Maanteeameti sõidueksamid
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Maanteeameti sõidueksamid
Kohe pärast maanteeameti eksami edukat sooritamist sõitmiseks antakse võimalus ainult "ÜKS" kord elus. (see üks kord on siis kui teed esimest korda mistahes kategooria mootorsõiduki load)...nõme reegel aga mis seal maanteeametis poleks nõme
liisa kirjutas:Ma ka kuulnud mitmest tegelasest, kellel on samamoodi vedanud. Aga eks vist oleneb kinnipidavate härraste tujust ja tuule suunast.
Huvitav, et selle kohta pole muudatust sisse viidud uues liiklusseaduses näiteks, nüüdseks peaks eksaminaatoritel juba kõirni olema vingus nägudega tegelastest et "aga miiiiikksss ma ei või sõitaaaaaa... eksam tehtud juu". Mulle öeldi seda, et nad hea meelega lööks näiteks autokooli tunnistusele templi aga see, et kahte juhtimisõigust tõendavat dokumenti korraga ei tohi olla, elimineerib ära.
ei vasta päris tõele, mul tühistati A kategooria juhtimisõigus detsembris, märtsis tegin B kategooria ja öeldi, et kuna mul on kunagi load olnud siis enne plastiku kätte saamist sõita ei või kuigi mul pold ju ühtegi juhtimisõigust. ( ja öeldi: mitte sellepärast, et mu load tühistati vaid lihtsalt ma olin korra saanud juba võimaluse kohe pärast eksami sooritamist sõitma hakata)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.