5s aasta nendega igapäevaselt nii talvel kui suvel, peaks vist välja vahetama =) Hea teema, annab valikut.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”