Aku läheb tühjaks
Re: Aku läheb tühjaks
Normaalne tsikli tarbivus kui on elektrooniline kell ja immotuli, peaks olema umbes 5mA. Kui sinna lisada ka veel alarm, siis keskeltläbi peakski tulema arvestusliku mõõteseadme valetamisega 10mA. Seega isegi võiks öelda, et pole kõige hullem. 20mA on aga juba palju minu arvates. Sõiduautol on lubatud 20mA voolutarve, sest seal on erinevad seadmed, mille tööprotsess hõlmab seda, et nende mälu säilitamine tabib ka voolu, nagu nt. elementaarne voolusööja on muusikakeskus ja mootori aju. 2010 ja ülespoole pole uurinud, kuid vanematel tsiklitel on aju toide süüte alt, mitte ei ole pideva voolu all, nagu autol.
Seega kui matemaatikat keegi viitsib teha, siis 20mA tunnis ja kui on nt 10Ah aku, siis kui palju ta tabijat kannatab, et enam ei käivituks. Vihjeks veel niipalju, et kui aku mahtuvus on langenud alla 60%, siis tegelikult aku enam ei ole pädev toimetama ja loetakse kustunud akuks. Kui tsikel korralikult käivitub, siis käivitusvoolu veel on, kuid pikemaks käiamiseks enam ei ole mahtu. Kui aku pinge on alla 12,6V seistes, siis see aku on juba tühi ja vajaks laadimist.
Kellel vähegi huvi, soovitaks järgnev teema läbi lugeda:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.