Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus → Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Lugemata postitus Postitas Säga »

zuzuki kirjutas:

Tere,
Küsimus siis suurele ringile, kes on müünud või müüvad hetkel tsikklit, et kas antud isik on Teilegi kirjutanud : rolandgod1@gmail.com .
Ühesõnaga väga segast juttu ajab, tundub nagu kasutaks google translate mulle kirjutamiseks.
Ta saatis mulle lisainfo päringu, kus ta küsis : tere ma tahaksin teada, kas see auto on veel müügil . See juba tundus kahtlane, vastasin siis talle, et see pole auto, vaid mootorratas, ja on veel müügis. Sellepeale vastas tema, et sooviks rohkem pilte ja lisainfot. Saatsin siis talle lisainfot rohkem ratta kohta. Täna tuli siis selline kiri, kus ta kirjutas: tere mul on vaja bike minu onu, siis ma tahan et sa teaksid, et mul on
oma era-pick up aine, mis on kättesaadav korja et ma nagu teil saada
tagasi mulle oma täielik aadress ja kogu oma panga üksikasjad raha
olema üle kontole

pead hulka kogumaksumus veelkord.

Ei saa esiteks päris täpselt arugi, mida ta mõtleb. Kahtlane, mõtlesin ,et küsin, et äkki on ta kellegile veel kirjutanud.

Ette tänades Taavi.

Mis sa ise arvad ?
Kõik sellised kirjad lõppevad sellega, et a´la ma tegin sulle ülekande kauba maksumus+ transport, millest transpordi raha pead Western Unioniga juba ennem kuhugi saatma.. Alles seejärel kannab nende pank raha sulle üle ( ise nad nimetavad seda garantiiks, et ennem ei saa ülekannet lõpetatud, kui transpordi raha on makstud)...
Ja arva nüüd ära, kas keegi üldse vaevub siis kaubale järele tulema või ühendst võtma !?!?
Ma just ise lõpetasin sellise "müümise". Jutt oli täpselt sama, aga ma ütlesin vanale, et ennem ei ole mingit transpordi eest maksmist, kui kogu raha ei ole minu arvel. Vahetagu ta siis oma pank mõne normaalse euroopa panga vast. Küll ta moosis ja ikka käis pinda, et transport juba tellitud ja tuleb paari päeva pärast kaupa peale võtma jne. Ja et siis tulevad veel mulle trahvid kaela lisaks transpordi maksumusele ja mida kõike veel kokku lubati...
Igatahes meie meilivahetus lõppes sellega, et ta lubas mu andmed interpolile saata, et ma tahtvat teda tüssata... saatsin ta mitte eriti viisakalt v**u ja soovisin õnne järgmise lolli leidmisel. Oli päris kena ajaviide

SYLB

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”