Kawasaki ZX-12R 2006a. - tux777
Moderaator: Moded
Kawasaki ZX-12R 2006a. - tux777
Kawasaki ZX-12R 2006a. 131kW
Ratas sai soetatud 09.06.12
Hetkel veel sõidan enda jaoks sisse, eelmine ratas oli Z-750S 2005a. Vahe on väga suur. Algul arvasin, et meeldib mugav sõiduasend ja tavaline bike rohkem, kuid mida aeg edasi seda rohkem pidin tõdema, et vaja on ikka korralikku asja. Uus ratas teel palju stabiilsem ja ka kurve on palju mugavam läbida. Eelmine tükkis suuremal kiirusel õõtsutama ja kurvides oli liiga pehme. Uuega neid muresid pole. Juhitavus on super ja tõmme on ülihea. Esialgu tahavad käed harjumist veel saada kuna lenks hoopis teine ja väsitab natuke rohkem käsi, kuid eks tahab harjumist.
Re: Kawasaki ZX-12R
Mis sa sellega öelda tahad?
See on see ratas, mis mõnda aega oli müügis 5200 euroga?
Mul endal pmst sama ratas, ainult 2003.
mis värk selle kassiga on
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Mingi rehviteema jälle v?
Kõuts ronis ka pildile, ei taha ma sellega midagi öelda.. polenud paremat võtta lihtsalt.
Kellele roller kellele superbike... igatahes väga karm roller siis!!
Seesama ratas jah, mis oli mingi aeg tagasi 5200 müügis.
sinu ratas või
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Sellega peaks saama päris hästi nokka tõmmata
tux777 kirjutas:Aris kirjutas:a palju välja läheb ?
palju
spidokal pole numbreiki nii palju
Päris kökats ta kiirusomadustelt pole jah, spido järgi läks 300 km/h ilusti. Rohkem ei julend. Vb kunagi Saksas kiirtee peal tahaks proovida minuti v paar põhjagaasiga sõita.
Mitte, et ma nüüd iga päev ainult sirgetel teedel prooviks kuidas kolmega algavad kiirusnumbrid on, vahel meeldib hoopis teise rattaga metsas mudas jännata. A noh, vahel võib ju sihtotstarbeliselt ka kasutada.
Kõige rohkem meeldib mulle selle ratta juures see mõnus kiirendus suvalise käiguga. 134 nm veab kuuenda käiguga möödasõitu tehes edasi nii, et naeratus näol.
Peaks olema 300 pealt piiratud. Rohkem nii teoorias, tootjad ise ned piirajaid ei tunnista. Paris palju rattaid laheksid 300 pluss km/h.
Muidu, imelik teema jah, levinud ratas, toesti iga kass on ainulaadne. Mis siis teema point? Mis selles rattas, konkreetses rattas, millest pilt, erilist?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Teema point on vist selles, et klutt tahab feimi saada ning iga enesest lugupidav kodanik võiks siin teemas hagu kütta
zx12r kirjutas:tux777 kirjutas:Aris kirjutas:a palju välja läheb ?
palju
spidokal pole numbreiki nii paljuPäris kökats ta kiirusomadustelt pole jah, spido järgi läks 300 km/h ilusti. Rohkem ei julend. Vb kunagi Saksas kiirtee peal tahaks proovida minuti v paar põhjagaasiga sõita.
Mitte, et ma nüüd iga päev ainult sirgetel teedel prooviks kuidas kolmega algavad kiirusnumbrid on, vahel meeldib hoopis teise rattaga metsas mudas jännata. A noh, vahel võib ju sihtotstarbeliselt ka kasutada.
Kõige rohkem meeldib mulle selle ratta juures see mõnus kiirendus suvalise käiguga. 134 nm veab kuuenda käiguga möödasõitu tehes edasi nii, et naeratus näol.
Just. Katsetasin täna ka veel igast otsast igast asju... jube hea ikka..
skulptor kirjutas:Peaks olema 300 pealt piiratud. Rohkem nii teoorias, tootjad ise ned piirajaid ei tunnista. Paris palju rattaid laheksid 300 pluss km/h.
Muidu, imelik teema jah, levinud ratas, toesti iga kass on ainulaadne. Mis siis teema point? Mis selles rattas, konkreetses rattas, millest pilt, erilist?
Miks imelik teema... teema on "kasutajate rattad", panin ka pildi üles.. häirib nii hullult v?
Minu jaoks on see ratas eriline, kui keegi arvab, et suvaline ja tavaline ratas, siis olge õnnelikud edasi !!!
Aris kirjutas:Teema point on vist selles, et klutt tahab feimi saada ning iga enesest lugupidav kodanik võiks siin teemas hagu kütta
Kuule klutikene keegi ei käse sul siin viibutada eks.. Hull mees oled onju!?
Kuule klutinnakene loe siit ka! http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=56&t=46700
Re: Kawasaki ZX-12R 2006a.
Kõigile, kes tahavad midagi mölisema hakata palun kirjutage mulle postkasti, sest pole mõtet seda teema mingil mõttetu jauramisega nii pikaks ajada!
Ei lastud midagi mõtlema ega kirjutamagi hakata, kui juba hädaldaja hädaldaja otsas... laske väheke hingata ja ratast rohkem tundmagi õppida, siis tuleb ehk rohkem juttu kah!
tux777 kirjutas:Kõigile, kes tahavad midagi mölisema hakata palun kirjutage mulle postkasti, sest pole mõtet seda teema mingil mõttetu jauramisega nii pikaks ajada!
Ei lastud midagi mõtlema ega kirjutamagi hakata, kui juba hädaldaja hädaldaja otsas... laske väheke hingata ja ratast rohkem tundmagi õppida, siis tuleb ehk rohkem juttu kah!
Proovi niiet õpid ratast natuke tundma, siis hinga väheke ja siis räägi juttu
Douchebag kirjutas:tux777 kirjutas:Kõigile, kes tahavad midagi mölisema hakata palun kirjutage mulle postkasti, sest pole mõtet seda teema mingil mõttetu jauramisega nii pikaks ajada!
Ei lastud midagi mõtlema ega kirjutamagi hakata, kui juba hädaldaja hädaldaja otsas... laske väheke hingata ja ratast rohkem tundmagi õppida, siis tuleb ehk rohkem juttu kah!Proovi niiet õpid ratast natuke tundma, siis hinga väheke ja siis räägi juttu
... and twelve points to Douchebag
-
- Tsikkel: KTM 990 Hillclimb, CBR 1000F
Re: Kawasaki ZX-12R 2006a. - tux777
Neutraalse pealtvaaatajana ei saa ma ka aru, mida teema algataja valesti tegi. Mees on oma ratta üle uhke noh. A võibolla olen ma ka rumal.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Kawasaki ZX-12R 2006a. - tux777
Teema alguses oli pilt rattast ning juurde kirjutatud 131 kw, mitte midagi enamat
-
- Tsikkel: KTM 990 Hillclimb, CBR 1000F
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.