Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
r0ma kirjutas:Tere!
Kindlasti on paljudel palavate ilmadega ilmnenud autos probleeme konditsioneeriga, või on lihtsalt uduste akendega sõitmine ära tüüdanud. Mina pakun siis survete kontrolli ja vajadusel süsteemi uuesti täitmist külmainega.
Liigun Raplamaal ja Harjumaal, vajadusel võin kohale sõita.Täidame ka r12(vana tüüpi gaas) töötavaid süsteeme!
Kontkakt:
Roman
55651753
Kondid korda!
Soodsalt!
Kas ja kust saaks läbipaistvat vinüülkile osta? (sellist nagu autodele kuumapuhuriga külge pannakse)
Edit: võiks Tartus asuda
Tänud!
Kas keegi pooleks murdunud tihvti saab välja puurida tagapiduri supordi kinnituse seest?
Keegi ehk tegeleb metallitööga ja on mingeid ülejääke?
Nimelt oleks vaja ca 3mm paksust 1,5cm laiust ja ca 1,5m pikkust roostevaba latti/riba vms
Võib olla, pikem paksem, laiem vms, küll ta mõõtu saan.
Soov teha sellest Korralik grillvarras.
-
Tere!
Haakub juhuslikult viimase postitusega:
Kas keegi pleki painutamisega tegeleb? Vaja ca 07mm plekki painutada. Kõik painded 90 kraadise nurgaga. Suuremad detailid kusagil 400x2400mm.
Peaks olema ilmselt pingis tehtud, kuna vaja ühe haagise pealisehituseks - käsitsi läheks liiga kalliks ilmselt.
Ja kusagil siin Põhja-Eesti pool.
Heiki
53 41 99 95
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kas keegi saab Talllinnas (lähiümbruses) aidata kukkumisraudadel kinnituse lahti lõigata ja siis taas tagasi keevitada?
On teine tehases juba viltu peale sattunud ja ilma korrigeerimata tsiklile kinnitada pole võimalik..
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
frefighter kirjutas:Tere!
Kas keegi pleki painutamisega tegeleb? Vaja ca 07mm plekki painutada. Kõik painded 90 kraadise nurgaga. Suuremad detailid kusagil 400x2400mm.Peaks olema ilmselt pingis tehtud, kuna vaja ühe haagise pealisehituseks - käsitsi läheks liiga kalliks ilmselt.
Ja kusagil siin Põhja-Eesti pool.Heiki
53 41 99 95
Lõikan, painutan igapäevaselt. Kui Viljandi kaugeks jääb siis hüppa mõnest lähemal asuvast plekksepa töökojast läbi ( Ruukki, Toode vms),see lihtne asi. Kuni 1 mm. plekki peaks iga painutuspink painutama.
PUUPAADID
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
otsin sõidukorras poiste jalgratast "20" 7-10a. pakkuda võib uut või kasutatud.
Peeter 5073021
Oleks SEB pangale vaja kinnisvara hindamise akti .
Objekt asub Sakus.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Tallinnas / Harjus inimest , kes jagaks kenasti sikkli elektrit ...
Sooviks ratta kõrval paar sõna juttu ajada ja nõu küsida .
frefighter kirjutas:Tere!
Kas keegi pleki painutamisega tegeleb? Vaja ca 07mm plekki painutada. Kõik painded 90 kraadise nurgaga. Suuremad detailid kusagil 400x2400mm.Peaks olema ilmselt pingis tehtud, kuna vaja ühe haagise pealisehituseks - käsitsi läheks liiga kalliks ilmselt.
Ja kusagil siin Põhja-Eesti pool.Heiki
53 41 99 95
Mina tegelen plekki paenutusega. Tabasalus kohe peale kardirada on valge tootmishoone meteki kirjaga. Helista ette ja tule l2bi. Samuti saan aidata v2iksemate keevitustoodega.
58158905
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Kas kellgil oleks pakkuda kahte suverehvi 13"?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Kas keegi lahke inimene on nõus mulle Tallinnas '90 ndate Kawasaki Vulcan 1500' t proovipersetamiseks näitama?
Nimelt olen pähe võtnud, et järgmine masin just see ja nüüd tahaks oma idee fix'ile kinnitust saada.
Tänud ja PS
Töisel ajal Bmw sõiduautode elekter + peale tööpäeva Vag grupi sõidukite elekter/ diagnostika.
53452991, Mihkel
Kes saaks aidata järgmise tööga: ühel maja siseseinal vaja kipsplaadi ja kiviseina vahele jääv tühimik täita mingi puistevilla või muu säärasega. Laed samuti kipsist.
Seega tuleks:
1) seina või lakke avaus teha
2) sobiliku soojustusmaterjaliga täita
3) avaused katta ning viimistleda
Objekt asub Mähel. Kui on keegi, kes sellise töö peale meister, siis võtku ühendust hyke@hot.ee või telefonitsi 51 23 553 - Oliver.
Kas keegi Lasnamäe-Iru-Loo-Jüri kandis autoremondiga ka tegeleb ning vähe mõistlikuma summa eest asja ette viitsib võtta kui autoremonditöökodade 20-30 EUR/tund? Sooviks nüüd peale suurtemate löökaukude lappimist veermiku üle lasta vaadata (2003 aasta Citroen Xsara). Hääle järgi vajaks kindlasti üks rattalaager vahetust, aga ehk on veel midagi. Lisaks vaja summutile mingi klamber panna, mis sealt jalga lasknud on. Hetkel püsib esimene pütt tagumise küljes tänu traadile.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
Otsin head inimest, kes mõistliku hinna eest rendiks üheks õhtuks oksapurustajat. Tartus või lähistel.
-
- Toetajaliige
hoi!
Oleks vaja mingit tulekindlat riiet, millega saunaahju klaasi nats "vooderdada".
Mõõdud : laius paar cm X 1m pikkust, seega mingi tulekindel teip vmt.
Tallinnas!!
edu
Mustika rimis oli klaaskiust ahjuukse tihendusnoori. Arvatavasti ehituspoodides ka. See vast parem kui riie. Mingit tulekindlat kitti on ka silikooni tuupides saada.
-
- Toetajaliige
skulptor kirjutas:Mustika rimis oli klaaskiust ahjuukse tihendusnoori. Arvatavasti ehituspoodides ka. See vast parem kui riie.
Seda nööri ma tean ja seda saab ka vabalt, aga vaja on kangast, millega klaas ukse sisse vooderdada, et kompenseerida metalli paisumist.
yeekim kirjutas:skulptor kirjutas:Mustika rimis oli klaaskiust ahjuukse tihendusnoori. Arvatavasti ehituspoodides ka. See vast parem kui riie.
Seda nööri ma tean ja seda saab ka vabalt, aga vaja on kangast, millega klaas ukse sisse vooderdada, et kompenseerida metalli paisumist.
Ja miks nöör ja mingi poolpehme kitt paisumist ei kompenseeri?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Poolpehmeid mastikseid, mis ahju ukse kuumust kannataksid, minu teada ei ole. Aga nöörist peaks piisama küll. Minu teada on vaja kompenseerida klaasi paksuse suunalist metalli paisumist. Klaasi pikkuse ja laiuse suunas peaks piisama sellest, et klaas on piisava varuga väiksem lõigatud?
-
- Toetajaliige
bitter kirjutas:Poolpehmeid mastikseid, mis ahju ukse kuumust kannataksid, minu teada ei ole. Aga nöörist peaks piisama küll. Minu teada on vaja kompenseerida klaasi paksuse suunalist metalli paisumist. Klaasi pikkuse ja laiuse suunas peaks piisama sellest, et klaas on piisava varuga väiksem lõigatud?
Selles see asi ongi, et kuidas ma voldin nööri klaasi servadess nii u, cm ulatuses mõlemale poolele?
Vaadake oma kaminaid, ahjusid ja te näete, et ukse ja küttekeha vahel on nöör, klaasi ja ukse vahel on mingi kangas.
edu
Korduvalt vaadanud oma ahju ust ja ei ole seal kangast, on nöör. Ilmselt sul mingi teistsugune uks. Kui on kuni 550 kraadi, siis peaks piisama klaaskiudtihendist. Kui kõrgem temperatuur (ja seda ta ka on), siis päästab keraamiline kangas, lint, nöör vms. Näiteks seal on: http://18591162.la02.neti.ee/katlamajad ... aterjalid/
-
- Toetajaliige
wake kirjutas:Korduvalt vaadanud oma ahju ust ja ei ole seal kangast, on nöör. Ilmselt sul mingi teistsugune uks. Kui on kuni 550 kraadi, siis peaks piisama klaaskiudtihendist. Kui kõrgem temperatuur (ja seda ta ka on), siis päästab keraamiline kangas, lint, nöör vms. Näiteks seal on: http://18591162.la02.neti.ee/katlamajad ... aterjalid/
Tänud
Kellelgi rasedat naist või kedagi taolist jõudeistuvat pole?
Pakuks väikese õmblustöö - mul vaja ühel spetsiifilisel kevlarsisuga vestil kinnituskummid ära vahetada. Ja mu emal läks õmblusmasin katki mu viimase põnevamat sorti õmblusalase väljakutse peale
Tervist! kas kellegil on pakkuda Volvo v70 I genile(97-00) varuosi, kas kasutatuid või uusi, huvi oleks roolilati,roolivõimu pumba, valuvelgede, ja mõnede sisu detailide vastu, või äkki vedeleb kellegil aianurgas varuosa doonor kust saaks mõned osad kruttida mõistliku tasu eest?
Ette Tänades!
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Autoelektriku abi vaja. Nimelt kuskil kuu aega tagasi sattus lumi autosse keskkonsooli peale ning peale seda lakkas töötamast auto ekraan. Ehk keegi saab jagu? PM!
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
- Tänanud: 3 korda
yeekim kirjutas:wake kirjutas:Korduvalt vaadanud oma ahju ust ja ei ole seal kangast, on nöör. Ilmselt sul mingi teistsugune uks. Kui on kuni 550 kraadi, siis peaks piisama klaaskiudtihendist. Kui kõrgem temperatuur (ja seda ta ka on), siis päästab keraamiline kangas, lint, nöör vms. Näiteks seal on: http://18591162.la02.neti.ee/katlamajad ... aterjalid/
Tänud
Meil klaasitöökojas selline isekleepuv teip ca 9mm lai ja 3mm paks kuumuskindel,
Kui huvi
53333521
Eduard
Kiirusta aeglaselt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.