Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Hellõu. Tõnis olen, rattaks GSX 600F 01.a sinine. Load tehtud 4.a tagasi ja ratas ostetud kaks nädalat tagasi. Kolm päeva sain sõita siis jäi ratas StreetMotosse hooldusesse. Põhiliselt hakkan uuest nädalast liiklema Helsinki piirkonnas.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Reimo.V kirjutas:Olen Reimo ja...Sõiduliin on enamasti Tallinn- Põltsamaa- Tartu- Viljandi
.
Kui juba liinisõitja siis tasub ka siia vaadata: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... a+ja+armas
Nimekaimu näol on sul muidugi kõva konkurentsi oodata.
Tere tulemast kah muidugi!
-
- Kontakt:
Ise sõidan rolleriga / dirtbike-ga. Küll aga tänasest Papsil ka seljakotiks Yamaha FZR600R (roheline,Tartumaal), kui huvitatud, et miks alles tänasest siis täna sai isa load kätte.
minim2gnus kirjutas:Ise sõidan rolleriga / dirtbike-ga. Küll aga tänasest Papsil ka seljakotiks Yamaha FZR600R (roheline,Tartumaal), kui huvitatud, et miks alles tänasest siis täna sai isa load kätte.
Mis aasta FZR600R on?
Mul 1995, sinine.
-
- Kontakt:
wackou kirjutas:minim2gnus kirjutas:Ise sõidan rolleriga / dirtbike-ga. Küll aga tänasest Papsil ka seljakotiks Yamaha FZR600R (roheline,Tartumaal), kui huvitatud, et miks alles tänasest siis täna sai isa load kätte.
Mis aasta FZR600R on?
Mul 1995, sinine.
Mul 1994, roheline, 72kW
-
- Tsikkel: XJ600S>XV750>RC36/1>RC53+SC48
- Tänanud: 1 kord
Tere! Päriselus reageerin nimele Karel, foorumis olen anonüümselt kolanud juba aastaid. Alustasin oma mootorratturipõlve samuti "valest" otsast, alustuseks sai kunagi ajal ammusel ostetud Motoexotikalt üks odav noname (Tigon? ) kiiver. Sinna juurde sigines tasapisi muud pudi-padi [ülejäänud varustus], taaskord erinevatelt messidelt. Läbisin A-kat koolituse täies mahus 2010. aastal. Juhuse tahtel sattus sõber umbes samal ajal müüma väheke ilusamaks kukutud Yamaha XJ600S Diversioni, ehk siis ratas nakediks ümber ehitatud. 2011 hooaeg jäi rahalistel põhjustel vahele. Ratas juba garaažis paar aastat tolmu kogunud; mõtlesin sel kevadel, et võtaks kätte ja viiks asja lõpuni. Mõeldud-tehtud, 11. mail Tartu ARKis teooriaeksam, seejärel juba 16. mail regatud sõidueksam. Sinna vahele õnnestus suruda paar sõidutundi, tuletamaks meelde kogu seda platsiakrobaatikat, mis juba eelneva koolituse ajal väheke kõhedust tekitas. Olles nende paari meeldetuletava õppesõidu ajal kukkunud 3x rohkem kui kogu eelneva koolituse jooksul kokku (ehk siis umbestäpselt kolm korda kukkunud), suundusin oma äsja kaotatud enesekindlusega ARKi. Tundub, et mingid tagantjärele-tarkused jäid kuskile siiski kõlama, sest platsieksamisse vigu sisse ei lipsanud ja linnasõiduski tekkisid vaid mõned erinevate lahendusvariantidega olukorrad. Seega A-kat sõiduõigus omistatud 16.05.12 ja oma rattaga sain esimese reaalse linnasõidu teha alles 06.06.12 - nagu õpetajagi mainis, on ilmselt tegu hobuse kannatusega
Pikaajalise garaažis seismise tõttu üritan nüüd ratast elustada, hetkel ei taha teine nt tühikäiku hoida ja vajab muud nipet-näpet hooldust. Teel võib mind ära tunda kergelt räsitud rohelise Diveka ja sellise hi-viz kiivri järgi:
(kui selle peale öeldakse, et ei näinud, siis tuleb tegelinski küll kuskile juhtimiskõlblikkuse kontrolli saata).
Kohtume tänaval
No tervist, Olen Marek, värsked a2 load käes ning liigun Tartumaa kandis. Ära võib tunda Kollase/sinise bike-i järgi. Nimelt siis Honda cbr 600 Keegi näeb, siis võib ikka tutvust teha
Tervist. Mina Vahur. Kaherattaliste seltskonda tulin alles see aasta. Ostsin tööl käimiseks Honda Vision 50cc 2012 aasta rolleri. Kuigi ei tea kuidas rollerisõitjaid siin vastu võetakse. Kuna sellega omajagu ringi sõidetud, siis nö algus on tehtud, mingi aeg tahaks ka A-kat ära teha ja midagi võimsamat soetada. Eks ma hoian asjaga kursis. Saarlased, kes näevad musta Honda rollerit, juhil must matt kiiver peas, siis teadke, et see olen mina. Julgelt võite käppa visata.
Tere .. Olen Martin
Sellel aastal said lõpuks load tehtud ja mootorratas ostetud
Roheline Kawasaki Ninja Zx6-R
Tiirlen enamasti Tartus
Tere.
Passis Heidy.Load umbes kuu tagasi tehtud,esimene ratas olnud nädal aega.
Kawasaki ZR7.

-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
pea30 kirjutas:Tere.
Kawasaki ZR7.
Tere Heidy. kirjuta kus kandis asud ka.? Turvalisi kilomeetreid.
ummip kirjutas:pea30 kirjutas:Tere.
Kawasaki ZR7.Tere Heidy. kirjuta kus kandis asud ka.? Turvalisi kilomeetreid.
madone kirjutas:ummip kirjutas:pea30 kirjutas:Tere.
![]()
Läheb sebimiseks
ummip kirjutas:pea30 kirjutas:Tere.
Tere.
Selle unustasin:)Asun Tallinna lähedal,Viimsi vallas.Arvan,et aadressi ei pea kohe avaldama....või

-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Hakkab pihta. Tehke tiir linna peal ja minge mõne kena tüdruku juurde ning tehke juttu tsikkel sealsamas. Tõenäosus, kedagi ära sebida on nii umbes 1000x suurem, kui siin foorumis. Isegi minu vana rattaga on ise välja pakutud, et vii mind sõitma. Rääkimata siis ratastest nagu nt R6 jne
Põhjus: Ühinen raneli arvamusega ja kustutasin eelnevad postitused.Pole vaja igas teemas tõestada, kui humoorikas mõni kasutaja üritab olla.Selleks on omad alafoorumid.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Hoi!
Preilil on A2 eksisteerinud juba paar aastat (sest ei jaksanud vanust ära oodata, et õiged load kohe ära teha), päris oma suksu, nimeks tal GS500E, aga minu hoole all vaid kuu aega. Omajagu juba jõudnud vist ringi tiirutada, tänaseks on 2000 km kokku tiksunud. Iseenesest tegemist hästi toreda rattaga ja loobuda ma temast ei sooviks, aga olles nähtavasti täitmatu naiska, siis järgmine etapp ikka "päris" A ära teha ja lisaks millegi närvekõditavamaga tutvust teha.
Pai,
Marella
-
- Kontakt:
wackou kirjutas:minim2gnus kirjutas:Ise sõidan rolleriga / dirtbike-ga. Küll aga tänasest Papsil ka seljakotiks Yamaha FZR600R (roheline,Tartumaal), kui huvitatud, et miks alles tänasest siis täna sai isa load kätte.
Mis aasta FZR600R on?
Mul 1995, sinine.
Kas võisin sind täna näha Salome juures see valgusfoor, sealt pööramas võru maantee poole, välimus oli üleni sinine, veljed olid lillad vist Kui jah, siis üsna korralik masin ning EDU
Pärnus liikvel siis karvase paagiga ront 92 aasta FZR, mõõdan oma esimesi km ja ajan sinist suitsu sumpast välja
Tervist.
Eelmine nädal said load tehtud ja kohe ka ratas muretsetud.
Nüüd tiksun vaikselt kusagil Lõunas rohelise Ninjaga ja tutvun kaherattaliste maailmaga
madone kirjutas:Te võiks siia kuhugi kirjutada, et kuidas siia sattuside, mis aparaadiga sõidate jne.
Lihtsalt oleks huvitav teada
margus olen sõidan kawasaki zxr750 ja jawaga 638 suht sama teeb välja.
Väga vabandan, jäi see asi tegemata. Load tegin eelmine aasta, ratta ostsin see aasta. Tükk aega sai vaadatud ja mõeldud. Lõpuks siis Yamaha xj 900 ilma kopsikuta, ehk siis naked.
Tervitusi saare pealt!
Passi on kirjutatud hästi pikk nimi, aga sõpradele/tuttavatele olen Nora )
Load on taskus kuskil 5 aastat, paar aaastat tagasi sai ka täis-A tehtud ning selle hooaja algul sai ka omale uus armuke muretsetud - Honda CB600F Hornet
minim2gnus kirjutas:Kas võisin sind täna näha Salome juures see valgusfoor, sealt pööramas võru maantee poole, välimus oli üleni sinine, veljed olid lillad vist
Kui jah, siis üsna korralik masin ning EDU
Lillad jh, vanast originaallahendusest. Pole viitsinud veel üle värvida.
Tsikli seljas mina v mu elukaaslane. Riietus meil sarnane, ta vaid pisem ja natuke kurvikam
Tere, olen Rasmus ja liigun Tartu peal ringi kollase Yamaha YZF-R125-ga
Märgin ka ennast siis newbina ära Olen Keily ja liigun hetkel sellega mida külapealt antakse...oma ratast veel pole, aga ega seegi tulemata jää
Enamasti liiklen Tallinnas, võib kohata mind ka Saaremaal ja vahest ka Häädemeestel
Cheers everybody
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Nimeks Gabriel, olen üpris rahul. Hetkel väga pikemaid distantse ei sõidagi kuna põhimasin (Yamaha Virago XV535) on remondis, mida ma paaniliselt siin teemas teie ja muude tegelaste abiga üritan korda saada.
Yamaha masina seoetasin sellel kevadel (535cc võib igaksjuhuks mainida, 94. aasta väljalase), kokku sain taga vist enne pauku sõita kusagil kuu ja peale seda hakkasin remontima mis kestab kuni siiani. Iseenesest ei olnud avarii (loe: teelt paar meetrit välja sõitmine ja ümber kukkumine) tagajärjed ültse suured, aga see oli nagu alguspunkt et teeks siis kogu masina korralikult korda. Kardangi et enne järgmist kevadet ei liigu ka sellega, sest mida rohkem ma teda nüüd lahti olen võtnud seda enam selgub kui jubedas ja lohakas seisukorras masin ikkagi ostetud sai. Tegemist on temaga veel jubedalt aga väga loodan ta ikkagi korralikult veel liikuma saada ja siis edasi on juba ka motivatsiooni rohkem.
Selline ebamäärane margita masin sai soetatud mõned aastad tagasi juba , ja aegamööda on teda ka putitatud ja külavahel ringi kihutatud. Ei leia et väga märkimisväärt pill on. Seni kuni ilmad lasevad kihutan Tallinna ja Muuga lähistel seal kuhu seadusesilm ei ulatu. Täpselt niipalju jaksu tal on et saab võsavahel ja liivamägede otsas enda seiklushimu rahuldada nädalavahetuseti, oli vast 110cc. Muidugi hing ihkab juba ammu millegi suurema järgi. Õnneks olen suutnud ka enda tütarlapses äratada kire kaherattaliste vastu ja talle õppimiseks/harjutamiseks sobib see päris ideaalselt veel.
Biker.ee foorumist niipalju et vahetevahel olen siin ikka luuranud ja tema olemasolust olen teadnud ikka väga kaua, nüüd kui lõpuks oli asja postitada ka siis nagu tegin asja ära ka.
Tere!
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Aukliku aktiivsusega motomees aastast 1987. Biker'i foorumiga puutusin kokku, kui varustust oli vaja osta ja sugulane soovitas kohta, kust otsida. Kasutajaks regasin end, sest üle pika aja tsikkel sai ostetud, millega sõita ka kannatab. Jawa 350 aastast 1972 ootab kuuri all juba üle 10-e aasta motivatsioonipuhangut, aga sedasama ootavad ka nii mõnedki teised projektid. Kõigele lisaks tahab töö hirmsat moodi hobisid segada.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Tere ka minupoot.
Kindlasti 100% newbie.
Enne tänavu aasta suve viimati istusin 350 jawa seljas 12a tagasi enne peret
Nüüd siis sai tehtud täis A ja ostetud Yamaha XTZ 750.
Suur ta on aga matkamiseks sobib hästi ja andestab ka mõned vead mis võivad ikka sisse tulla.
Mihkel
ID peale on kirjutatud Nurmi
Sõidan alates sellest suvest - Kawasaki ER-6f
Üldiselt tiirutan Tallinnas ja Harjumaal
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.