Ratta valik

savi_
Tsikkel: Buell Firebolt XB9R
Kontakt:

Re: Ratta valik

Lugemata postitus Postitas savi_ »

Enamus mehi, kes siin Triumph teemal sõna võtavad ei ole ise kunagi ühtegi Triumph rattaga sõitnud veel vähem omanud. :ner: Sõbra venna onupoja arvamused võiks kuulamata jätta. Kehvasti on võimalik igat ratast hoida ja hooldada. Triumph Speed 4 on laias laastus vana Daytona ning juppidega ei ole kohe kindlasti probleeme. Kui rääkida aga koostöökvaliteedist, siis Triumph on palju asju oma rataste juures oluliselt loogilisemalt läbi mõelnud kui jaapanlased. See kõik algab pisikestest asajdest nagu 90 kraadise nurga all olevad ventiilid lihtsamaks rehvide täispumpamiseks.

Mina soovitan teema algatajal läbi astuda ja proovida ka minu pilli :http://www.mototehnika.ee/kasutatud/aut ... rhash=20a2
PS! Sellise varustusastmega Speed 4 naljalt ei leia!

Õige pütiga kõlab iga ratas ägedalt - olenamata, kas sulle meeldib V2 või R4. SV ja Triumph Speed 4 ei ole minu arust aga omavahel üldse võrreldavad. SV on pigem nagu sinu igapäevane semi-matkaratas kui kuri tänavaratas. Ah et miks ma siis oma ratast müün kui ma nii veendunult Triumphi usku olen? Tahaks järgmiseks ühe Speed Triple`i ka ära proovida - on neid 600cc rattaid juba omatud küll ning olen alati avatud uutele ja põnevatele ratastele.

Cheers :bsmile:

03` Buell Firebolt XB9R <= 04` Kawasaki ZX6-R <= 06` Aprilia RSV1000R <= 04`Triumph Speed Four <= 04` Yamaha R6 <= 08`Honda Shadow Spirit VT750 <= 97`Custom Honda Shadow VT600C

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”