Yamaha FZR1000 92.a. 01JG OMANIKULE!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1488
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Yamaha FZR1000 92.a. 01JG OMANIKULE!!!
Otsin siis ülalnimetatud ratta praegust omanikku. Ratas müüdi juba väga ammu ja suur oli üllatus, kui isa avastas, et see endiselt tema nimel on.
Lugu on lihtne ent karm - nüüd on nädalake ratta ümbervormistamiseks ja pärast läheb arvelt maha LÕPLIKULT.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Re: Yamha FZR1000 92.a. 01JG OMANIKULE!!!
Kui tehnilist passi pole isikul, kes soovib ratast arvelt maha võtta, siis paraku ei ole võimalik sõidukit arvelt maha võtta. Saab omanik(paberite järgi) vaid aastaks, või oli kaheks ajutiselt arvelt maha võtta.
Täitsa ulme seadus...
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Soovitan kõigil peale müüki müüdud masinad ARK-is võõrandada. Hoiab ära edaspidised mõttetegevused ja ajaraiskamised antud teemal.
-
- Kontakt:
renxx9 kirjutas:Kui tehnilist passi pole isikul, kes soovib ratast arvelt maha võtta, siis paraku ei ole võimalik sõidukit arvelt maha võtta. Saab omanik(paberite järgi) vaid aastaks, või oli kaheks ajutiselt arvelt maha võtta.
Täitsa ulme seadus...
Siis taotled uue tehnilise passi ja lähed sellega kõrvallauda ja võtad arvelt maha...
renxx9 kirjutas:Kui tehnilist passi pole isikul, kes soovib ratast arvelt maha võtta, siis paraku ei ole võimalik sõidukit arvelt maha võtta. Saab omanik(paberite järgi) vaid aastaks, või oli kaheks ajutiselt arvelt maha võtta.
Täitsa ulme seadus...
Polnud mul numbrit ega passi ja võeti arvelt maha, kuigi mingis arkis jonniti aga ma läksin teise arki!
Re: Yamaha FZR1000 92.a. 01JG OMANIKULE!!!
ma ka läinud seda võõrandamise teed viimaste müükidega . pole enda nimel vaja hoida masinat millega juba keegi teine vurab ja sitemal juhul ka avarii põhjustab või kütust varastab .
Ärge jamage. Kui müüte midagi, tehke leping kahes eksemplaris. Siis saate pärast oma risud arvelt/enda nimelt maha ka. Kui sul lammutustõendit pole ega ka müügilepingut, siis jäädki "ajutiselt kustutama" kuni 2 aastaks. Tahaks loota et seda nõmedat seadust muudetakse.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Sõbral oli selle külje pealt naljakam lugu.
Müüs auto maha, uus omanik aga ei registreerinud autot ümber ja parkis tallinnas kuhugi valesti ja see teisaldati ära. Kuna sõber oli ikka veel omanik, tuli talle teade et teie auto on ära teisaldatud ja tulge makske trahv ära ja võtke oma auto. Sõbral olid varuvõtmed veel alles ja läks järgi.
"Uue omaniku" number oli alles ja ta püüdis mitu päeva teda kätte saada, kuid too ei võtnud vedu. Mis seals ikka, sõber pani kuulutuse uuesti üles ja müüs sama auto kaks korda maha
Sellest on möödas ka juba umbes aasta, nii et tundub, et esimesel uuel omanikul ei olnud autost sooja ega külma
Snuffit kirjutas:Sõbral oli selle külje pealt naljakam lugu.
Müüs auto maha, uus omanik aga ei registreerinud autot ümber ja parkis tallinnas kuhugi valesti ja see teisaldati ära. Kuna sõber oli ikka veel omanik, tuli talle teade et teie auto on ära teisaldatud ja tulge makske trahv ära ja võtke oma auto. Sõbral olid varuvõtmed veel alles ja läks järgi.
"Uue omaniku" number oli alles ja ta püüdis mitu päeva teda kätte saada, kuid too ei võtnud vedu. Mis seals ikka, sõber pani kuulutuse uuesti üles ja müüs sama auto kaks korda mahaSellest on möödas ka juba umbes aasta, nii et tundub, et esimesel uuel omanikul ei olnud autost sooja ega külma
Asi naljast kaugel ju.
- Sõber müüs auto ja jättis varuvõtmed endale.
- Sõber läks ja omavoliliselt võttis võõra auto oma valdusesse.
- Sõber müüs auto teist korda maha. Kas nüüd on sõbral 2 müügilepingut ühe ja sama auto peale?
Kui nüüd esimene ostja välja ilmub ja tõestab ära, et pole olnud Eestis (näiteks) ja hakkab erinevaid ameteid avaldustega pommitama, siis läheb sõbra elu seiklusterohkeks.
Loodetavasti oli tegu vanarauaga, mille hind oli väiksem kui parkimistrahv.
Snuffit kirjutas:Sõbral oli selle külje pealt naljakam lugu.
normaalne sõber sul!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
ARK-i lehel on ju olemas ostu-müügilepingu blankett kui see on kahes eksemplaris tehtud ja üks müüjal pole mingit kammi arvelt maha võtmisega.
Olen seda ka ise korra teinud.Tegelane ,kes ostis sai veel lutti sellega ilma registreerimatta sõitmise eest.Lubasin talle ka kasko ja liikluse,mida oli jäänud pea 9 kuud.Leppisime,aga kokku,et teeb asjad hiljemalt järgmisel päeval ära,kuid kui ka kolmandal polnud tehtud ja telefoni vastu ei võtnud,käisin ARK-is ära ning lõpetasin ka kindlustused.Kui kahe nädala pärast vahele jäi leidis küll minu numbri üles,aga kahjus oli hilja juba.Tegemist oli autoga.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
davidsoniharald kirjutas:Otsin siis ülalnimetatud ratta praegust omanikku. Ratas müüdi juba väga ammu ja suur oli üllatus, kui isa avastas, et see endiselt tema nimel on.
Lugu on lihtne ent karm - nüüd on nädalake ratta ümbervormistamiseks ja pärast läheb arvelt maha LÕPLIKULT.
Lisaks veel juurde, et viimasel andmetel (aastast 2010) oli ratas Pärnu kandis, kuna müüdud sai lahtivõetud mootoriga siis pole kindel kas selle samal aastal üldse sõitma sai. On ka loomulikult võimalus, et on vahepeal edasi müüdud, seda siis kas sõitvana või samamoodi mootor pappkastis kaasas olevana. Ratta värvilahenduseks põhiliselt valge-punane.
Kui kellelegi selline lugu tuttav tundub ja oskab anda mingisugust infot omanikuga kontakti saamiseks (telefoninumber näiteks) siis seda võib teha mulle või teemaalgatajale PS-kaudu... Või siis anda info edasi ratta omanikule. Minu telefoninumbri leiab postituse allkirjast
Edit: Heh avastasin peale postituse kirjutamist, et sama ratas on veel vanast ajast avataripildiks jäänud, ehk on abi
-
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:Teema korraks uuesti esielehele.
Huvitav mille alusel saab tehnilisse passi mittekantud isik teha sõidukile kindlustuse?
https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INF ... ?plang=EST
Lutrin kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Teema korraks uuesti esielehele.
Huvitav mille alusel saab tehnilisse passi mittekantud isik teha sõidukile kindlustuse?
https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INF ... ?plang=EST
Tehnilise passi andmete alusel, ma ei käi küll kohapeal tegemas!
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Üldjuhul lisatakse kindlustuslepingule ka isiku kontaktandmed. Nõnda samuti võtab politsei omanikuga ühendust.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Tuono kirjutas:Lutrin kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Teema korraks uuesti esielehele.
https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INF ... ?plang=ESTTehnilise passi andmete alusel, ma ei käi küll kohapeal tegemas!
Kindlustuslepingut (ka netis) sõlmides tuleb sisestada kindlustuslepingu sõlminud isiku isikukood.
Antud ratta puhul on praegune omanik teadlikult/tahtlikult kindlustanud ratta kasutades endise omaniku andmeid.
Miskipärast ei usu, et kindlustusselts sellest saladust teeb, kes oli maksja.
Kindlustuslepingut (ka netis) sõlmides tuleb sisestada kindlustuslepingu sõlminud isiku isikukood.
Antud ratta puhul on praegune omanik teadlikult/tahtlikult kindlustanud ratta kasutades endise omaniku andmeid.
Miskipärast ei usu, et kindlustusselts sellest saladust teeb, kes oli maksja.[/quote]
Ei tee jah saladust. Endal oli autoga aasta alguses sama jama kui maha müüsin. Puht juhuslikult avastasin et pole autot ümber kirjutatud, hakkasin uurima, ja tuli välja et ka kindlustus minu nimel. Saatsin siis kirja et mis värk on ja et ala e-mail on muudetud, et kas saaks uue poliisi saata. Saadeti siis uus poliis ja leping e-mailile ja tuli bälja et auto ostnud naise kutt oli kindlustuse minu nimele teind. Helistasin ja andsin valiku, et kui õhtuks pole ümber tehtud lasen auto arvelt maha võtta. Küll läks kiiresti kui auto oligi minu nimelt ümber kirjutatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.