Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Re: Rajale sõitma
meph kirjutas:yamahaR66 kirjutas:Sellise hinnaga nagu päevakaart on samad hinnad ka Soomes. Eks korralik rada nõuabki vähe kallimat hinda kui vana.
Ei tea kas sellel aastal tulevad ka siklite kolmapäevad kus hinnad vähe odavamad, eks seda näitab aeg
Meie hindasid soomega võrrelda on tobe. Elatustase erineb 2x kui mitte rohkem... Jah, ma saan aru, et hinnatõus paratamatu on.. aga paratamatu on ka see, et kliente sedapidi vähemaks jääb.
Tabasalu rada hea näide kohe võtta varrukast
Kuigi olgem ausad, sama raha eest saab audrus märksa rohkem muidugi
Tabasalu rada ei saa võrrelda "päris " ringrajaga, kus on kulutused mitu korda suuremad.
Kui nüüd lugeda seda hinnakirja ja kõrval olevat juttu, siis polegi asi ju väga hull. Nimelt maksad ainul selle aja eest kui sõidad See aeg kui poksis, mulised või sätid midagi, aeg ei jookse
Seega kui võtad näiteks 6h pileti, maksad tunni eest 11.66 ja arvatavalt saad selle 6h piletiga käia seal 2-3 korda(päeva), sest vaevalt seal keegi suudaks üle 2-3h päevas jutti panna
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Rapla kardirada on 2 nädalat ainult kartidele avatud ning aravete on täna broneeritud. Seega tabasallu minek. Võtan harjad kaasa ja üritan kurvid puhtaks pühkida ning väikse sõidu teha. Kes liitub?
janis kirjutas:Rapla kardirada on 2 nädalat ainult kartidele avatud ning aravete on täna broneeritud. Seega tabasallu minek. Võtan harjad kaasa ja üritan kurvid puhtaks pühkida ning väikse sõidu teha. Kes liitub?
Tulen kaen ka asja üle
ega seal väga midagi puhastada pole.päris puhas oli teine.käisin vaatamas,mingi kart tegi seal trenni.
olen praegu siin ja rajal pole hullu miskit, üks supermoto uhab hetkel, paar beiki ka.
Tegin eile paar tiiru autoga:
Ilmselt eelmiste päevade vihm oli raja enam-vähem puhtaks pesnud ja otsustasin täna ka rattaga peale minna.
Täna supermoto tegelased pühkisid raja veelgi puhtamaks ja vähemalt mulle, kes ma esimest korda rajal käisin, tundus igati ok.
-
- Tsikkel: GSX-R750K3
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
Sai isegi käidud Tabasalus proovimas, rada enamvähem puhas. Ettevaatust teises kurvis, kipub libe olema, üks sõitis välja seal. Viimase kurvi sisenurk on mullane.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Tänased tabasalu pildid, mis sõbra objektiivi ette jäid. https://picasaweb.google.com/xXxSwayxXx ... dCUo6yIxAE
Oo, tänud piltide eest. Üritan homme ka omalt poolt mõned pildid üles riputada. Seniks aga head ööd! :)
Edit: Lasin siis ühe pakina üles minu ja sõbra poolt tehtud pildid. Töötlemata ja ilma erilise sorteerimiseta: http://www.fotoproff.com/2012_aprill_Tabasalu.zip
ARAVETE RADA on käesoleval nädalal avatud ja kuna kardid kõik Raplas, siis ideaalne võimalus segamatult sõita!
Kasutage võimalust!
NELJAPÄEVAST PÜHAPÄEVANI kohvik lahti. Saab süüa ja juua!
Täiendatud: rajatasu 15 EUR päev.
Jooksvat infot raja kasutamise kohta saab kodulehelt raja broneeringute alt: http://www.aravetekeskus.ee/kardirada/r ... neerimine/
Kõik bikerid oodatud nagu eelmistel aastatelgi. Eelistatud bike aeg on neljapäeval 16.00-22.00 ja nädalavahetustel kordamööda supermoto või kardisõitjatega.
aquaman kirjutas:Sai isegi käidud Tabasalus proovimas, rada enamvähem puhas. Ettevaatust teises kurvis, kipub libe olema, üks sõitis välja seal. Viimase kurvi sisenurk on mullane.
Well, see väljasõit oli rehvist, mitte raja libedusest.
-
- Kontakt:
Aravetele tahaks küll paugutama minna.. hmmm...
Ma ei suuda kuskilt hinda leida mis ratturile päev maksaks.. Kui keegi pädev on juba helistanud ja uurinud siis võib kribada siiagi.
Yerba kirjutas:aquaman kirjutas:Sai isegi käidud Tabasalus proovimas, rada enamvähem puhas. Ettevaatust teises kurvis, kipub libe olema, üks sõitis välja seal. Viimase kurvi sisenurk on mullane.
Kui nüüd seda vana asja nüüd meelde tuletada, siis kõrvalt vaadates tundus olevat puhas sõiduviga
Aga Edit...
Kui Raplasse või Aravetele minek, siis andke märku
aivo_ kirjutas:Kas keegi ütleks kui suured kiirused on Tabasalu rajal?
täitsa oleneb. on see kurv või on see sirge
aga kiirused küündivad sinna max 120 km/h ja seda alates 5-ndast kurvist kuni 7-ndani. Stardisirge kah kui hea kiirendusega on aga selline 110-120 km/h
-
westel kirjutas:Yerba kirjutas:aquaman kirjutas:Sai isegi käidud Tabasalus proovimas, rada enamvähem puhas. Ettevaatust teises kurvis, kipub libe olema, üks sõitis välja seal. Viimase kurvi sisenurk on mullane.
Kui nüüd seda vana asja nüüd meelde tuletada, siis kõrvalt vaadates tundus olevat puhas sõiduviga
Aga Edit...
Kui Raplasse või Aravetele minek, siis andke märku
Huvitav, mul kiskus ka korra seal libedaks. Kui rehv siis rehv.
Aga täna oli tabakal juba täitsa lõbus, asfalt ka juba natuke soojem.
Raja ääres oli juttu ka tulevikust, räägiti väljasõidualadest, looduse piiramisest ja uuest mahatuleku rajast viimase kurvi otseks sõites. Elame näeme ja loodame parimat!
Selline küssa Tabasalu kohta, et mis kellast mis kellani rada lahti on ja tsiklitega peale lastakse?
Olen paar korda piilumas käinud seal kuid siis on olnud tõkkepuu ees, tabaga lukustatud ja silt väljas, et rada suletud
Olen käinud nii kella 18:00 ajal tööpäevadel luures seal.
Seal saab kogu aeg soita, teisest otsast ploklide vahelt saab sisse

-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Kas eile õhtused R1 ja Gixxer saaksid videosi jagada kui midagi peale jäi ?
Olin Z750-ga
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Täna hommikul sõitsin tabasalu rajal 39 ringi
Raja kõrvalt saab tõesti vabalt peale sõita ja keelavat märki ka pole.
müristaja kirjutas:Täna hommikul sõitsin tabasalu rajal 39 ringi
![]()
Raja kõrvalt saab tõesti vabalt peale sõita ja keelavat märki ka pole.
Täpselt, Tabasalu poolt tulles sõidad puust mööda ja järgmine tee vasakule, sealt saab peale. Mitu õhtut juba käinud
-
Mina panen varsti Tabaka poole ajama, egas niisugust ilma raisata saa. Tulge siis seltsi!
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Thesaarlane kirjutas:Kas eile õhtused R1 ja Gixxer saaksid videosi jagada kui midagi peale jäi ?
Olin Z750-ga
Ma ei filminud, hooaja esimesed ebaõnnestunud katsed põlveslaiderit vastu asfalti saada ja oleks häbi jutuubi üles panna olnud
Pluss rattal vaja TPS sensorit kalibreerida, praegu tuleb gaas erilise pauguga peale, mis tahab külili visata Interneeduse järgi tundub antud ratta tüüpviga olevat.
Täna oli küll mõnus sõit. Loodan et üks külili käinud tsiklimees saab ka peagi ratta korda ja tagasi rajale.
mmz kirjutas:Täna oli küll mõnus sõit. Loodan et üks külili käinud tsiklimees saab ka peagi ratta korda ja tagasi rajale.
see tegelane oli juba õhtul tagasi. ratas tundus ühes tükis olevat.
Rattaga koik korras, jala raua keevitasime 2ra. Puus on natuke valus, aga ex homme ole n2ha kas saab rajale,
Tagant j2rgi moeldel oli see kukkumine tingitud sellest et esimene ratas l2x mingil pohjusel risti ja siis ratas all enam seista ei tahtnud.
Tore kuulda! Puus teeb kardetavasti küll homme ilmselt rohkemgi valu, aga "lohutuseks" lubas nädala lõpp vihma ja külma ilma, seega paras haavu lakkuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.