On kellelgi kogemusi sõjaväe saabastega
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Re: On kellelgi kogemusi sõjaväe saabastega
munk kirjutas:KKKKKK kirjutas:mx77 kirjutas:Gore-tex saapa ostul tasuks korra sisetald üles tõsta ja vaadata, kas tegemist on Gore täissokiga või poolsokiga.
Täpselt!
Ostsin aegu tegasi depoost siukse saapa: http://motopost.ee/detailid.php?27
Veepidavus on 0% mitte 100%.Tegemist on selle poolsokiga ja veel sitasti paigaldatud sellisega. Vahatasin saapad matkasaabaste vahaga ja nüüd on kuidgimoodigi. Seda raha need väärt eipole raudselt.
heh, just oli plaan minna järgmine kuu neid ostma, kuna jalas tundusid võrreldes krossi saabastega tunduvalt mugavamad (ikka palju palju mugavamad) ja jutu järgi pidid olema ka veekindlad mida krossi saabas ei ole. seesvastu aga sõjaväe saapaga on mul korra jalg jäänud ratta vahele kudagi nii õnnetult, et kui oleks olnud kõrge säärega korralik saabas poleks midagi juhtunud, aga kuna ei olnud sain korraliku sinika endale jalale
nüüd olengi dilemma ees, 185 euro eest nagu ei tahaks saapaid mis vett ei peakas lootus et vahepeal on seda mudelit kudagi täiustatud ja veepidavus paranenud on ainult iseenda lollitamine?
Ma ostsin omale esimesteks saabasteks sellised (http://www.motopost.ee/detailid.php?23), musta värvi aint. Kandsin ehk paar-kolm korda ja nüüd seisavad nurgas. Miks ?
- Jube kanged ja kõvad kõndimiseks. kõnni nagu tammepakkudega ringi.
- rasked
- saabas oli ninast niipalju paks, et tekkis raskusi käiguvahetamisel. Saapa nina ei tahtnud kuidagimoodi kangi alla ära mahtuda.
Veepidavuse kontrollimiseni ma ei jõudnudki.
Kui krossi sõita või ATV-ga ringi põrutada, on ilmselt teine asi, aga kui sõidad rattaga lõbusõitu ja vaja ka vahepeal ringi jalutada, siis need on küll jala surm.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.