Tartu Tsiklimehed/naised
-
- Tsikkel: Freewind
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
ranel kirjutas:Kui raha pole sõidutunde võtta, siis ammugi pole raha, et mootorrattaga sõita. Vihjeks, see talv on mul kulunud 600€ ainuüksi ratta hooldusele. 200€ on veel soolas. Ja mu ratas ise maksab 1000€, mille hooldus pidavat üliodav olema. Load maksid mul vaid 350 eur.
Kõik on suhteline. Võibolla sul pole lihtsalt vedanud. Tsiklistiks olemine ei pruugi pikas perspektiivis olla üldsegi nii kalllis. Ma tegin load 320 €, ostsin endale esimese varustuse selga 410 € ning tegin ratta sissemakse koos dokumentide vormistamisega 960 €. Pärast seda maksin küll kaks aastat järelmaksu u 90 € kuu, kuid ratta hooldus (kord 6000 km tagant) ei ole kunagi ületanud 100€. Kõige kallim ost, mis ma rattale teinud olen, oli u. 12000 km tagasi uued rehvid, mis koos vahetusega läks alla 160 €. Teisalt olgem ausad - need korrad, mil ma külje maha olen pannud, olen ma vahetanud vaid katkiläinud osi (viimase kukkumise kulud 45 €). Plastidelt kriimude eemaldamise ja ülevärvimisega pole ma end vaevanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.