Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
Re: Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
alari83 kirjutas:isonts kirjutas:mul on selle looga seoses ainult paar küsimust. Kui ma lasen Biker24 rehvid ära vahetada. Peale vahetust sõidan ära Võrru. Koseni kannatan selle vibraga ära sõita, kas ma peaksin siis otsa ümber keerama ning katkestama reisi ja tagasi biker24 rehviboksi pöörduma järgmise päeva hommikul või on mul lubatud koselt leida rehvivahetus, kes vea likvideeriks ja saaksin oma reisi jätkata? Ja kas ma peale mõnusat nv veetmist võrumaal võin selle arve esitada biker24 kontorisse ja kas te saadaksite mind ka pikalt?
Ei mõista,miks peaks siis seda vibrat üldse Tallinnast Koseni kannatama? Kui midagi on valesti,siis loomulikult kohe tagasi ja kui kohe minna ei saa,siis on ju tänapäeval telefonid inimestel.Helistad rehve vahetanud firmasse teepealt ja küsid,mis saab,kas nad on nõus kompenseerima,kui mujal lased uuesti üle tasakaalustada,kas saavad kohe uuesti ette võtta,mida iganes saab ju kokku leppida.Pärast mingi arvega vehkima minna on ilmselgelt vägagi optimistlik tegu,kahtlen sügavalt,et nõnda seda hüvitaks ükskõik milline sellist teenust pakkuv firma.
Miks peaks....? Kui masina peal on 3 last, naine ja kuri ämm. Tegemist on reedega ja kell on juba 17:00. Ma olen oodanud 1,2 h, et üldse linnast välja saada ja Võrumaal ootab mind 21:30 algav kontsert, mille piletid ostsime ära juba pool aastat tagasi. Mul ei ole telefonis biker24 numbrit, kuna broneerisin rehvivahetuse neti vahendusel ja mul ei ole ka populaarset nutikat telefoni.
Kas ma saan õieti aru, et osade siin kribajate ja ka biker24 arvates on rehvivahetus+taskaalustamine nii oluline asi, et õnnetu rehvivahetaja peaks jätma kogu oma elu seisma ja pöödruma koheselt tagasi sinna, kus juba korra hädad alguse said.