Tanel Leok
Re: Tanel Leok
kaval kirjutas:ˇmnjaa kutid,kõik mis räägite on puhas kuld aga kahjuks see on minu arvamus ja seda ei suuda ka keegi muuta,tegelt on ikkagi nii,et Tanel on tõesti kõva sõidu mees jne.aga kahjuks on tema aeg möödas kuna noored tulevad peale ja tallavad temast lihtsal mööda ja nii seeeee on !solvuge,karjuge ja nimetage mind kuidas soovite aga paraku tuleb elus teha valikuid ja lava laudadelt õigel ajal maha astuda eesriide taha ja alustada oma tarkuste jagamist noortele.
peace kutid
Põhimõtteliselt olen sama meelt hr. "kavaliga" ja samas ei ole kaa... selles osas olen jah, et äkki oleks vaja tõesti noori hakata õpetama Tannil??? Kuid kes siis see keegi teine Eesti kiirem oleks tekib küsimus? Aga seda ju hetkel pole, saan ka aru et vigasena kiirust ei areta, ka see on tõsi nii et... ei oskagi muud öelda siinkohal, et ravigu ennast 100% terveks ja proovigu uuesti ette trügida! Ka Villopoto ja Reed on maoli praegust, kas nemad siis ka peaks lõpetama või mis??? JA kolima eesriide taha???
Olen Tannile hoidnud pöialt kogu aeg ja Aixile samuti, kahju on et nende tehtud töö ei kanna veel seda kõrgemat vilja mida me omal väikesel Eestimaal ootame kõik neilt! Kuid lootus sureb viimasena vist...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.