Millist reisil ostetud tsiklit oleks kerge müüa?

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Millist reisil ostetud tsiklit oleks kerge müüa?

Lugemata postitus Postitas Romka »

zhadow kirjutas:

....................
Aga paluks Hr Romkalt statistikat, et kui palju eraisikuist tsiklimüüjaid on kohtuasja kaela saanud?
Ma pole siiani ühestki kuulnud aga sooviksin kuulda :|

Tundub, et sa ei näinudki siin mõni aeg tagasi olnud kahte kuuma "kohtukeissi" teemat, mis tormiliselt kasvasid ja siis kiirelt kustutati. Kahju, sa oled paljustki ilma jäänud!

Tegelikult oli mu väited ilkumistena mõeldud, kuigi samas, ega siin Eestis ongi tsiklit ikka vägagi raske müüa. Kuulutusteportaalid on aastatevanuseid igihaljaid kuulutusi täis! Pakun, et kui osta mingi suvaline turuhinnaga tsikkel ja siis kohe üritada sama hinnaga uuesti müüa, võib vaid edu ja pikka meelt soovida... ;)
Tsiteerin iseennast ühest teisest hinnapärimise teemast:

...............
Ma pakun, et küsitava hinna võiks kohe kahega jagada, siis äkki leidub mõni loll
Vanale masinale normaalse hinna eest otsjat leida on praeguses Eestis on väga väike võimalus. Ja kohati tundub et Eestis on masinad soodsamalt saada, kui näiteks mujal, aga ikkagi ei leidu ostjat.
Aga seda ma alati öelnud: "kui saad midagi omast arust jube soodsalt kätte, siis et sellest kohe uuesti lahti saada, pead veel poole odavamalt andma"

Haakub teemaga: :lol: "Tsikli ostmine Itaaliast" http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... =itaaliast
Soovitan selle teema lõpuni lugeda.

Tere
Alguseks: ära parem osta Itaaliast ratast. Kui sa just muidu ei saa, siis ära ikka osta. Ja kui kohe üldse muidu ei saa, no siis....pead arvestama sealse maa ärikultuuri eripäradega:

1) Inglise keelega pole midagi peale hakata
2) Asjaajamine võtab kordi kauem aega kui mujal (Saksas näit)
3) Jah ei pruugi tähendada jah
4) Ei võib tähendada ei, kuid ei pruugi...
..................

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”