Rattakohvrid ja meite kodumaa → Re: Sadula- ja paagikotid

ramli
Tsikkel: 1200NTX
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Sadula- ja paagikotid

Lugemata postitus Postitas ramli »

[quote="macintosh"]Ega keegi juhtumisi selliseid kotte pole endale soetanud? Kui jah, siis küsiks kuidas võib rahul olla ehk siis kas kõlbavad?
...

paagikott on, nii palju kui pildi järgi tuvastatav, mul täpselt sama. Ütleks, et päris hea tundub. Magnetid hoiavad hästi paigal, kaasakrabamise tõkkeks on rihm lenksu juurest läbi pandud, lisaks on selle otsas mugav tankimise ajaks kott paagi küljele nihutada. Kott ise on hea mahukas, päris piisavalt erinevaid taskuid, et asju eraldi hoida. Mõne korra on tulnud ka täismahuni suurendada, siis vist jäi juba kelladele natuke ette. Ühe usina kasutusega hooaja jooksul pole eriti kasutusjälgi ka tekkinud, et siis võiks nagu arvata, et on heast materjalist. Ma GPS ei ole vajanud, aga teoorias ma ei kujuta hästi ette, kuidas see gepsu ekraan nähtav saaks olla seal läikiva kile all sellise nurga all. See siis ainus negatiivne pool, sedagi ei ole praktikas katsetanud, lihtsalt selline mulje on.

Sadulakotid on mul ka natuke suurem versioon see 2x24 liitrit. See 15l ei anna just palju võimalusi, just nagu madone ütles - üksi vast piisab ja sõltub muidugi, mis eesmärgiks on. Et materjalid ja tegumood valdavalt on samad, siis kommenteeriks, et minu omadel kerged kulumismärgid on sisemistel nurgakantidel, ilmselt tagasõitja jalgadest ära nühitud. Muus osas etteheiteid ei ole, väiksemad sajud kannatab ka ilma ümbriseta ära, kohe läbi ei ligune, aga vihmakatted on komplektis neil vist kõigil. Täismaht tuleb laiendusega, see annab mõnusa võimaluse vähema pagasi korral asja kompaktsemana hoida, kohver seevastu on just nii suur nagu ta on :D. Minu omadel lisaks on sees reisikäepide, ja rattad all, sõltub vaatepunktist, aga teglikult tagantjärgi ma pigem tassiks neid vajadusel ükshaaval, kui et ohverdaks selle ruumi. Üks asi, arvesta, et kui just tugiraami ei paigalda, siis need kotid jäävad sul suht kõrgele gondlite joonele ja tõstab raskuskeskme kõrgemale ... oluliselt või mitte...
Ise kolin nende asemel kõvakohvritele üle ja müün kotid maha, kui huvi on võib kaupa teha, garaaž niigi träni täis.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”