Maanteeameti sõidueksamid
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Maanteeameti sõidueksamid
arendaja kirjutas:Siin on lihtne põhjus, nimelt algaja, kes ei ole teemaga üldse kursis ei oska ära tunda kehva õpetust. Ta usaldab kooli ja õpetajat ning ei teagi, et tegelikult teeb kõike või miskit valesti. See heal juhul selgub hiljem, ennast edasi täiendades. Hiljem sisseharjunud võtteid ümber õppida on juba märksa keerulisem.
Just täpselt nii see ongi! Kui ise alustasin, siis kaheksandas sõidutunnis tekkis mul tunne, et asjad pole ikka päris õiged. Kusjuuures ma ei saa kooli süüdistada, kooliga oli takkajärgi vaadates kõik korras. Konkreetne sõiduõpetaja ei leidnud õpetamise jaoks lihtsalt aega ning mul on kuri kahtlus, et ta ise tegelikult tsikliga sõita ei osanudki. Samas koolist erinevad õpetajad rääkisid täiseti erinevat juttu. Täna takkajärgi mõistan, et üks õpetas vägagi palju seda, mida Motosurvaivalilgi räägitakse: isteasend-pilk-hoiak ja siis muu juba sinna otsa. Teine jälle ei õpetanud suurt midagi, lasi sisuliselt niisma platsil edasi-tagasi sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.