Millist nendest ratastest valida,head ja vead-algaja.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Re: Millist nendest ratastest valida,head ja vead-algaja.

Lugemata postitus Postitas Piipz »

tsikli ost tsiklivõõrale või -algajale inimesele on nagu arvutiost arvutivõõrale/algajale.
Tegelikult minu kõige esimene küsimus on alati "palju sa maksimaalselt oled nõus raha välja käima".
Võimalik on, et raharesurss võib piirata vägagi palju seda, mida tegelikult hing ihkab.
Ma kindlasti ei eksi väitega, et paljud sõidavad siin ratastega, mida nad tegelikult poleks ostnud, kui pappi oleks rohkem olnud.

siin on ka toodud näidised, lühidalt võib ju lahata, millise mina neist valiksin:

kawazaki er-5,37 kw -1999eur Hea ratas algajale, hea ratas igast asendist. Kui see on unistuste ratas, siis go for it. Küsimus aga selles, mida hing ihkab. Kui hing ihkab maksimaalset, kiiruseid, kaifi ja muidu silmailu, siis see ratas tüütab kiiresti ära. Igav ratas, kohe kindlasti mitte halb.
siis veel honda CB-500,37 kw 1490eur Täpselt samad sõnad nagu eelmisegagi
ja siis Kawasaki ZR7S R4 56kW 1790eur See ratas mulle endale ei meeldi eriti :D Tehniliselt ma seda maha ei laida, pigem mõtlen välimust. Kuidagi liiga "diversonilik" ehk siis veitsa on disainerile liiga vabad käed gondlitega antud. pole ei siga ega kägu, ei vaata seda tavaliselt algajad ega ka edasijõudnud. Kui see on ainuke ratas maailmas, mida oma raha eest kannatab osta, siis go for it.
Yamaha fazer fzs 600 70kw 1999 eur Kogu valikust kõige asjalikum. Näeb hea välja, resurssi on algajale küll ja ka "edasijõudnule" piisavalt. Hea käsitleda, kiire, ilus.

Hoolduse ja kütusekulu pealt ma ei tooks küll mingeid erandeid, võta üks ja viska teist :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”