Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Re: Rajale sõitma
vexx kirjutas:Rattaga koik korras, jala raua keevitasime 2ra. Puus on natuke valus, aga ex homme ole n2ha kas saab rajale,
Tagant j2rgi moeldel oli see kukkumine tingitud sellest et esimene ratas l2x mingil pohjusel risti ja siis ratas all enam seista ei tahtnud.
KUI JALARAUD ON POOLEKS SIIS SEDA EI TOHI KEEVITADA, VISKA SEE KOHE MINEMA JA OSTA POEST UUUS!!!!!!! LENKSE JA JALARAUDU EI TOHI KEEVITADA, NEED TULEB UUTEGA ASENDADA!!!
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
yamahaR66 kirjutas:vexx kirjutas:Rattaga koik korras, jala raua keevitasime 2ra. Puus on natuke valus, aga ex homme ole n2ha kas saab rajale,
Tagant j2rgi moeldel oli see kukkumine tingitud sellest et esimene ratas l2x mingil pohjusel risti ja siis ratas all enam seista ei tahtnud.KUI JALARAUD ON POOLEKS SIIS SEDA EI TOHI KEEVITADA, VISKA SEE KOHE MINEMA JA OSTA POEST UUUS!!!!!!! LENKSE JA JALARAUDU EI TOHI KEEVITADA, NEED TULEB UUTEGA ASENDADA!!!
SEE ON ÕIGE JUTT KUI ELLU TAHAD JÄÄDA.
Minu ratta eelmine värdist omanik oli keevitanud ja piisas sellest kui ma veidi rabedamalt ratta selle jalarauale toetasin, et ta puruks läks.
See purunemine võib vabalt juhtuda ka sõites näiteks konarusest üle ja kõvasti jalarauale toetades. Ärge lubage endale selliseid "kokkuhoide". See võib väga kurvalt lõppeda ja kähku...
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ohoh, päris ohtlik rada paistab olevat - ikka kindlasti sõidetakse seda kellaosuti suunas v?
tramm66 kirjutas:ohoh, päris ohtlik rada paistab olevat - ikka kindlasti sõidetakse seda kellaosuti suunas v?
Tavaliselt on kõik nii seda rada sõitnud ja kellaosuti suunas sõites minuarust rada huvitavam.
Kuid sai ka eile tabasalus käidud ja ainukesena sõitsin seda rada teisipidi, kuna ei olnud enam paremal rehviküljel ressurssi.
Nii et kannatab mõlemat pidi sõita
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ma lihtsalt videost vaatasin, et väliskurvides päris mitme koha peal "death end" ees ja rada suht aeglane ka nii, et üsna ohtlik tundub...
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:ma lihtsalt videost vaatasin, et väliskurvides päris mitme koha peal "death end" ees ja rada suht aeglane ka nii, et üsna ohtlik tundub...
Ongi üsna ohtlik tegelikult. Välja sõitmine suht suvalises kohas tahab tõenäoliselt nii sõitja kui tsikli tükkideks teha Selle pärast seal väga uljalt vajutada ei julge.
Aravete märksa mõistlikum selle koha pealt.
Kaks kurvi kust ma olen suutnud välja sõita on stardisirge lõpus ning sellele järgnev 180 kraadine kurv. Õnneks olen püsti jäänud ja rajale tagasi saanud, samas teistes kurvides ei kujutaks küll väljasõitu ette.
-
- Kontakt:
mmz kirjutas:Kaks kurvi kust ma olen suutnud välja sõita on stardisirge lõpus ning sellele järgnev 180 kraadine kurv. Õnneks olen püsti jäänud ja rajale tagasi saanud, samas teistes kurvides ei kujutaks küll väljasõitu ette.
Ma ise olen 80km/h lauges kurvis enne stardisirgele keeravat kurvi väliskurvist välja sõitnud. Suutsin ka püsti mingi ime läbi jääda, aga kolm korda sain mõlemad rattad korraga maast lahti. Rajalt maha sõites käed igatahes värisesid
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
Eile käisin tabasalus seal oli mõnus rehvi hunnik ette laotud, et sisse ei pääseks (A) ei hakkanud 1 neid sealt minema loopima :D
-
- Kontakt:
eddyda1337 kirjutas:Eile käisin tabasalus seal oli mõnus rehvi hunnik ette laotud, et sisse ei pääseks (A) ei hakkanud 1 neid sealt minema loopima
:D
Mis kella ajal sa seda rehvihunnikut nägid? Ma käisin kah sealt õhtul läbi, siis polnud mingit hunnikut ees veel/enam. Küll oli keegi päris korralikult võsa seal lõiganud...
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
meph kirjutas:eddyda1337 kirjutas:Eile käisin tabasalus seal oli mõnus rehvi hunnik ette laotud, et sisse ei pääseks (A) ei hakkanud 1 neid sealt minema loopima
:D
Mis kella ajal sa seda rehvihunnikut nägid? Ma käisin kah sealt õhtul läbi, siis polnud mingit hunnikut ees veel/enam. Küll oli keegi päris korralikult võsa seal lõiganud...
Kella 4-5 vahel t2pselt ei oska sulle kyll ytleda....
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Sõitsin tund aega tagasi tabasalu rajast mõõda ja nüüdseks on sinna betoon plokk tagasi tõstetud. Loodame,et see tähendab seda, et rada hakatakse korrastama ja avatakse varsti sõitmiseks.
-
- Kontakt:
janis kirjutas:Sõitsin tund aega tagasi tabasalu rajast mõõda ja nüüdseks on sinna betoon plokk tagasi tõstetud. Loodame,et see tähendab seda, et rada hakatakse korrastama ja avatakse varsti sõitmiseks.
Käisime ka seal nillimas just... iseenesest läbi võsa värava juurest saab sisse küll kui vaja
Aga kinni mis kinni muidu jah.... huvitav kas see legend nüüd vastab tõele, et ainult kartidele see hooaeg avatakse või siis mitte..
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
päeval kui sealty määda sõitsin,siis trimmerdati seal hoolega neid saarekesi mis on esimesel suurel platsil.
sepp kirjutas:päeval kui sealty määda sõitsin,siis trimmerdati seal hoolega neid saarekesi mis on esimesel suurel platsil.
Esmaspäeva õhtul sai veel tiirutada, kuigi paaris kohas oli oksahunnik juba osaliselt rajale tõstetud. Kui nüüd plokk jälle ette tõstetud, siis see 95 kilo +km polegi väga suur summa aga krt, kui nüüd päris kinni panevad, siis on küll sit...i, "äkki ehitaks mõne maja"
,Huvitav, kes ostis?
-
- Kontakt:
acar kirjutas:sepp kirjutas:päeval kui sealty määda sõitsin,siis trimmerdati seal hoolega neid saarekesi mis on esimesel suurel platsil.
Esmaspäeva õhtul sai veel tiirutada, kuigi paaris kohas oli oksahunnik juba osaliselt rajale tõstetud. Kui nüüd plokk jälle ette tõstetud, siis see 95 kilo +km polegi väga suur summa
aga krt, kui nüüd päris kinni panevad, siis on küll sit...i, "äkki ehitaks mõne maja"
,Huvitav, kes ostis?
Müüdi kasutusõigust, mitte kinnisvara otseselt. Ja minu teada sedapidi, et kasutus jääks kinnisvaral samaks, ehk siis "suurt maja" raja asemele küll ei tohiks tulla.
Hea uudis,varst saab jälle sõita. Rääkisin täna Tabasalu rajal meestega, kes lõikasid seal võsa. Raja omanike ringis nüüd mehed kes ka ise rada nühivad, nii 2 kui 4 rattalistega.
Loodavad max kuuga raja jälle kasutusse saada
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
Kui vähegi ilma on, lähen pühapäeval Aravetele. Rada pidi olema vaba ja tsiklimehed oodatud Kas on veel huvilisi? Seltsis segasem!
meph kirjutas:Eilsest õhtust video tabasalust:
Vaatsin, et mõõtsid ringiaegu miski appiga, mis nimi? Kas androidile ka oskab keegi midagi sarnast soovitada?
janar68 kirjutas:Kui vähegi ilma on, lähen pühapäeval Aravetele. Rada pidi olema vaba ja tsiklimehed oodatud
Kas on veel huvilisi? Seltsis segasem!
Pühapäev sobib mullegi, kui ilmataat tsiklimees on, siis kohal
intz kirjutas:meph kirjutas:Eilsest õhtust video tabasalust:
Vaatsin, et mõõtsid ringiaegu miski appiga, mis nimi? Kas androidile ka oskab keegi midagi sarnast soovitada?
Eelmine suvi sai ise androidile vastavaid rakendusi uuritud ja paari euro eest ühe foorumikaaslase soovituse järgi trackmaster soetatud. Toimis väga hästi.
härrased, kes te juba käite kardiradadel proovimas
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... 20#p570720
Eesti KV on C-klassi tehnilised sellised, et iga tänavaratas sobib sinna sõitma. Registreerige endale vaba number ja olge juuli viimasel nädalavahetusel kohal!
C-klassi tehnilised tingimused:http://www.motoringrada.ee/wp-content/u ... d-2012.pdf
C-klassis pole vaja klubi ja kes kuhugi Eestist välja sõitma ei lähe saab võistlustel koha peal osta 1.-kordse litsentsi maksumusega 20.-€. Kellel plaan osaleda ka kuskil mujal (Läti, Leedu) sellele litsentsi taotlus: http://www.motoringrada.ee/index.php/20 ... -litsents/
Numbri taotlus: http://www.motoringrada.ee/index.php/vo ... i-taotlus/
Oodatud on kõik tänaval kihutajad.
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
Start homme kell 11.00 Vesse Statoilist (Peterburi mnt Bauhofi ees), läheks ühise sõiduga Aravetele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.