Telefonihoidik

zx12r

Re: Telefonihoidik

Lugemata postitus Postitas zx12r »

H.P kirjutas:

Mul on see paagikott http://motokaup.ee/product_info.php?cPa ... ucts_id=32 Paar korda proovisin ka Nokia E71 navina kasutada, no tee mis tahad, aga ei näe telefoni ekraani. Kott on nii kõhu all ja ekraan suht pisike. Viimaks siis kuulasin hääljuhiseid handsfree kaudu, siis jälle suurematel kiirustel ei kuule midagi. Lõpuks ikka variant kas telefon lenksule või korralik tsikli navi osta.

On olemas täiesti vahepealne variant. Kasutan ise samuti Nokia E71 mobiiltelefoni navina. Edukalt sai niimoodi ära käidud Horvaatias - pool aega kasutasime E71-t navina, pool aega teise ratta spets navi. Ekraan on piisavalt suur, et näha, tuleb vaid teha õige nurga all ning õige kattega.

Mina kasutasin selleks plastmassist sigaritopsi, mis pikkuselt oli täpselt E71 pikkune, laiuselt cm laiem, nii et panin kahele poole siseseintesse vahtkummi. Vibratsiooni (vähemasti minu ratta puhul) ei ole näinud. Topsi pealsesse lõikasin mobla suuruse augu ning panin sinna peale liimiga kile ning ilu mõttes tõmbasin ühtlase teibi üle. Otsas on sigarikarbile omaselt vutlari ots v kuidas seda nimetadagi - võtan selle ära, panen telefoni sisse ning vutlari ots peale. 100% veekindel ka päev otsa Poola paduvihmas sõites. Allaotsa tegin täpselt mobla laadimispistiku juurde augu ning sealtkaudu sain 12V autolaadijaga laadida.

Kinnitasin ta lenksule, kuna seal on ta kõige täpsemalt nägemisulatuses. Kinnitatud on Olympuse digikaamera krõps-paelaga sellise nurga alla, et päike ei peegeldaks.

http://www.hot.ee/hyke/gpsihoidja.jpg

Talvel oli aega üle ning siis nikerdasingi, ega kuskilt netipoest võib kindlasti hea asja saada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”