käivitamisel ainult plõksub :(

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Re: käivitamisel ainult plõksub :(

Lugemata postitus Postitas madjs »

Motard.ee kirjutas:

Mida soojemas akut hoida, seda kiiremini ta tühjeneb. Täis akut võib probleemideta hoida külmas...
Exide akusid on meil saadaval erinevaid. EXIDE ja EXIDE kirjaga made in China. Ühte neist võib küll suht probleemseks lugeda. Huvitav kumb... :D

Nojh, mismoodi selline firma nagu EXIDE mingit saasta lubab üldse oma konveierilt välja või oma nime all turustada? Mul enamusel tehnikal EXIDe akud peal ja suht kindel, et enam ma seda tootjat ei kasuta, kuna ma tõesti ei viitsi süveneda kas hiinakas või kurat teab mis. Peale ostmist on suht jõulised, aga surevad kähku. Hetkel jutt autoakudest, motikal oli mingi vanem varjant ja see kestis suht ok.

Ps. murutraktoril istub mingi 7a vana USA aku, tootjat kahjuks enam välja ei loe, pole viitsinud kunagi asja talvel laadida ja poputada, seisnud suvalise kuuriall. Viimased 3 kevadet on olnud kellu, laadija taha ja mingi 6-7 tunni pärast hakkab voolu vastu võtma. Mahutavus nüüdseks suht 0 aga käima veel veab, äkki paneb selle suve veel vastu.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”