Suzuki 1200 Bandit

RUNNER

Re: Suzuki 1200 Bandit

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Terv!
Olen astumas rolleritelt tsiklite maailma, ning plaanis hakata soetama tsiklit. Seega puhuks sellele teemale uuesti elu sisse. Hetkel on valik 2 mudel ivahel - Susuki gsf bändit v Honda Hornet.
Oskab keegi neid 2 isendit võrrelda? Ise olen 186 pikk ja 90 ümber kõikuv vend, ehk on keegi samat masti vend nendeotsas istud?

Kuid põhi küsimus, miks ma just selle teema valisin on, et leidsin Auto24'st Susuki gsf Bandit 1200 kuulutuse, masin asub Saaremaal ning ise pesitsen Tartus, et seda lihtsalt kaema minna on natukene pikk maa, seega loodaksin saada siit toetavat arutelu konkreetse tsikli kui ka üldist bänditite kohta, kuna nägin siin foorumis ühe 600 banditi kohta päris asist arutelu. Vb on kellelgi reaalset kokku puudet olnud kõne aluse tsikliga, ehk jagab siis ka siin oma muljeid.
Kuulutus: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Lugesin läbi ka selle teema ning mulje tundub üldiselt bänditist hea - vastupidav, mugav jne. Ilmselt põhiline sõidu tsoon oleks linn.

Parimat,
Alo

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”