Vändast lubab, joostes mitte midagi

Teema algataja
liba_hunt

Re: Vändast lubab, joostes mitte midagi

Lugemata postitus Postitas liba_hunt »

No palun lõpetage mulle haamrismailide postitamine ja lugege, mida ma kirja panin - masin on vanarauakokkuostukandidaat. See ei ole materjal, mille kallal jännata kõiki asju parandades. See läheks poole uue ratta jagu maksma ja aasta pärast annaks ikka otsad. Väntvõll on tehases (või eelmises remondis) valesti tehtud, oli juba enne remonti kõver - võimalik, et remondi ajal seda ühendust ei puututud. Mina sel ajal ka ei teadnud, et võll viltu on ja seega ei saanud öelda, et palun tehatagu korda. Uut võlliremondiraha see masin ei vääri.

Aga ma tean, et see jura töötas ennemalt rea sarnaste vigadega. Ma tean, et ma olen sinna tekitanud ilmselt ühe vea juurde, mille üles leidmisel ma saaks masina veel korra liikuma. Oleks endal hea meel ja julgust uus ja parem ehk osta kui kunagi raha tekib. Kuigi paljudele perfektsionistidele mõistetamatu projekt, on mul endal selge, miks ma seda teen ja kui lühiajalist tulemust ma tegelikult saada tahan.

koi kirjutas:

Oi mehed!? ... hakkas pea tööle ja käed tegid asju korralikult!

No sellega on nüüd nii, et kui ei ole juhtumisi mees, siis käed ei ole nii suured, et saaks ilma pea abita paljut tehtud :) Aga mitte miski peale katsetamise ja eksimusterohkete kogemuste ei välista vigade tegemist. See jaff on minu võrr, mille kõrval veel veits joosta.

Ma katsun nüüd niikaua vait olla, kuni uusi katseandmeid kogutud saan.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”