Lätis arvele võtmine

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
MaxofSix
Tsikkel: 99' Yamaha Dragstar

Lätis arvele võtmine

Lugemata postitus Postitas MaxofSix »

Lugu järgmine:
Soov on ratas arvele võtta Lätis, kuna Eestis esmane registreerimine on liialt soolane.
Masin toodud UK-st ja Eestis arvel ei ole. Peale UK paberi on mul 2 kohaliku omanikuvahetus lehte.
Kas kellelgi on kogemusi antud teemal?
Läti ''ARK'' - http://www.csdd.lv/?lngID=EN

S*** takes time and effort.
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650

LM
Tsikkel: CBR1000F & HD Softail

Re: Lätis arvele võtmine

Lugemata postitus Postitas LM »

kui vöib kysida, mida maksab see siis lätis?
ja eestis?
ja kas on sellel ka mingeid muid eeliseid?
tänan

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Nohhh, siis sa saad ülevaatusel hakata Lätis käima, ratast on ka jama Eestis müüa, kena lahmaka plekilataka saad saba alla rippuma jms. See Läti-Leedu rohkem USAkate teema, esmase registreerimise pealt ei tasu ehk koonerdama hakata, aga krt, kallis on ta küll.

Kasutaja avatar

kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Lugemata postitus Postitas kki »

Maanteeameti lehekülg ütleb, et 1900 krooni, on see õige? Kui normaalselt sõita ja hooldada ja kindlustada jms, siis see 1900 on suht väike summa selle kõrval, tea kas tasub mingi läti keerutamisega seda raha kokku hoida.. midagi peab niikuinii maksma ju... JMHO

Kasutaja avatar

Teema algataja
MaxofSix

• payment for registration, the Registration Certificate and registration number plates (for a vehicle – Ls 30,86; for motorcycle, trailer, tricycle, quadricycleand, moped – Ls 21,65).

Ehk siis siit tundub et 21.65 Lati mis on u 500.- Eestis on summa 2250.- (1900.- + 350.-)
Kui kellelgi selline summa väike tundub siis olen nõus selle annetusena vastuvõtma. :D

Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

läti kohale sõit maksab ju ka ja tõesti see ülevaatuse teema veel.ja pärast müüa suht s**t.mina ei viitsiks küll jamada.

Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

Kuidas kindlustusega on? Kas Läti numbriga võetakse Eesti firmas jutule?

Kasutaja avatar

Teema algataja
MaxofSix

Nongrata kirjutas:

Kuidas kindlustusega on? Kas Läti numbriga võetakse Eesti firmas jutule?

Kord aastas käiks lätis kindlustust ja ÜV tegemas. Ja siit lõuna-eestist see nüüd nii kulukalt kaugel ei olegi. Odavam kui Tallinna sõita!

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

MaxofSix kirjutas:

• payment for registration, the Registration Certificate and registration number plates (for a vehicle – Ls 30,86; for motorcycle, trailer, tricycle, quadricycleand, moped – Ls 21,65).

Ehk siis siit tundub et 21.65 Lati mis on u 500.- Eestis on summa 2250.- (1900.- + 350.-)
Kui kellelgi selline summa väike tundub siis olen nõus selle annetusena vastuvõtma. :D

Ma pakun, et sa ei peaks üldse endale ratast ostma.
Äkki on liiga kallis....

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Teema algataja
MaxofSix

triplekix kirjutas:
MaxofSix kirjutas:

Ma pakun, et sa ei peaks üldse endale ratast ostma.
Äkki on liiga kallis....

Ei ole probleemi ma ei ostnud ratast :ner: aga olemas on ta mul ikkagi. Ja sõitmata ei jäta selle pärast et kallis on.. niisis tuleb lätti minna..

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Ma küll ei tea kuda on lood eraisikutega, aga firma masinatel meil on seal ka teedemaks.
Ja kui mu mälu ei peta, siis oli aastamaks äkki ca 2000eeki meie rahas.

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Teema algataja
MaxofSix

Tuleb välja, et elamis luba on vaja. Või siis sõpra kes seal elaks. Sammuti pidi nende TÜV olema väga karmiks läinud. Nii et kõikide olude kiuste sain siiski kodumaal arvele võtta. Selleks kulus mul 5 tundi arkis ja 2350.- krooni. Tänud kõigile, kellel midagi öelda oli :twisted:

Kasutaja avatar

-Kristo-

Lugemata postitus Postitas -Kristo- »

Kuidas USA päritolu ratta arvelevõtuga Lätis on? Kas nõuavad seal ka serti või saab ilma hakkama?

sigaelmar

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Kas see Läti ratta ülevaatus täiesti savi pole või? Keegi ei saa Eestis aru nagunii kas see kehtib või mitte ja ma ei kujuta ette et kedagi peaks üldse huvitama Läti ratta ülevaatus, peaasi et kindlustus olemas on.
Mu oma ratas ka praegu Leedus arvel veel, ma ei võtakski seda Eestis arvele kui saaks kindlustuse ära teha aga ei saa, selleks peab Lätti minema :evil:

Kasutaja avatar

-Kristo-

Lugemata postitus Postitas -Kristo- »

Ülevaatusest ma juttu ei teinud, tahtsin küsida vaid et kas ilma sertifikaadita saab Lätis arvele või mitte?

sigaelmar

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

-Kristo- kirjutas:

Ülevaatusest ma juttu ei teinud, tahtsin küsida vaid et kas ilma sertifikaadita saab Lätis arvele või mitte?

Keegi teine tegi siin. Ju seal Lätis kõik asjad arvele saab, miks siis muidu nii on, et seal on arvel aga meil siin ei saa võtta. Aga see on jah iseasi kas teise riigi kodanik saab võtta arvele või mitte.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”