Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

jackson

Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

Lugemata postitus Postitas jackson »

boob kirjutas:

Minu jaoks asi lihtne, mehaanik ju võtab asja lahti, tema näeb mis seal sees on ja peab olema kindel, et kokku pannes asi töötab. Seega peab ta julgema mulle garanteerida et see mootor sõidab näiteks järgmise õlivahetuseni. Kui seda ei saa lubada siis on mul ju põhjust karta, et mehaanikul on poogen näiteks kulunud nukaketi liugurist vms muust asjast mis vända ja saalede vahetamisse ei puutu, aga mootorit lahti võttes siiski laiali on mehaanikul laual näha.

Jumal tänatud et keegi tublidest meie maa mehaanikutest seda ette ei võtnud. Hakka sa pärast vaidlema et miski asi näiteks väismusest purunes ja mitte silmaga nähtav viga ei olnud. (togi)

Kogu see teema on paras kevadine saagimine... kõigil võib juhtuda just kasvõi sel põhjusel et kõike silmaga ei näe ja mis liigub see kulub. Ja kui klient pärast probleemi ka mehaanikuga suhelda ei viitsi vaid foorumisse oma pettumust kurtma ronib siis ongi ülemaaline jama lahti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”