Maanteeameti sõidueksamid → Re: Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas piibek »

holma kirjutas:

Mis seal kummalist? See ju mujalgi levinud. Nüüd ju autokool vaja läbida mopeedilubade saamiseks. Ikka täismäng ju. Kas nad saavad siis seal kuidagi kehvemini koolitatud või?

Jah, ma tean küll, et nüüd peab ka mopeediga ametlikult liiklemiseks läbima koolitused ja sooritama eksamid. Aga, et lasta 14 aastased omapäi autoga liiklusesse on siiski minu meelest natukene veider. Muidu tohivad omapäi liiklusesse tormata alles 16 aastased ja siis ka ainult koos staažika kaassõitjaga. Ja üksinda võid seaduslikult sõita alles siis kui 18 aastat vanust täis tiksub. Aga nüüd siis mõeldi välja 500 cm3 töömahuga MOPEEDauto ja juhuuuu, 14 aastased saavad näpud püsti linna vahel autoga ringi kärutada :D

Ja hinnaklassi poolest saab igasugu vanemaid mudeleid kätte juba praegu alla 4k. Ja kuna nii uus asi ja tootlusesse hakkab igasugu muid mudeleid peale kerkima, siis usun, et neid rollerautosid saab mõne aasta pärast üsna soodsalt juba kätte.

Mõni üksik isend linna vahel on vast O.K. aga kui neid rohkem tekkima hakkab, siis kisub küll asi karjale.. ma arvan.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”