Tartu Tsiklimehed/naised

karin1406

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas karin1406 »

kurisookaru kirjutas:

Vahendan abipalvet:

Otsin kedagi, kes oleks nii tore ja õpetaks oma rattaga mulle platsil sõiduharjutusi! Õppimist alustasin nullist ning hetkel olen platsil 10 sõidutundi teinud. Paraku ei võimalda minu õpetajapalk eriti palju lisatunde autokoolist juurde osta. Kas keegi on nõus minuga treenima platsiharjutusi? Tasu kokkuleppel. Endal veel tsiklit pole. Elan Tartus.
Email: lucia.alver@mail.ee

:bsmile:

Õpin ise platsi praegu ja selle nädala alguses õnnestus suhteliselt suurel kiirusel kukkuda ning ratas ära lõhkuda. Tegemist oli autokooli tsikliga, seega neil vastav kindlustus ja remondikulusid mina eraldi katma ei pea.

Aga, kui sõita võõra rattaga, olles endal "õpetaja palk", mis ilmselgelt ei võimalda võtta lisatunde autokoolis, rääkimata võimalikust võõra tsikli parandusest, siis peab küll endas nii pagana kindel olema, et kukkumisi ette ei tule.

Ma siin mõtlen, et kas risk ei ole mitte liiga suur? Lisatund autokoolides jääb nii 20-25 €/h piiresse. Teadjad mehed vast kujutavad ette, kui nt 40 km/h kiirusel külg maha panna, millised on võimalikud vigastused tsiklil ja kui palju see maksma võiks minna- mitu sõidutundi selle raha eest võiks saada?

Einoh, samas häid inimesi võib ikka leida, seega edu igal juhul :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”