Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
-
andrias
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Re: Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
HMP kirjutas:Lugesin kogu teema läbi ja tähelepanu pälvis asjaolu, sest olen tegelenud rehvivahetusega 15 aastat.
Kokkuvõtteks teeks edaspidiseks selgeks ka kõigile teistele sõidukikasutajatele, et rataste tasakaalustamine ei ole igaveseks jääv nähtus. Hooajaliselt tuleb kindlasti tasakaalustada rattaid rohkem kui üks kord, sest meie teed ei ole ideaalsed (löökidest tulenev velgede deformatsioon), paratamatult toimub rehvide kulumine, tasakaaluraskused pudenevad küljest ära (mitte ainult kehvast liimist/klambrist vaid ka mehhaanilisest teguritest), madalakvaliteedilised rehvid. Samas kui paigaldati äsja uued rehvid, siis paratamatult ,, sõidetakse rehv sisse,, ja tasakaalustatakse uuesti.
Nagu ma mainisin, ei ole mul ka nii suurt kogemust aga mõni jooks on ikka tehtud.
1) hooaja keskel ei tasakaalusta ükski normaalne ... velge põhjuseta üle. Vahel ka mitte kahe hooaja jooksul.
2) teede seisukorra kohta ütlen p%&k, aga mitte võimatu. Sõidukeid soovitatakse kasutada ikkagi nn. SIHTOTSTARBELISELT.
3) tasakaaluraskused pudenevad küljest.... eeee... täpsemalt kuidas?
4) kuhu kohta rehv sisse sõidetakse?- Tehke katse. Pange ratas balanssi, võtke pingilt maha, keerake suva suunda ning uuesti pinki. Samad mõõdud sisse ja mis näitab kuni 10g on tavaline näit mööda. Teine asi on see, kui just vormelisõitjaga tegu pole siis tavakasutaja seda ei tunnegi. Vibra tuleb ikka nii 20g ja üle selle möödapanekul. Ei vaidle vastu rehvi kulumise, defektide ilmnemise ja mille veel suhtes aga väikse paarisajakilomeetrise linnasõiduga sellised asjad ei ilmne.
Lisaks oleks võinud sellid telefonis siis kliendile juba seda nn. perses rösteri ja OnOffi juttu ajada mitte ala. helistan tagasi. Ja lisade lisaks oleks olnud lihtsam kompromiss leida kui kogu bikeri rahvale näidata nelja lehekülge "kellel on kõige suurem" juttu ![]()
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f