Hälvik-autojuhid
-
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
Mõni nädal möödas juba, aga praegu tuli meelde..
Ühel ilusal Pühapäeva pärastlõunal Tallinnast Haapsalu poole kulgedes tuli mulle ühes kurvikeses vastu buss. Aga sellest polnud midagi.
Selle bussi "kõrvalreas" tuli mulle vastu veel mingisugune "punane auto". Ei mäleta enam täpselt mis masinaga tegu oli ja numbrit ka ei taibanud vaadata. Oli olulisemaid asju, mida jälgida. Tundus mingi logu, millega möödasõitude tegemise mõte ei tohiks normaalsele inimesele üldse kõrvade vahele mahtuda. Ammugi bussist. Ja pimedas kurvis.
Muidu poleks probleemi olnudki, aga mul oli endal ka kõva tahtmine selle "kõrvalrea" kaudu oma teekonda jätkata. Aega ja vahemaad oli piisavalt, et ma jõudsin selle autojuhiga jupp aega tõtt vahtida ja signaali lasta. Kas seal kõrvade vahel üldse midagi ei toimunud või oli kodanik ametis püksi sittumisega, aga ühtegi juhtimislaadset liigutust ta ei teinud. Oleks võinud vähemalt viisakusest pidurdada või midagi. Ei tea, mis seal toimus. Vanasti oli kombeks möödasõit pooleli jätta, kui on selge, et sest midagi välja ei tule. Või oligi selline "chickeni" mängimise mõte? Äkki oleks mul ka sadulas kerge kramp tekkinud, lihtsalt sihiku auto poole keeranud ja sinna tulistanud?
Põikasin tast siis teeperve kaudu mööda. Tsikli jaoks selle jupi peal ruumi jagus. Autoga oleks sitemini läinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.