tahan osta sidevahendit.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kondimurdja

tahan osta sidevahendit.

Lugemata postitus Postitas Kondimurdja »

Tere

Soov siis osta sõbraga bluetooht sidevahendid. Kas keegi oskab soovitada millist osta. Vahema võiks olla ikka päris korralik mitte mingi 200 meetrit...
Ja mida rohkem võimalusi selle juures seda uhkem :D

Ootaks siis soovitusi või räägiks oma kogemustest, kes mida kasutab, et kui hea on jne... :?

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: tahan osta sidevahendit.

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

www.tehnoturg.ee

Mine kurda mure ära ja saad kõik vajaliku.

Teema algataja
Kondimurdja

demineerija kirjutas:

http://www.tehnoturg.ee

Mine kurda mure ära ja saad kõik vajaliku.

ma olen ise ka leidnud lehekülgi kus neid müüakse. Aga ma mõtlesin, et äkki keegi räägib oma kogemustest ja soovitab siis.

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

Tehnoturg lehekülje mõttes on jura. Mine kohale ja kurda mure ära.

Letis töötavad inimesed, kelle igapäeva tööks on sidelahenduste loomine....

Paned hinnaklassi paika ja ongi olemas..

Kasutaja avatar

jaanipoiss
Tsikkel: Buell CityX

Lugemata postitus Postitas jaanipoiss »

Tänapäeval kus kõigil on nutitelefinud, internet kus iganes ja tasuta, siis miks ei võiks eestlaste nokia skype toimida nii omavaheliseks suhtluseks, kui ka kambaga sõites?

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Kondimurdja kirjutas:

Tere

Soov siis osta sõbraga bluetooht sidevahendid. Kas keegi oskab soovitada millist osta. Vahema võiks olla ikka päris korralik mitte mingi 200 meetrit...
Ja mida rohkem võimalusi selle juures seda uhkem :D

Ootaks siis soovitusi või räägiks oma kogemustest, kes mida kasutab, et kui hea on jne... :?

mu teada bluetooth eriti hästi üle 10m ei levi... sa pead ikka selle julla mingi cb saatjaga näiteks ühendama...
Telefonidega on selline lugu , et ega see nett nüüd nii hästi ka kõikjal ei levi... eriti liikudes... ja katsu sa roamingus netti kasutada, siis on arve peal päris korralik karistus

SYLB
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

säga, iga signaali annab võimendada, wiki andmetel 2004 aastal saadi 1.78km vahemaad üle bluetoothi kätte.

ise olen testinud Cardo G4 seadet ja sellega suutsime üle bluetoothi rääkida praktiliselt kilomeetri kauguselt (lubatud on küll 1.6, kuid 1 on ka juba väga hea).

Nüüd on ka Cardo G9 juba mõnda aega väljas ja pean seda hetkel parimaks saadaolevaks. Hind on küll tiba kõrgem kui teistel aga ta on kvaliteetseim ja võimalusterohkeim. Näidiseks G9 (kahene komplekt) http://www.vajalik.ee/shop.php?more=43

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Piipz kirjutas:

ja sellega suutsime üle bluetoothi rääkida praktiliselt kilomeetri kauguselt (lubatud on küll 1.6, kuid 1 on ka juba väga hea).

Ise kasutan Midlandi BT Next seadet, lubadused on samad (1.6 km) aga reaalselt saab vast 700-800m kätte, mis muide on üldjuhul enam kui küll. http://www.tehnoturg.ee/EE/4144/A297. Arvestama peab sealjuures muidugi otsenähtavusega, juba suurem veoauto kahe sõitja vahel kipub oluliselt sidet häirima. Juhul, kui pikemad vahemaad vajalikud, siis tuleb kiivrikompleltile lisada raadiosaatjad. Sama hinna juures valiksin ma pigem Cardo G9 kui BT Nexti, ise maksin talvel kampaania käigus BT Nexti eest vähem kui 50% letihinnast.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Teema algataja
Kondimurdja

Piipz kirjutas:

säga, iga signaali annab võimendada, wiki andmetel 2004 aastal saadi 1.78km vahemaad üle bluetoothi kätte.

ise olen testinud Cardo G4 seadet ja sellega suutsime üle bluetoothi rääkida praktiliselt kilomeetri kauguselt (lubatud on küll 1.6, kuid 1 on ka juba väga hea).

Nüüd on ka Cardo G9 juba mõnda aega väljas ja pean seda hetkel parimaks saadaolevaks. Hind on küll tiba kõrgem kui teistel aga ta on kvaliteetseim ja võimalusterohkeim. Näidiseks G9 (kahene komplekt) http://www.vajalik.ee/shop.php?more=43

uurisin ja puurisin aga ei saanud aru, mis vahet siis sellel g4-l ja g9-l on. Kõik võimalused on ju samad. Ainult telefoniga helistamisel on üks lisavõimalus ja ka raadiol on mälusid rohkem.
Rohkem aga ei leidnud midagi. Kas mul on midagi kahe silma vahele jäänud või see ongi nii et ainult kaks mõttetut lisa võimalust on G9-l juures :?: :?:

Kasutaja avatar

renXx
Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r

Lugemata postitus Postitas renXx »

Kondimurdja kirjutas:

ma olen ise ka leidnud lehekülgi kus neid müüakse. Aga ma mõtlesin, et äkki keegi räägib oma kogemustest ja soovitab siis.

26 lehekülge arvamusi ja kogemusi.....
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... hilit=side

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

...here is a list of the differences between the G4 and the G9:
G9 - Voice Command Operation - Hands free to operate
Cardo Community Platform - Forums/Message Boards Etc;
Group Signal & Hot Dial - allowing you to alert fellow riders of any danger or obstacle on the road
Flash Pairing™ in 1 Second - Leaves devices paired to the set so you don't have to pair it everytime devices are used (quicker pairing), also tap/bump your set to someone elses and will pair together.
Intercom Toggling Between 9 Riders - 4 riders on the G4

allikas:
http://www.yamahastarstryker.com/index. ... ic=2468.15

Siin on ülevaatef (review) enamuse intercomide kohta. Cardot nende hulgas küll pole.
http://www.webbikeworld.com/motorcycle-intercoms/

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”