Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamaha r6
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Soome tsiklimehed
kas on siin helsinki kandis mingi kogunemiskoht ka tekkind kust sõitma minnakse ? seal tuusulatee shellis olen 18 30 ajal paar korda käind a pole kedagi näind.
-
Teema algataja
tere.keerasin r-1 õli väljalaskmispunnil keerme üle.oskab keegi aidata?tsikkel ise vantaal.ait'h
-
- Tsikkel: Honda CBR900
pets05 kirjutas:tere.keerasin r-1 õli väljalaskmispunnil keerme üle.oskab keegi aidata?tsikkel ise vantaal.ait'h
nüüd on perses.osta minu oma ära
-
- Tsikkel: Suzuki SV 1000S Husaberg FE450
raizz kirjutas:kas on siin helsinki kandis mingi kogunemiskoht ka tekkind kust sõitma minnakse ? seal tuusulatee shellis olen 18 30 ajal paar korda käind a pole kedagi näind.
ega me siis iga päev 1830 seal passi.vahest lihtsalt lepime siin teemas kokku millal kus kogeneme ja siis sõidame kes sinna tulevad.
-
Teema algataja
pets05 kirjutas:tere.keerasin r-1 õli väljalaskmispunnil keerme üle.oskab keegi aidata?tsikkel ise vantaal.ait'h
Vii Allright´i või Yamaha keskusesse!
-
Teema algataja
herilane900 kirjutas:pets05 kirjutas:tere.keerasin r-1 õli väljalaskmispunnil keerme üle.oskab keegi aidata?tsikkel ise vantaal.ait'h
nüüd on perses.osta minu oma ära
Seda romu ei taha keegi isegi tasuta, sest siis on "peavalu" kindlustatud!
invisibleafk kirjutas:raizz kirjutas:kas on siin helsinki kandis mingi kogunemiskoht ka tekkind kust sõitma minnakse ? seal tuusulatee shellis olen 18 30 ajal paar korda käind a pole kedagi näind.
ega me siis iga päev 1830 seal passi.vahest lihtsalt lepime siin teemas kokku millal kus kogeneme ja siis sõidame kes sinna tulevad.
Keegi ei rääkinud, et pead kusagil passima. Mingi koht võiks lihtsalt olla kus kogunetakse mingil kellaajal , eks sealt siis vaatab kes kellega ja kuhu läheb. Või siis on teada kust umbes mingil kellaajal võib sõidukaaslase/id leida. Siin teemas pole juba ammu midagi kukku lepitud. Vb mõni foorumi külaline tahaks ka sõitma tulla, aga ei saa kokku leppida midagi.
-
Teema algataja
See Shell või Tammisto Mc Donalds ! Ainult kellaaega ei oska mina pakkuda, ise sõitsin ka sealt täna kella 19.30-20.00 vahel läbi,oli ainult 4 Fin nr-ga ratast!
Helistama ma ei hakka kellegile, sai eelmine aasta piisavalt helistatud aga tulemus oli nulli lähedane!
-
kuule mis assja sa jahud.alles eelmine nädal käisime sõitmas.kuidas ammu ei ole siis kokku lepitud.keegi pole keelanud sul mingi koht ja aeg öelda kus kokku saada.ei pea ootama kuni sinu eest keegi otsustab,et lähme nüüd sõitma
invisibleafk kirjutas:kuule mis assja sa jahud.alles eelmine nädal käisime sõitmas.kuidas ammu ei ole siis kokku lepitud.keegi pole keelanud sul mingi koht ja aeg öelda kus kokku saada.ei pea ootama kuni sinu eest keegi otsustab,et lähme nüüd sõitma
Ei jahu mina midagi. No sina käisid eelmine nädal. Ma ei tahagi, et keegi minueest otsustab et lähme sõitma- sellepärast olekski koht hea kust võib sõidukaaslase/id leida. Ah ma ei viitsi seletada . Mõni vast saab ikka aru mis ma mõtlen .
-
No mina hakkan siis 18 30. 5 min siia-sinna sealt Tammisto Mc Donalds/ Neste- st läbi sõitma. Kellel veel huvi siis vähemalt minu võib sealt leida siis kui sõitmas olen. Ps. Adre on Kirkkotie 4, Vantaa.
-
Teema algataja
-
natuke raske on tulla ilma rattata või sörgiks baieriga sabas?...
ja kui jõuab kätte hetk,et kettad on all,siis netis kõvatams mind selliste temperatuuridega päris kindlasti ei näe
-
Teema algataja
herilane900 kirjutas:natuke raske on tulla ilma rattata
või sörgiks baieriga sabas?...
ja kui jõuab kätte hetk,et kettad on all,siis netis kõvatams mind selliste temperatuuridega päris kindlasti ei näe
Käid üksi teedel kõvatamas, pundis pole ju sind kordagi olnud , minuga olid korra sõitmas!
-
-
Keegi tsikliga parkimistrahvi on saanud ?Mul ja mu vennal õnnestus täna saada.Kumbki 60 euri.olevat jalakäijate teel olnud.mingi suur plats kus ruumi maa ja ilm.Vasakult paremale meie rattad siis 5-6 autot ja siis veel üks ratas.meil ja ühel autol trahvid teistel ei olnud.Ebanormaalne
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
invisibleafk kirjutas:Keegi tsikliga parkimistrahvi on saanud ?Mul ja mu vennal õnnestus täna saada.Kumbki 60 euri.olevat jalakäijate teel olnud.mingi suur plats kus ruumi maa ja ilm.Vasakult paremale meie rattad siis 5-6 autot ja siis veel üks ratas.meil ja ühel autol trahvid teistel ei olnud.Ebanormaalne
önnestus minulgi tsikliga parkimistrahv saada. siis oli see veel 40 euri, nüüd trahvid töusid. ma ka omast arust parkisin ratta just nii, et ei segaks parkivaid autosid ega jalakäijaid, aga möistlikkusega pole siin midagi pistmist. kui on ikka parkimiskeeluala, siis väänatakse ära. kusjuures oli veel selline koht Espoos, kus liiklus on väga minimaalne. ma saaks veel aru, kui kuskil Helsingi kesklinnas. aga mis siin ikka viriseda. kui ei sobi, siis keegi ei sunni mind siin Soomes olema, kus on nii "halb" elu. alati vöin ju Eestisse tagasi kolida ja Tallinnas kasvöi Raekoja platsis parkida
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Nii, natukene reklaami nädalavahetusest, Louhela's ( Patotie 2 ) leidsime ühe õlleka, mille omanikuks Eestlased. http://nagi.ee/photos/vintizvint/sets/348241/
...Paar klõpsu kohast.
Heia,
kas keegi kuskil Lahti kandis ka sõidab ?
-
Teema algataja
vintisvint kirjutas:Nii, natukene reklaami nädalavahetusest, Louhela's ( Patotie 2 ) leidsime ühe õlleka, mille omanikuks Eestlased.
http://nagi.ee/photos/vintizvint/sets/348241/
...Paar klõpsu kohast.
Hea teada millistest kohtadest eemale hoida! Mina eesti huijareid ja neid kriminaale ei toeta!
-
Teema algataja
raizz kirjutas:No mina hakkan siis 18 30. 5 min siia-sinna sealt Tammisto Mc Donalds/ Neste- st läbi sõitma. Kellel veel huvi siis vähemalt minu võib sealt leida siis kui sõitmas olen. Ps. Adre on Kirkkotie 4, Vantaa.
Kellaaeg nats varajane ja koht siiski pole väga sobiv! Kuidas sobib Tuomarinkylä ABC ja kellaajaks pakuks 19.00-19.15?! Täpne aadress: Yhdyskunnantie 74 / Ohrahuhdantie 8, 00680 Helsinki
-
-
-
Teema algataja
invisibleafk kirjutas:ikka vähe rahvast
mingi paraadi peaks ikka korraldama
oodake sellega poolteist nädalat siis saan ka osa tulla võtma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.