Eesti motoringrada

Kasutaja avatar

allan777
Postitusi: 356
Liitunud: 06 Aug 2007, 14:43
Tsikkel: BMW S1000 RR
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 2 korda

Re: Eesti motoringrada

Lugemata postitus Postitas allan777 »

http://www.youtube.com/watch?v=yQhw6EuP ... ature=plcp

44 siklit oli stardijoone taga ja minu stardipositsioon oli 8, Teekal 9. Start oli kehva, nagu mul siiani bemmiga on alati olnud - too much power to handle ilmselgelt . Teekas kimas mööda, sai ees olla ühe kurvi. Ja siis noppisin veel 3 tüüpi ära. Siis pani üks tüüp eest risu, videol kah näha. Ehk siis sõiduga olin nö 4 kohal. Siis viimasel ringil tulid mingid tüübid selg ees vastu järsku, arusaamatu, üks sõitis tagarattal isegi. Mul tõmbas juhtmesse, korraks lasin gaasi maha (algaja reaktsioon vist) aga siis mõtlesin, et ruudulippu ju pole veel olnud ja keerasin uuesti peale . Ja selguski, et osad seltsimehed olid tõlgendanud lipumeeste tööd viimasel ringil kui finishit ja lõpetasid võistlemise. Sõitsin 2-st matsist mööda ja parandasin viimasel ringil oma kohta . Mis teha, võidusõit on võidusõit ja selle lõpetab ruuduline lipp! Samas olid 2 neist, kes minust ees olid, teinud valestardi - seda on ka videost näha. Seega võibolla anti kuttidele ka boksist märku, et saavad karistuse ja reaktsioon oligi see, et tõmbasid hoo maha kuna ei olnud enam motivatsiooni kangutada.

Aga see ilus hooaja algus lõppes minu jaoks mõned päevad peale laagrit - ees seisab järjekordne põlveopp (teise põlvega juba oli sügisel) - taastumine vähemalt 6 kuud. Ja seda lootusega, et edaspidi veel üldse sõita saan. Võimalik, et see Ungari laager oli minu viimane sõit motikaga . Aga ei kahetse midagi - ma armastan seda ala ja kui nii peaks minema, siis vähemalt armastuse pärast .
!!!!

kas motorinka seltskond kustutab selle teema siit??? Janno, kamoon?
kas edaspidi kalendripoiste auväärsesse seltskonda saab läbi lugupeetud Aboli tutvuste või saab kellegile otse pappi maksta?

Allan

BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”