Keti hooldus ja eluiga
Re: Keti hooldus ja eluiga
Lutrin kirjutas:joel kirjutas:kalle kirjutas:Kuna siin keti elueast juttu, siis uuriks kuidas on võimalikud kogemused automaatõlitustega?
Eelmisele tsiklile panin kohe peale ostmist automaatõlitaja peale. Isevalmistatud, kahepoolse õlitusotsikuga. Õlitasin tavalise värske (kasutamata) mootoriõliga. Kett oli sõitnud enne mind teadmata arvu kilomeetreid, minu käes sõitis ca 45k ja pärast mind sõidab veel teadmata arvu kilomeetreid. Praegusele tsiklile panin ka automaatõlitaja. Ja kui tulevikus veel mõnda ketiga tsiklit oman, siis panen neile ka. Keti hooldus piirdub ca 3-4k tagant 100 ml õli lisamisega. Puuduseks tõepoolest juba mainitud asjad, et tagaratas+kiige on õlised (mind see ei häiri) ja seismise ajal kipub õige pisut tilkuma (ilmselt kahepoolse õlitusotsiku probleem - kui tsikkel küljejalal kaldus, siis ülemisest läheb õhk sisse ja alumisest tuleb tilk või paar õli).
Huvitav kas "originaalõliga" see õlise kiige-velje-rehvi teema tekib?......Oluliseks muutub sel juhul kui kohver ja reisja ka õlipritsmetega pidevalt pihta saavad.
Töenäoliselt küll, kuna see ölitaja töötab ju pöhimöttel et s**t lendab koos öliga tsentrifugaaljöududega minema.
Vähemalt ise olin Scottoilerit ja originaalöli (scottoileri sinine) kasutanud. Lasin kohe rattale paigaldada kui ostsin, et vähem muret oleks keti ölitamisega ja 21k kiltsa on söidetud kett üsna ilus aga tagavelg ikka öli ja tolmutäppe täis, riietelt ei ole märganund täppe, aga see pisike ketikaitse mis minu rattal originaalis on, on küll alt päris kole (öli ja tolm jällegi)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.