Biker.ee komuun Facebookis
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Re: Biker.ee komuun Facebookis
...ja siis võiks Biker.ee teha Äi-fööni rakenduse, ja peale selle võiks panna kõik Bikeri liikmed miskisse saitti, mis nende asukoha ära märgib( ommiku visioonis näitas) jne jne.
edu
PS! Mis asi see lõustaraamat on
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
ants01 kirjutas:PS! Mis asi see lõustaraamat on
Hea penskar oled
urodnaja kniga ehk kurikuulus FACEBOOK!
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
Pihelgas kirjutas:zx12r kirjutas:Tegelt võiks teha ju küll, ehk viiks teinekord suvistel sõitudel mõne uue näo ja kasutajanime/pärisnime kokku. Või noh, mul on FB konto olnud vähem kui nädala, mida ma ka sellest keskkonnast tean. Biker.ee kommuuni ei hakka nigu tegema ka kui saidi haldaja arvab, et sinna ei ole seda vaja.
aga vaheta siin see tissi-kassi pilt oma näo vastu ja on algus tehtud.
OT: polnud seniajani seal kassi ära tundnud. Tea kas sellise silmanägemisega tohibki sõita enam...
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Hanno kirjutas:OT: polnud seniajani seal kassi ära tundnud. Tea kas sellise silmanägemisega tohibki sõita enam...
Kas tundnud või näinud?
Kui ei tundnud, siis peaks kooli uuesti minema
Kui ei näinud, siis võib põhjuseid kaks olla. Üks neist on silmanägemine, aga teine pole isegi sellega seotud enam
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
Raiki kirjutas:Hanno kirjutas:OT: polnud seniajani seal kassi ära tundnud. Tea kas sellise silmanägemisega tohibki sõita enam...
Kas tundnud või näinud?
Kui ei tundnud, siis peaks kooli uuesti minema
Kui ei näinud, siis võib põhjuseid kaks olla. Üks neist on silmanägemine, aga teine pole isegi sellega seotud enam
kes nüüd tagantjärele enam oskab öelda
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Tere,
olen aru saanud, et enamus siin foorumi kasutajatest ei kasuta facebooki. Samas on päris paljude asjade-ürituste picid just facebooki üles laetud vaatamiseks. Seega päris paljud ka kasutavad.
See selleks. Avastasin ise et facebookis on isegi Biker.ee olemas.
Ma ei tea kes seda haldab ja milleks selline asi on, aga kui juba, siis miks mitte ei võiks olla seal lehel kõikide sündmuste-ürituste-kokkutulekute kalender.
Enamus inimesi kasutavad juba nutitelefone ja ilmselt ka facebooki. Teema tegin selleks, et ülimugav oleks, kui see kalender oleks siis facebookis ja kes soovib saaks selle sünkroonida telefonikalendrisse nagu sünnipäevad ja kõik muu vähem olulisem.
Põhjus: Ühendasin teemad.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Facebook
Surnud teema, just kukkus börsil kokku.
Isegi kontot ei oma seal!
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
Teema algataja
http://mootorratas.ee/motokalender
süngi enda g-konto huvipakkuvate motokalendritega sellel lingil, nii jõuavad need ka sinu smartfõuni
mitte et ma feissbuukivastane oleks...
jbob kirjutas:Surnud teema, just kukkus börsil kokku.
See, et börsiettevõtte alles teise päeva kauplemishind päeva lõikes -11% kukub, ei tähenda veel automaatselt "kukkus börsil kokku".
IMO, pole mõtet lahmida.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
jbob kirjutas:Surnud teema, just kukkus börsil kokku.
Sa ise kukkusid börsil kokku, teema jumala elus
-
Teema algataja
Piira erutust - osadele on FB väljundiks, osadele on FB elu, osadel lihtsalt pole piisavalt FB-sõltlastest sõpru, et FB'ga mässata
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
reimps kirjutas:Piira erutust - osadele on FB väljundiks, osadele on FB elu, osadel lihtsalt pole piisavalt FB-sõltlastest sõpru, et FB'ga mässata
On veel spetsialistid, kellel on konto lihtsalt selleks, et kiibitseda salaja teisi ja nende tegemisi. Tavaliselt sellised seltsimehed väidavadki kui nõme on FB ja et nendel seal kontot pole.
-
Teema algataja
sitikass, delfis ka kommenteerimas käid ikka?
Milleks su arvamus vajalik on, eriti teemas, mis sind (väidetavalt) üldse ei huvita, kuna teemas käsitletav meediakanal sakib su arvates?
Ma ei kaitse FB'd, kuigi olen kasutaja ka seal. Mul flipib veits ära kohati, eriti selliste ajavabaduseilmingute peale..
Pm lihtsalt FB kaitseks - ääretud ärilised võimalused...need, kes kodus raketti poleerivad ja peast rebelid on, et fafa "ma ei kasuta, mõttetus ju" ära kasuta, aga ära inise kah
tali kirjutas:Arvan, et peale minu veel paljud "vanamoelised" ei ole ega soovigi olla FB-s. Elagu Biker.ee ilma igasuguste lisadeta!
+1
Pole teda omal ajal teinud, sest pole vajadust olnud FB järele aga nüüd ei teeks enam põhimõtteliselt omale.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
sigaelmar kirjutas:tali kirjutas:Arvan, et peale minu veel paljud "vanamoelised" ei ole ega soovigi olla FB-s. Elagu Biker.ee ilma igasuguste lisadeta!
+1
![]()
Pole teda omal ajal teinud, sest pole vajadust olnud FB järele aga nüüd ei teeks enam põhimõtteliselt omale.
Võib vägisi ekslik mulje jääda, et need kellel pole Facebook/Twitter/LinkedIn/Gmail/WindowsLive/Skype/jne/jne/jne/ kontot on ülejäänutest millegipoolest oluliselt paremad. Alati annab oma puudusi voorustena serveerida. FB konto puudmine pole puudus, küll aga sellega kelkimine. Nagu tavaliselt: koerad haugauvad ja karavan läheb edasi.
-
- Tsikkel: Vt
Tere. Kõigil kellel pole fb kontot,mis mõtes pole kontot?
Te ei saa likeda ja mis põhiline te ei sa check in-e teha,te ei saa kohe üles laadida sõbrast joomapilti et tal hommikul poleks midagi eitada.
Mis inimesed te olete eelajaloolised?
Te ei saa lugeda vallaliste neidude või noormeste kommentaare ja te ei näe kes teid on like-nud.
Aga miks te jawaga ei sõida või miks teil on ford,audi või vw miks te 412- ei sõida.(jupid on kallid
)
Miks teil on soojaveepoiler miks te lõkkel vett ei soojenda mis teil viga on
,veekeetja on ju uueaja puue
Ja miks sina õigekirja ära ei õpi?
-
Teema algataja
Sõidame, sõidame Jawa(de)ga...
http://f.postimees.ee/f/2012/05/20/1114602t54h20f4.jpg
Nüüd leiti ka teema mille üle vaielda. Saaks aru, et eluskaalu ja strateegiliste parameetrite vms teema...
macintosh kirjutas:sigaelmar kirjutas:tali kirjutas:Arvan, et peale minu veel paljud "vanamoelised" ei ole ega soovigi olla FB-s. Elagu Biker.ee ilma igasuguste lisadeta!
+1
![]()
Pole teda omal ajal teinud, sest pole vajadust olnud FB järele aga nüüd ei teeks enam põhimõtteliselt omale.Võib vägisi ekslik mulje jääda, et need kellel pole Facebook/Twitter/LinkedIn/Gmail/WindowsLive/Skype/jne/jne/jne/ kontot on ülejäänutest millegipoolest oluliselt paremad. Alati annab oma puudusi voorustena serveerida. FB konto puudmine pole puudus, küll aga sellega kelkimine. Nagu tavaliselt: koerad haugauvad ja karavan läheb edasi.
Jajaa, saab õelda küll, et ma olen pigem uhke et mul seda pole, kui et mul häbi peaks selle pärast olema
Ja et asi täiesti OT oleks, siis FB põhimõttest ma saan aru küll tegelikult aga sellest Twitteri mõttest/mõtekusest ma ei saa pihta
vartveikko kirjutas:Tere. Kõigil kellel pole fb kontot,mis mõtes pole kontot?
Te ei saa likeda ja mis põhiline te ei sa check in-e teha,te ei saa kohe üles laadida sõbrast joomapilti et tal hommikul poleks midagi eitada.
Mis inimesed te oleteeelajaloolised?
Te ei saa lugeda vallaliste neidude või noormeste kommentaare ja te ei näe kes teid on like-nud.
Aga miks te jawaga ei sõida või miks teil on ford,audi või vwmiks te 412- ei sõida.(jupid on kallid
)
Miks teil on soojaveepoiler miks te lõkkel vett ei soojendamis teil viga on
![]()
,veekeetja on ju uueaja puue
Soovitan virtuaalset sitapaberit või siis telli pdf failina.
Läheb jälle "ära panemiseks", vähe lihtsam versioon on kes tahab kasutab facebooki ja kõike muud sarnast, kes ei taha ei kasuta (lihtne kas pole). Mõttetu on siin niisama lahmida ka ju koguaeg!?
-
Teema algataja
Põhiline ongi see, et FB kasutajad ei lahmi, vaid juhivad tähelepanud teatud puudustele või vajakajäämistele "veendunud eitajate" kilkamises, aga "põhimõttelised mittekasutajad" tekitavad ise mingit mõttetut müra. Nagu Apple'i kummardajaskond on need FB eitajad
reimps kirjutas:Põhiline ongi see, et FB kasutajad ei lahmi, vaid juhivad tähelepanud teatud puudustele või vajakajäämistele "veendunud eitajate" kilkamises, aga "põhimõttelised mittekasutajad" tekitavad ise mingit mõttetut müra. Nagu Apple'i kummardajaskond on need FB eitajad
Ma ei tea, mul on apple ja kasutan facebooki ei näe küll mõtet, et peaks siin kellegile midagi kuulutama või vaidlema teema üle mis jääb nagu lõpuni vaidlemata. Iga inimese enda vaba valik
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
ma ei tea mis saab koonupiibli aktsia langeb,ostke kõik aktsiaid pliiiis.kui ma feissbukki ei saa ma suren
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.