Millist reisil ostetud tsiklit oleks kerge müüa?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
zhadow
Tsikkel: otsin uut

Millist reisil ostetud tsiklit oleks kerge müüa?

Lugemata postitus Postitas zhadow »

Olen tsikliasjanduses juba 5 aastat ja siingi lobisenud, kuid vana kasutajat ei leidnud, sai värske tehtud.

Sellist nõu vaja, et plaanis juuni lõpus reis Itaaliasse, ning mõtlesin seal osta korraliku varustuse endale ja ajutise tsikli ning sellega Eestisse sõita. Ma ise olen bikedega pikki otsi teinud, nii et ka baigiga poleks probleem seda teha, kuid tahan valida tsikli selle järgi, et mille saaks siin Eestis kergelt maha müüa.

Siit küsimus, et mis tsiklimudelid Eestis kõige kiiremini müügiks lähevad, mõistliku hinna juures muidugi? Eelarve on mul kuni €6000?

Rõhutan veelkord, et reisimismugavus pole oluline, kuna on varemgi tonniste paikidega pikki otsi võristatud. Ja siit Eestis reisiplaanide keerukuse tõttu ma oma tsikliga reisi alustada ei saa.
Puhastverd krossikad kindlasti pika otsa jaoks ei sobi ja vist supermotod ka mitte, või kuidas?

Või on nii nagu mu sõber ütles, et peale mai kuud enam tsikleid sisuliselt ei ostate, peab järgmist hooaega hakkama ootama?

Henry

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Millist reisil ostetud tsiklit oleks kerge müüa?

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Millist vastust sa siit ootad? Kahe millist??Mis see point oleks , kas tahad ,loodad mingit kasumit saada ostust-müügist , või mida? Või tahad sama raha eest ratta eestis maha parseldada lihtsalt? Kõige lihtsam on müüa kallist ratast odavalt :mrgreen: siis saad kindlasti lahti.Jõudu.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Siit küsimus, et mis tsiklimudelid Eestis kõige kiiremini müügiks lähevad, mõistliku hinna juures muidugi? Eelarve on mul kuni €6000?

Noh mudelis polegi asi. Peamine on ikka hind. Võid kindel olla, et 6000 euriga sealt toodud rattast saad Eestis raudselt 4000 kätte. Nii et igati äss diil. :wack:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Lugemata postitus Postitas Pan »

Bikede puhul ei ole vist tõesti oluline see, mis margiga on tegu, vaid see, mis hinnaga sa seda müüd. Igale rattamargile on oma ostja. Rataste müük on tiba teine asi kui autode müük. Autode puhul on mark tugevalt määrav. Rataste puhul paneb asja paika pigem ratta hind, ostja pikkus/laius/kaal ja ostja sõidueelistused.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Pan kirjutas:

Bikede puhul ei ole vist tõesti oluline see, mis margiga on tegu, vaid see, mis hinnaga sa seda müüd. Igale rattamargile on oma ostja. Rataste müük on tiba teine asi kui autode müük. Autode puhul on mark tugevalt määrav. Rataste puhul paneb asja paika pigem ratta hind, ostja pikkus/laius/kaal ja ostja sõidueelistused.

Ei ütleks.
Osta korralik cbr600f4i. Neid müüakse siin nagu sooja saia.

Kasutaja avatar

Zass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Zass »

hind paneb asja paika ! hinda ostetakse ! st , et tulevase müügitehingu edukuse määrad sa juba tegelikult ostes... kui ostad selliselt, et peale kõikide kulutuste otsa liitmist saab sinu kulutatud summa olema ratta turuhind või veel kõrgem , oled hävinud.
OSTMA PEAD SELLISE HINNAGA, MILLELE PEALE KÕIKIDE KULUTUSTE OTSA LIITMIST ON SUL IKKAGI VÕIMALIK KASUMLIKULT RATAST MAHA MÜÜA TURUHINNAST SOODSAMALT. niiet päris keeruline tegelikult. nõuab tutvusi, pühendumist, oskust kaubelda, õigel ajal õiges kohas olemist. konkurents selles vallas on maksimaalne. ei ole nii, et lähed nyyd sinna saksa või itaaliasse ja kyhveldad kulda. alustuseks ja sinu harimiseks tõmmatakse sulle esialgu kott pähe kohe kindlasti :wack: :mrgreen: edu põrumisel :ner:

võrrrr
Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

Hr.Nõel kirjutas:

Noh mudelis polegi asi. Peamine on ikka hind. Võid kindel olla, et 6000 euriga sealt toodud rattast saad Eestis raudselt 4000 kätte. Nii et igati äss diil. :wack:

Optimist! Päriselt oled juba siis tegija, kui enda makstud hinnast siin poolgi tagasi saad ning lisaks jääb hiljem veel risk kohtuasi kaela saada, et kulunud asja müüsid! Pärast maksad saadud rahaga remondi ka veel kinni. :twisted:

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

ärge nüüd üle ka pingutage..hea kui pool tagasi saab :lol: et siis pool eestimaad,kes autode ja ratastega tegelevad,teevad ainult heategevust ja müüvad pideva kahjumiga jah :D

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Lutrin

Lugemata postitus Postitas Lutrin »

zhadow kirjutas:

Sellist nõu vaja, et plaanis juuni lõpus reis Itaaliasse, ning mõtlesin seal osta korraliku varustuse endale ja ajutise tsikli ning sellega Eestisse sõita.

Nagu jutust järeldada võib, ostad endale korraliku varustuse (ja mitte müügiks).

Osta siis varustusele vastav korralik ratas ja kui müügiidee kohe Eestisse naastes ei realiseeru, siis saad ise rattast rõõmu tunda kuni müüd.

998 cm³
Kasutaja avatar

Dog
Tsikkel: Suzuki
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Dog »

Mina saan teemaalgataja jutust aru nii, et oluline polegi kindlasti tsikliga kasumisse jääda. Tal on eesmärk minna omale korralikku tsiklivarustust ostma, mitte tsiklitega hangeldama. Kasumi saamine oleks pigem boonus. Tore ettevõtmine! (w)

"...If you think you don't need a helmet - you probably don't...! " (Internet)
Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Kui sa juba Itaaliasse põrutad, siis too sealt mõni värvikam ratas.
Ducati 1098, hädapärast mahub eelarvessegi
Pilt

Teema algataja
zhadow

Dog kirjutas:

Mina saan teemaalgataja jutust aru nii, et oluline polegi kindlasti tsikliga kasumisse jääda. Tal on eesmärk minna omale korralikku tsiklivarustust ostma, mitte tsiklitega hangeldama. Kasumi saamine oleks pigem boonus. Tore ettevõtmine! (w)

Täpselt nii, ratta müügiga kasumit ma teenida ei soovi, ka sõiduraha võib vabalt kuludesse kirjutada. Samas ratast ennas ostuhinnast odavamal võibolla tõesti müüa ei tahaks aga selle riski jätan endale arvutamiseks. Soovisin vaid teada, mis tsiklist ruttu Eestis lahti saaks, kui hinna mõistliku panen.

Praegu on CBR600f F4 välja pakutud. Kas midagi oskab keegi veel lisada?

Kasutaja avatar

sombreero
Tsikkel: Suzuki SV650 S

Lugemata postitus Postitas sombreero »

Itaaliast too ikka kohalikku kraami.. Ducati v Aprilia äkki.

Ta põhjendas oma viga sellega, et elas alles esimest korda.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Viimasel mehel tuline õigus - too mingi D- või A-tähega algav aparaat, eriti hea oleks, kui mingi spetsmudel lausa - küll sa ostja leiad, kuigi see võib aega võtta meie "tahan-ägedat-ratast-aga poole-hinnaga"-konnatiigis :bsmile:

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

reimps kirjutas:

Viimasel mehel tuline õigus - too mingi D- või A-tähega algav aparaat, eriti hea oleks, kui mingi spetsmudel lausa - küll sa ostja leiad, kuigi see võib aega võtta meie "tahan-ägedat-ratast-aga poole-hinnaga"-konnatiigis :bsmile:

Too jah D v A tähega pill, Nt DUKE 690 vastu oleks huvi küll :ner:

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Piaggio Vespa ;) Kusjuures mõni aeg tagasi ei olnud auto24 ühtegi pakkumises.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

Minumeelest pole tähtis mis ratas kergelt müüa saab, hind määrab! Mu sõber müüs aasta otsa 2008a R1. Igati korralik ratas 23k km sõitnud, kukutud pole ainul oli küllili vajunud korra, gondlil olid mõned täkked otseses mõttes, mida pidi piinlikult uurima. Käidi üksteise järjel ja kaubeldi ainult ja hind oli vastavalt aastale. Mind lausa pani imestama et üritatakse saada ratast mis on uue ratta konditsioonis ja võileva hinnaga. Tehti nägusid justkui spido keritud jne samas meie Yamaha keskusest ostetud ratta hooldusraamat oli justkui mitte midagi tähendav.

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

eerikkarts kirjutas:

Minumeelest pole tähtis mis ratas kergelt müüa saab, hind määrab! Mu sõber müüs aasta otsa 2008a R1. Igati korralik ratas 23k km sõitnud, kukutud pole ainul oli küllili vajunud korra, gondlil olid mõned täkked otseses mõttes, mida pidi piinlikult uurima. Käidi üksteise järjel ja kaubeldi ainult ja hind oli vastavalt aastale. Mind lausa pani imestama et üritatakse saada ratast mis on uue ratta konditsioonis ja võileva hinnaga. Tehti nägusid justkui spido keritud jne samas meie Yamaha keskusest ostetud ratta hooldusraamat oli justkui mitte midagi tähendav.

Aga kui kirjelduseks läks siis võiks siingi hinna ära tuua.

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f

Teema algataja
zhadow

CB500 kirjutas:

Piaggio Vespa ;) Kusjuures mõni aeg tagasi ei olnud auto24 ühtegi pakkumises.

Tänud mõtte eest, Vespaga oleks lahe võristada natuke aga Itaaliast Eestisse küll ei tahaks, mul on selle jaoks natuke liiga vähe kannatust! 8)

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Kui alakeha halvatusega riskida julged, võid näiteks KTM 620 Duke tuua. Ülimalt äge masin minu meelest :)

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

nohjah, sealt tagasi sõiduks on sul vaja veel transiitnumbrit ja kindlustust. Aga üldiselt osta ratas mida su rahakott kannatab ja sõida, küll hiljem mingi papi ikka saab. Eelkõnelejatega nõus, et CBR oleks hea valik, aga Itaaliast tagasi on ca 3000 kilti ja 600cc ei ole just kõige mugavam matkabike. siis juba 1000cc

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

andrias kirjutas:
eerikkarts kirjutas:

Aga kui kirjelduseks läks siis võiks siingi hinna ära tuua.

6.2K eur

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

Teema algataja
zhadow

Romka: kirjutas:
Hr.Nõel kirjutas:

Optimist! Päriselt oled juba siis tegija, kui enda makstud hinnast siin poolgi tagasi saad ning lisaks jääb hiljem veel risk kohtuasi kaela saada, et kulunud asja müüsid! Pärast maksad saadud rahaga remondi ka veel kinni. :twisted:

Aga huvitav on see kuidas mõned inimesed saavad kaifi sellest kui saavad nii palju "kurja kuulutada", või mis see hea väljend olekski antud situatsioonis.
Eks tõsi ta on, et kui ette ei vaata, siis on kahjumiga äri teha võimalik kindlasti, kuid poole hinnast kaotaksin ilmselt siis kui ostan soodsat ostuvõimalust otsimata ja tsikli vahepeal ka küljele keeran.

Aga paluks Hr Romkalt statistikat, et kui palju eraisikuist tsiklimüüjaid on kohtuasja kaela saanud?
Ma pole siiani ühestki kuulnud aga sooviksin kuulda :|

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Aga paluks Hr Romkalt statistikat, et kui palju eraisikuist tsiklimüüjaid on kohtuasja kaela saanud?
Ma pole siiani ühestki kuulnud aga sooviksin kuulda

Jep. Seda asja tahaks ise ka kuulda.
See, et siin teema algatati, leierdati ja siis algataja poolt ära kustutati kui hakkas tulema küsimusi mis oleksid toonud keissi valgust. ( Uhh- nüüd tuli selline lause millest isegi aru ei saa :wack: ).
See ei anna veel põhjust et seda üleüldiseks trendiks tituleerida.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

xtimmu

Lugemata postitus Postitas xtimmu »

No mitte väga iidsed Hornetid ja Monsterid jms ostetakse ära ikka. Hind pole 6K tuuri, aga kui sa lihtsalt kojusõiduks mingit pilli tahad, why not. Isiklikult telliks hea meelega Suzuki VanVan-i, aga vaevalt sa 125-sega läbi Euroopa tahad löristada ;)

Pigem võiks koha peal ringi vaadata, mida üldse müüakse ja kuidas asja-ajamine käib. Kaua sul aega seal koha peal otsida ja uurida on.. Ei oska konkreetse olukorra kohta targutada, aga Hispaanias uue ratta ostmisega võib väljamaalasel kuni paar kuud aega minna, et kõigi siestade ja fiestade vahel paberid jonksi saaks..

Nendel, kes sealtkandist (Itaalia siis) tsikleid maarjamaale veavad on mu teada mingi "kohalik mees" või sõps olemas, kellel on aega otsida ja kammida ja asjatada.

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

zhadow kirjutas:

....................
Ma pole siiani ühestki kuulnud aga sooviksin kuulda :|

Tundub, et sa ei näinudki siin mõni aeg tagasi olnud kahte kuuma "kohtukeissi" teemat, mis tormiliselt kasvasid ja siis kiirelt kustutati. Kahju, sa oled paljustki ilma jäänud!

Tegelikult oli mu väited ilkumistena mõeldud, kuigi samas, ega siin Eestis ongi tsiklit ikka vägagi raske müüa. Kuulutusteportaalid on aastatevanuseid igihaljaid kuulutusi täis! Pakun, et kui osta mingi suvaline turuhinnaga tsikkel ja siis kohe üritada sama hinnaga uuesti müüa, võib vaid edu ja pikka meelt soovida... ;)
Tsiteerin iseennast ühest teisest hinnapärimise teemast:

...............
Ma pakun, et küsitava hinna võiks kohe kahega jagada, siis äkki leidub mõni loll
Vanale masinale normaalse hinna eest otsjat leida on praeguses Eestis on väga väike võimalus. Ja kohati tundub et Eestis on masinad soodsamalt saada, kui näiteks mujal, aga ikkagi ei leidu ostjat.
Aga seda ma alati öelnud: "kui saad midagi omast arust jube soodsalt kätte, siis et sellest kohe uuesti lahti saada, pead veel poole odavamalt andma"

Haakub teemaga: :lol: "Tsikli ostmine Itaaliast" http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... =itaaliast
Soovitan selle teema lõpuni lugeda.

Tere
Alguseks: ära parem osta Itaaliast ratast. Kui sa just muidu ei saa, siis ära ikka osta. Ja kui kohe üldse muidu ei saa, no siis....pead arvestama sealse maa ärikultuuri eripäradega:

1) Inglise keelega pole midagi peale hakata
2) Asjaajamine võtab kordi kauem aega kui mujal (Saksas näit)
3) Jah ei pruugi tähendada jah
4) Ei võib tähendada ei, kuid ei pruugi...
..................

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4
Kasutaja avatar

Lutrin

Lugemata postitus Postitas Lutrin »

Hr.Nõel kirjutas:

Ma pole siiani ühestki kuulnud aga sooviksin kuulda

Jep. Seda asja tahaks ise ka kuulda.
See, et siin teema algatati, leierdati ja siis algataja poolt ära kustutati kui hakkas tulema küsimusi mis oleksid toonud keissi valgust. ( Uhh- nüüd tuli selline lause millest isegi aru ei saa :wack: ).
See ei anna veel põhjust et seda üleüldiseks trendiks tituleerida.

Ei tasu seda juriidilise isiku (kui müüja) aspekti ka ületähtsustada. "Kustunud teemade"-le mõeldes oli see vb müüja achilleuse kannaks, kuid ridade vahelt kumas ajendina läbi ikkagi (era)isikute omavaheline ärapanemise soov.

OT: Kinnisvara vallast tean juhust, kus (eraisikutest ostja ja eraisikust müüja) olid eriarvamusel selles, kas eestiaegse puumaja pehastunud (ja majavammiga nakatunud) maja aluspruss on müüja poolt varjatud puudus või loomulik seisund vanale puumajale. Loomulikult tuli teema siis üles kui uus omanik kapitaalremonti oma korteris tegema hakkas. Advokaadid purelesid ja asi oli analoogsest kohtusaagast juuksekarva kaugusel.

998 cm³

Teema algataja
zhadow

Romka: kirjutas:

Tundub, et sa ei näinudki siin mõni aeg tagasi olnud kahte kuuma "kohtukeissi" teemat, mis tormiliselt kasvasid ja siis kiirelt kustutati. Kahju, sa oled paljustki ilma jäänud!

Ei lugenud jah, kas siis käis keegi reaalselt kohtusaalis ka või?
Ja mis see kohtuasja sisu oli? Kokkujooksnud mootor? Taastatud, kuid kõvera raamiga tsikkel?

Itaalias on mul tutvused ees, selle peale loodan ja ostmise mured jätan enda kanda, selle kohta küsimused mul puuduvad. Mind huvitaski puhtalt ainult see, et millised mudelid kiirelt uue ostja leiavad soodsa hinna korral.

Ma usun et see kahega jagatav hind just kehtibki vähem nõutud mudelite puhul. Kui kärssan, siis kärssan, saab midagi õppida vähemalt. Ja tsiklimatkast mälestused jäävad ikka alles.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

zhadow kirjutas:

Ei lugenud jah, kas siis käis keegi reaalselt kohtusaalis ka või?
Ja mis see kohtuasja sisu oli? Kokkujooksnud mootor? Taastatud, kuid kõvera raamiga tsikkel?

Ei midagi nii seksikat ngu kokkujooksnud mootor või kõver raam, põhjuseks olid proosalised "peidetud vead".Foorumi kasutaja Tarts laasis põhjalikult siledaks ühe eraisikust tsiklimüüja. Kas reaalselt ka selleks alust oli on juba teine teema. Lõpptulemusena pidi too veel peaaegu, et oma 20 aastat vana tsikli müügile veel pealegi maksma. Läbi käid kohe kahest kohtuastmest.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Makaronimaalt ise tuua?
Agusta!
Neid kuuesajaseid on maarjamaa ju täis juba.
Otsi ikka midagi erilist, et ka omal hing hõiskaks!
Agusta!

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”