Maanteeameti sõidueksamid

Ennukas
Tsikkel: GSXR 750 k7
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Maanteeameti sõidueksamid

Lugemata postitus Postitas Ennukas »

Kas saame kokku leppida ühes asjas: Eksami harjutusena on pidurdamine ja peatumine etteantud kohas. See ei ole äkkpidurdus!

Olin juures, kui Arendaja tegi Sauel pidurdust selles õnnetus kastis ka kiiruselt 60km/h...

Järelikult on mingi viga või puudujääk motokoolituses. ...ja motokoolitajas.

Jah, tagaratta blokeerumist ei tohi lugeda veaks ning kõik kel see on läinud veana sel aastal, peaksid esitama vaide või päringu.

Me kõik soovime muutust paremuse suunas, kuid kui me lööme käega ja mõtleme, et "ahh, nagunii mitte kunagi mitte midagi ei muutu", siis sellega me kindlustamegi, et miski ei muutuks.
Kui soovime muutust, siis peame ise ka sellesse panustama. Ükski muutus aga ei toimu üleöö...

Ei, ma ei ole ARK-ga seotud, JAH ma soovin muuta koolitustaset ning mootorratturite oskustaset ja eksamineerimise kulgu.
Enn Poola

Skyrunner kirjutas:

Panen siia teemasse peategelase nõusolekul ülesse ühe video, mis sai ülesse võetud Saue ARK platsieksamil eksamit tehes.
Hea video algajatele A kategooriat tegevatele juhtidele (mitte ära hirmutamiseks vaid selleks, et nii lihtsalt ja kiiresti võibki asfalt vastu tulla ka liikluses olles).
Sellisesse kukkumisse võib ju meist igaüks sattuda liikluses, peale äkk pidurdust.
Kuna te siin eelnevalt arutasite seda pidurduse teemat ARK eksamil, siis see video sobib siia ideaalselt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”