väike probleem küünaldega

Kasutaja avatar

Teema algataja
virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

seal ngk kodulehel oli veel mingi teine küünal ka(see et paned sinna valikusse oma tsikli margi ja see näitab sulle mõnda küünalt, mul oli kaks, üks oli see sama br9eg, mis on mul siiani juba 2 tükki läbi läinud)see oli vist BR9EIX, sellega sõidab mu sugulane ka, talvel sõitis madalatel pööretel tihti, siis kui ostis endale, siis kohapeal vana küünlaga tööle ei läinud, ning pandi peale BR9EVX, ja siiani töötab, tal on suzuki RM 125 (91). selle küünlaga on tema sõitnud vist kuskil 4h. kas ma peaksin siis ostma selle paralaxi soovitatud BR7ES (mis vahet on lõpus kas on S või on G??) või siis ngk kodulehelt soovitatud BR9EIX või selle millega sugulane sõidab (BR9EVX)???

kusjuures ma ei saa neist tähtedest midagi aru :S ehk keegi oskab aidata.

Kuurialt leidsin ma ka veel mingi purgitäie vene küünlaid, vint oli roostes, säde oli, peale pole julgenud panna, kuid hoian igaks juhuks kaasas, et kui praegune vene küünal otsa saab, et siis saab selle rooste asjanduse peale panna, osadel küünaldel oli vint nii roostes et polnud vindist aru saada ja ka osad vindid täiesti läbi roostetanud, neid ma küll ei julge üldse peale panna, kaasa võtsin vähem roostetanud küünlad, kas neid roostetanud küünlaid üldse tohib kasutada???
Eat your veggies, little people

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”