Teksamaterjalist sõidupüksid
Moderaator: Moded
Teksamaterjalist sõidupüksid
Tere kaasfoorumlased!
Millised on teie kogemused teksamaterjalidest sõidupükste kasutamisel? Kes Eestis neid edasi müüb peale Motodepoo?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Re: Teksamaterjalist sõidupüksid
antsa911 kirjutas:Tere kaasfoorumlased!
Millised on teie kogemused teksamaterjalidest sõidupükste kasutamisel? Kes Eestis neid edasi müüb peale Motodepoo?
Motomarket
Ja vaata ka bikeri bännerit.
edu
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Tulen kindlasti astun läbi!
Aga kuidas nendega kukkuda on? On keegi nii-öelda proovinud?
Ma olen tavaliste teksadega kukkunud. Nii kui põlv maad puudutas olid teksad ribadeks ka. Antud teksad ilmselt kannatavad ikka mõne meetri lohisemist ka.
-
- Kaupmees
- Kontakt:
antsa911 kirjutas:Aga kuidas nendega kukkuda on? On keegi nii-öelda proovinud?
Kukkuda on kõikide pükstega ebamugav. Küsimus on kaitseomadustes. Selleks ongi nendel teksadel kevlartugevdused, mis niisama lihtsalt puruks ei rebene. Kui nüüd korralikud põlvekaitsed ka sinna lisada, on tegemist üsna turvalise kombinatsiooniga, mis ei ole kuidagi võrreldav tavaliste teksadega.
antsa911 kirjutas:Tere kaasfoorumlased!
Head kogemused. Ühed teksad on sisse-ehitatud kaitsmetega ja teised kaitsmeteta ja lohmakamad. Ütleme nii, et suvel soojaga linnas sõites muud materjali ei taha oma jalgade ümber tunda
http://bikeman.ee/lindstrands-wrap
Astu läbi. Numbrivalik kohapeal olemas.
Iconil ka mõned kenad teksad, millel ise silma peal olen hoidnud pikka aega.
Aga suured kaitsmed versus õhuke kevlar? Kaitsmetega vist on suhteliselt ebamugav tööl näiteks olla aga samas kukkudes suudab ka kevlar kaitsta? Või on neil kõigil mingisugused paksud kaitsmed sees?
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Kevlar ei kaitse midagi. Kevlar lihtsalt ei rebene vadtu asfalti hoorudes. Kaitsmeid on ikka vaja.
Lihtsalt neil soiduteksadel kaitsmetaskud sees polvedel, kuhu saad need toppida.
-
- Kaupmees
- Kontakt:
antsa911 kirjutas:Aga suured kaitsmed versus õhuke kevlar? Kaitsmetega vist on suhteliselt ebamugav tööl näiteks olla aga samas kukkudes suudab ka kevlar kaitsta? Või on neil kõigil mingisugused paksud kaitsmed sees?
Milleks sulle suured kaitsmed, kui on olemas adaptiivsed D3O kaitsed, mis käivad teksade kaitsemetaskutesse. Neid sa tavaolekus ei tunne ka mitte. Vaata http://motomarket.ee/product/held-9117 Siis sul ongi kaitsmete ja kevlariga kombinatsioon. Kõige parem, astu meie poest läbi ja sulle näidatakse täpselt, kuidas asjad toimivad.
Kevlar ikka kaitseb ise ka natuke, aga ainult nahka, mitte luid ja liigeseid.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Enamus pükstel on kevlar vaid "strateegilistes kohtades", ülejäänud on tavline teksa. Netis olen näinud vaid paaril firmal lahendust, kus enamus kintsude osast (või isegi terved püksid) on kevalriga. Minul tekitib igatahes küsimusi. Oskab keegi kommenterida?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Soultrain kirjutas:Milliseid küsimusi sul tekib?
Kas 1/5 osas kevalriga kaetud pükse tulek lugeda enam-vähem sama turvaliseks või mitte? Ehk siis kas rohkem on parem?
-
- Kaupmees
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Soultrain kirjutas:Milliseid küsimusi sul tekib?
Kas 1/5 osas kevalriga kaetud pükse tulek lugeda enam-vähem sama turvaliseks või mitte? Ehk siis kas rohkem on parem?
Kuna kukkumine on seotud alati suures osas õnnega, siis täiskevlarist pükstega oled sa vähemalt endale hingerahu ostnud. Meil on pakkuda uudisena ka täiskevlarist pükse, aga nende hind on täpselt 2x kallim, kui osalise kevlartöötlusega mudelid. Mis sa arvad, kumbi eelistatakse rohkem?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Motomarket kirjutas:Mis sa arvad, kumbi eelistatakse rohkem?
Eeldan, et tegemist oli retootilise küsimusega.
Lisaks on olemas ka nö vahepealsed variandid, kus suurem osa pükstest on kaetud aga samas mitte siiski täielikult.
Kas selliseid ka pakutakse?
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
StreetMotos kohapeal olemas samuti Cloveri ja Beringu kaitsmetega sõiduteksad. Võtame Tartu messile kaasa - kel huvi, saab proovida ja messihinnaga endale. Cloveri puhul on eriti heaks osutunud asjaolu, et samaväärse teksanumbri korral on sääred pikendatud ehk siis on arvetatud asjaoluga, et põlved krõnksus asendiga säär liiga kõrgele ei tõuseks.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: aprilia tuono 1000r
Re: Rumalad küsimused 2
Tervist kellel kogemus kevlarteksadega? Kuidas nedega söita on? Kas tuul kaib läbi voi teeb see kevlar selle üsna umpseks? Peab suveks midad muud vaatama kuna nahkpükstega mis on, on liiga palav.
ngumarek kirjutas:Tervist kellel kogemus kevlarteksadega? Kuidas nedega söita on. Suvel kas tuul kaib läbi voi teeb see kevlar selle üsna umpseks?
Oma kogemusest räägin, siis ei tee.
ngumarek kirjutas:Tervist kellel kogemus kevlarteksadega? Kuidas nedega söita on? Kas tuul kaib läbi voi teeb see kevlar selle üsna umpseks? Peab suveks midad muud vaatama kuna nahkpükstega mis on, on liiga palav.
Mul praegu värsked icon insulated denimi püksid. Laupäeva öösel +5 koju saabudes oli väga hea sõita. Seal sees veel mingi pleedi või flanelli laadne nööpide ja lukuga eemaldatav vooder. Laupäeva öösel oli see hea.
Eile sõitsin hommikul koolitusele, lõunal käisin rattaga ja õhtul koju, siis niikaua oli ok kui palju ei liikunud. Kui jalutama pidin hakkama, hakkas palav. Aga linnas sõitmiseks ei taha ma enam tekstiili jalga panna, ever ever.
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Minul on kogemus ühtede teksadega (tootjat praegu peast ei ütle), mis on osaliselt kevlariga ja see kogemus ei ole kõige parem. Ma ostsin need selle lootusega, et saan kasutada töölkäimiseks, aga tegelikult nendega päev otsa kontoris istuda on ikka liiga palav. Ja konkreetsete pükste põlvekaitsmed on kas lihtsalt kehvad või ei sobi minu põlvedega. Ma pean neid spetsiaalselt kohendama, kui ratta selga istun ja kogu aeg on tunne, et ega need kaitsmed õige koha peal kah ei püsi, kui päris kukkumiseks läheb. Mõlgutan mõtteid, et võtaks need kaitsmed pükste seest välja ja soetaks mingid pükste peale käivad eraldi kaitsmed.
Kri§to kirjutas:... Aga linnas sõitmiseks ei taha ma enam tekstiili jalga panna, ever ever.
Millega linnas siis sõita? Nahaga või lühikeste pükstega? Mul küll tekstiiliga linnas väga halbu kogemusi pole olnud. Muidugi ratta seljast ära olles ei viitsiks neid riideid kaua kanda.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Ise sõidan linnas EVO tekstiiliga. Pükstest vooder väljas ja väga ok on.
Tööle minnes on teksad evo pükste all. Sõites ei hakka palav. 5min hommikul parklasse minnes samuti mitte.
Lukud pükstel muidugi lahti. Võibolla asi ka selles, et sai meelega valitud püksid veidi suurem nr, kui vaja. Jälgides, et kaitsmed veel õigele kohale jääksid.
Shredder kirjutas:Kri§to kirjutas:... Aga linnas sõitmiseks ei taha ma enam tekstiili jalga panna, ever ever.
Millega linnas siis sõita? Nahaga või lühikeste pükstega? Mul küll tekstiiliga linnas väga halbu kogemusi pole olnud. Muidugi ratta seljast ära olles ei viitsiks neid riideid kaua kanda.
muidugi yheosaline kirev nahkkombe oleks ju ok

Shredder kirjutas:Kri§to kirjutas:... Aga linnas sõitmiseks ei taha ma enam tekstiili jalga panna, ever ever.
Linnas sõidan nüüdsest kevlar teksaga.
Pole päris teemasse, aga on olemas ka kevlarist pikad aluspüksid. Olen kolm hooaega sõitnud kodu ja töökoha vahet
kevlarist kalsoonidega, nende peal jala külge käivad pehmed põlvekaitsmed ja viigipüksid kõige peal. Ütleme nii, et
+30C juures tuleb päevaks kalsoonid ära võtta, alla selle on ok. Need on sellise jämeda koega, lasevad õhku läbi.
dragginjeans k-legs ja knee guard on konkreetsed kaubamärgid.
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
snoops kirjutas:Pole päris teemasse, aga on olemas ka kevlarist pikad aluspüksid. Olen kolm hooaega sõitnud kodu ja töökoha vahet
kevlarist kalsoonidega, nende peal jala külge käivad pehmed põlvekaitsmed ja viigipüksid kõige peal. Ütleme nii, et
+30C juures tuleb päevaks kalsoonid ära võtta, alla selle on ok. Need on sellise jämeda koega, lasevad õhku läbi.dragginjeans k-legs ja knee guard on konkreetsed kaubamärgid.
kalsoonid on teise nimega keskea röömud
mootorrattad viitavad ka tihti just keskea kriisile niiet täiesti sobivad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.