Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
MEHED JA NAISED!
Kui kellegil huvi on, siis müün soodsa hinnaga väga vingeid boxereid.
Bikeri foorumi kasutajatele -20% (Võimalus saata ka Smartpostiga + 2,70€)
Link toodetest mis on kohe saadaval:
http://www.okidoki.ee/search/do/?query=freegun&c=0
PS. Kui kellegile ei sobi, et ma mootorratta foorumis aluspükse pakun, siis palun teema pealkirja vastavalt muuta, et ei tekiks tobedaid pakkumisi
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Kas keegi homme (laupäeval) vahetaks mu bikel esirehvi ära? Või kas keegi teab kus vahetatakse nädalavahetustel?
elbastardo16 kirjutas:Kas keegi homme (laupäeval) vahetaks mu bikel esirehvi ära? Või kas keegi teab kus vahetatakse nädalavahetustel?
Asukoht aitaks soovitada!
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Tuono kirjutas:elbastardo16 kirjutas:Kas keegi homme (laupäeval) vahetaks mu bikel esirehvi ära? Või kas keegi teab kus vahetatakse nädalavahetustel?
Asukoht aitaks soovitada!
Tallinnas siis sooviks seda rehvi vahetada.
Kompressioonimõõtmiseriista laenaks. Tallinnas.
1990 gixxer-750 ei taha koostööd teha, kahtlustan igasugu asju, surve on üks neist.
(Ratas arusaadavalt iseseisvalt ei liigu, pole mõtet pakkuda, et too minu juurde jms )
elbastardo16 kirjutas:Tallinnas siis sooviks seda rehvi vahetada.
biker24.ee
... seal saab südaöösel ka , kui ilusti küsida ja piisavalt musta ja punase sildiga viskit ühes võtad
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
- Tänanud: 3 korda
yeekim kirjutas:wake kirjutas:Korduvalt vaadanud oma ahju ust ja ei ole seal kangast, on nöör. Ilmselt sul mingi teistsugune uks. Kui on kuni 550 kraadi, siis peaks piisama klaaskiudtihendist. Kui kõrgem temperatuur (ja seda ta ka on), siis päästab keraamiline kangas, lint, nöör vms. Näiteks seal on: http://18591162.la02.neti.ee/katlamajad ... aterjalid/
Tänud
Aadress on Terase 8
Olen homme avatud 10-15
53333521
ets0
Re: Rumalad küsimused 2
Tere,
vaja oleks joonistada vektorgraafikas vapp, värviline, lõpptulemus salvestatud .jpg formaati.
Lähtematerjalid ja vihjed olemas, vaja muuta, sobitada ja kokku joonistada.
Tasu 50 eurot.
Inf läbi PS.
Willie.

Keegi viljandis ühe krossika raami saaks liivapritsiga puhtaks lasta?
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
sombreero kirjutas:Keegi viljandis ühe krossika raami saaks liivapritsiga puhtaks lasta?
Olen korra seda teenust lasknud teha seal kus hauakive raiutakse ehk siis raudteejaama lähistel.
PUUPAADID
soni kirjutas:sombreero kirjutas:Keegi viljandis ühe krossika raami saaks liivapritsiga puhtaks lasta?
Olen korra seda teenust lasknud teha seal kus hauakive raiutakse ehk siis raudteejaama lähistel.
Uurin asja.
Kontaktki kellelgi, kes ja kus teeks Tartu kandis ZX9R plastikud korda (mõrad, väiksed tükid väljas ning kriibitud) ? Mõistliku hinna eest muidugi
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Tere.
Kas keegi ka katustega tegeleb? Oleks vaja ühel töostus hoonel katus renoveerida/parandada.
Hoone Keilas.
Pets
5109 555
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: Harley-Davidson
- Tänanud: 48 korda
- Tänatud: 24 korda
- Kontakt:
Kas oleks mõnda head inimest Tallinna kandist kes läheks tooks Maardust umbes 5 tonni sütt ja paneks kuskile nii maha(kõva pind, ei pea olema varjualune), et kui Tallinna tulen saaks tonni kaupa ära tuua?
Süsi pannakse kotti, ehk siis on 5 tonnist kotti seal tõstetakse tõstukiga peale vaja maha kah siis samuti saada.
Tel/fax: +372 6006170
Mob: --+ 372 5145279
E-mail: canker@canker.ee; urmaslau@canker.ee
Laoplatsi aadress: Maardu, Kroodi tn 12
Nad teevad mulle arve peale kaalumist, maksan ära ja siis võiks ära tuua kuskile ootama.
Minu kontakt: 5165626
Juba korras
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
Statiiviprojektiks on vaja kasutatud longboardi. On kellelgi pakkuda?
Midagi sellist:
Väinz 5056777
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Paluks natuke abi...
Ehk leidub keegi hea inimene kes oma 2004+ Yamaha R1 küllest on nõus tagumisi jalaraudu laenama seniks kuni Ark-is asi arvele võetud?
Tahaks vältida olukorda kus tuleks mõte sealsetel härradel passi ratas ühekohaliseks kirjutada.
Iste on omal olemas ja jalarauad isegi tellitud juba, aga ei raatsi paari nädalat oodata.
Tänud juba ette
Tere,
Kas keegi mulle uut telefoni ka operaatorite hinnast soodsamalt saab müüa ?
Andrus.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Oskab keegi mulle nõrkvoolu kohta pisut nõua anda. Vaja 12V aiavalgustus paigaldada ja avastasin korraga, et see polegi nii lihtne, kui näib - alaldil peab ikka üksjagu võimsust olema.
Valgustid olemas a 20W x 10 tk. Selleks et neid kõiki ära toita peab olema alaldi, mis kannatab välja 200VA (kaasas on valgustitel 20VA).
Kas minu arvestus on õige? Kui jah, siis kust selliseid alaldeid leiab.
Hoi,
Mure selline et oleks vaja vahetad amordi simmerid tsiklil, aga hetkel väike tööriistade puudus. Kas kellegil on pakkuda peavarju ja tööriistu kus saaksin selle ära teha? Loomulikult maksaksin tööriistade kasutamise eest. Asukoht endal tondil aga võin igalepoole tlnas kohale vurada.
Töö tehtud ja tänud kes muret tundsid! Kohtumiseni maanteel!
macintosh kirjutas:Oskab keegi mulle nõrkvoolu kohta pisut nõua anda. Vaja 12V aiavalgustus paigaldada ja avastasin korraga, et see polegi nii lihtne, kui näib - alaldil peab ikka üksjagu võimsust olema.
Valgustid olemas a 20W x 10 tk. Selleks et neid kõiki ära toita peab olema alaldi, mis kannatab välja 200VA (kaasas on valgustitel 20VA).
Ma pole nõrkvooluprojekteerija, aga paar asjaolu on elektriprojekte "vaadates" kõrvataha jäänud.
- soovitav on alati nii kilpide kui ka toiteallikate puhul omada kõikvõimalikku varu min. 20%
- 12V elektrisüsteemis muutuvad väga oluliseks (sõltuvalt tarbija võimsusest) juhtmete ristlõiked pikkade vahemaade puhul. Aiavalgustuse puhul võib eeldada, et vahemaad on pikad.
Üks mitmekülgne elektritarvete müügikoht on http://www.klinkmann.ee/kontakt/. Ei pea olema proff ega hulgiostja, et sinusse tõsiselt suhtutakse. Pane aiavalgustuse skeem paberile ja mine puhu juttu.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
macintosh kirjutas:Oskab keegi mulle nõrkvoolu kohta pisut nõua anda. Vaja 12V aiavalgustus paigaldada ja avastasin korraga, et see polegi nii lihtne, kui näib - alaldil peab ikka üksjagu võimsust olema.
Elektrimaterjalide poest leiab. Võib kasutada ka vajaliku võimsusega akulaadijat.
No ja kõige soodsam on otsida vajaliku võimsusega trafo ning elfast või oomipoest dioodiplokk alaldiks juurde. dioodiplokk või 4 dioodi maksavad ehk paar euri.
Mina tegin ettenägelikumalt, ostsin ebayst karbitäie LED-e ning vahetasin aiavalgustites valgusallikad ära, ühe pirni asemel 4 tk 120-kraadise valgusnurgaga LED-i, voolutarve ühel lambil kokku 80 mA. 12 lampi toidab ilusti üheamprise pistikusse käiva toiteplokiga ära, maksis poes vist 130 eeku. Pole muret, et mõni lamp läbi põleb ja aastatega hoiab elektri pealt ka korralikult kokku. Muidugi, kui see asi ka valgustama peab, siis peavad LED-id vähe võimsamad olema, mul nad rohkem nagu ilu pärast. Niipalju ikka näeb, et pimedas kusagile otsa ei jookse.
EDIT: kui jutt oli alaldist, arvasin automaatselt, et jutt on autopirnidest, mis alaldit vajavad. Kui tegu on näiteks tavaliste G4 pessa käivate pirnikestega, vajad ainult trafot. Alaldi teeb vahelduvvoolust alalisvoolu, trafo muudab vahelduvvoolu pinget.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
Kas kellegil on vedelemas(või teab, kust saada) 20" rehvidega jalgrattale PLEKIST porikaitsmeid?
Tuntud velopoed(HE, Rademar, Veloplus) on andnud eitava tulemuse.
edu
Oleks vaja täna 5-6 vahel Nõmmelt, Lootuse tänavalt üks väiksemat sorti kirjutuslaud viia Viimsisse.
Saab 20.- euri
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
westel kirjutas:Oleks vaja täna 5-6 vahel Nõmmelt, Lootuse tänavalt üks väiksemat sorti kirjutuslaud viia Viimsisse.
Saab 20.- euri
tipptund...
sepp kirjutas:westel kirjutas:Oleks vaja täna 5-6 vahel Nõmmelt, Lootuse tänavalt üks väiksemat sorti kirjutuslaud viia Viimsisse.
Saab 20.- euritipptund...
suurde taksosse ehk mahub ka?
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Linaseemneid on pakkuda umbes pool tonni...
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
renxx9 kirjutas:Linaseemneid on pakkuda umbes pool tonni...
Käib vb küll rumalate küsimuste alla aga mis nendega peale hakata?
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
bandit 1200 kirjutas:renxx9 kirjutas:Linaseemneid on pakkuda umbes pool tonni...
Käib vb küll rumalate küsimuste alla aga mis nendega peale hakata?
Maha külvata
Või õliks pressida.
Kas siin mõni riistvara ja tarkvara teadlane ka on? Arvut kuumeneb üle kui mängida, jookseb kotti lihtsalt. Speedfan näitab kolmekohalisi numbreid, bios on temperatuuri kohapealt tagasihoidlik ja kõik on puhastatud/termopasta vahetatud. Ventikaid on 3 ja VGA on vesijahutusega. Keegi äkki oskab nõu anda, mida järgmisena uurida?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.