Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Esimese poole teekonnast võid ju minna Tln-Trt maanteed mööda ja soovi korral Puurmanist Jõgevale suunduda, kui on soov Piibe maanteed mööda minna. See remondisolev lõik oli vähemalt eelmise nädalavahetuse seisuga auto veermikule päris nukker
Postitus Postitas Kulu » Laupäev Apr 28, 2012 11:37
Kood: Vali kõik
Mr. P. kirjutas:Liigun paari tunni pärast Tartust Tallinna poole (marsruut arvatavasti Piibe mnt mööda) - kas on keegi huvitunud ühinema?
Oled ikka teadlik, et Tabivere ja Kaarepere vaheline lõik on osaliselt suletud ja peab ringi sõitma? Kui oled teadlik on kõik
kui mtte siis on veel aega uus teekond valida.
Tulin täna just seda teed pidi, nö suletud lõik algab 4km enne Tabivere aga läbi sai küll, pidi ainult foori taga veidi passima.
-
- Tsikkel: Honda CBR 600 f
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
Avasin ka selle aasta hooaja. Käisin ülevaatusel.
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
Kes saaks Tartus aidata peenemat sorti jootmisega. ES-i kaudu ehk lihtsam seletada, saadaks mõne täpsustavad pildid ja veidi juttu juurde.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Hurt kirjutas:Kes saaks Tartus aidata peenemat sorti jootmisega. ES-i kaudu ehk lihtsam seletada, saadaks mõne täpsustavad pildid ja veidi juttu juurde.
Oleneb, keda joota vaja on. Kui peenmat sorti, sel juhul konjak?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 1 kord
Hurt kirjutas:Kes saaks Tartus aidata peenemat sorti jootmisega. ES-i kaudu ehk lihtsam seletada, saadaks mõne täpsustavad pildid ja veidi juttu juurde.
No kui just ruuttollile üle 200 jala ei ole, saan ehk hakkama...
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Vahendan abipalvet:
Otsin kedagi, kes oleks nii tore ja õpetaks oma rattaga mulle platsil sõiduharjutusi! Õppimist alustasin nullist ning hetkel olen platsil 10 sõidutundi teinud. Paraku ei võimalda minu õpetajapalk eriti palju lisatunde autokoolist juurde osta. Kas keegi on nõus minuga treenima platsiharjutusi? Tasu kokkuleppel. Endal veel tsiklit pole. Elan Tartus.
Email: lucia.alver@mail.ee
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Tänud kõigile kes vastasid nii ES-i kui otse siia. Inimene leitud. Tegu oli Boschi ABS-i ajuga, millel oli vaja joota uued klemmide ja plaadivahelised sillad.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 11 korda
Sinise Monsteriga poiss, kes eelmine aasta üllatussõidul ka osales, anna endast märku - mul on üks jutt, aga su kasutajanimi on ununenud.
kurisookaru kirjutas:Vahendan abipalvet:
Otsin kedagi, kes oleks nii tore ja õpetaks oma rattaga mulle platsil sõiduharjutusi! Õppimist alustasin nullist ning hetkel olen platsil 10 sõidutundi teinud. Paraku ei võimalda minu õpetajapalk eriti palju lisatunde autokoolist juurde osta. Kas keegi on nõus minuga treenima platsiharjutusi? Tasu kokkuleppel. Endal veel tsiklit pole. Elan Tartus.
Õpin ise platsi praegu ja selle nädala alguses õnnestus suhteliselt suurel kiirusel kukkuda ning ratas ära lõhkuda. Tegemist oli autokooli tsikliga, seega neil vastav kindlustus ja remondikulusid mina eraldi katma ei pea.
Aga, kui sõita võõra rattaga, olles endal "õpetaja palk", mis ilmselgelt ei võimalda võtta lisatunde autokoolis, rääkimata võimalikust võõra tsikli parandusest, siis peab küll endas nii pagana kindel olema, et kukkumisi ette ei tule.
Ma siin mõtlen, et kas risk ei ole mitte liiga suur? Lisatund autokoolides jääb nii 20-25 €/h piiresse. Teadjad mehed vast kujutavad ette, kui nt 40 km/h kiirusel külg maha panna, millised on võimalikud vigastused tsiklil ja kui palju see maksma võiks minna- mitu sõidutundi selle raha eest võiks saada?
Einoh, samas häid inimesi võib ikka leida, seega edu igal juhul
miu kirjutas:Sinise Monsteriga poiss, kes eelmine aasta üllatussõidul ka osales, anna endast märku - mul on üks jutt, aga su kasutajanimi on ununenud.
hmm äkki on sama ratta omanik
http://bike.motors24.ee/vehicles/311959 ... =price.ASC
seal tel ilusasti olemas
Mina oleksin ka huvitatud, kui tõesti leidub inimene, kes on nõus oma ratast laenama. Ma lähen küll juba linna sõitma, kuid siiski ei ütleks ära lisasõitudest, et kindlustunnet suurendada. Ehk on kellegil stunt ratast või mitte plastikut omavat vanemat ratast, mida raatsib anda sõitmiseks. Tasu kokkuleppel.
Ju siis ikkagi pole see risk liiga suur, kui taolisi sooviavaldusi veel juurdegi laekub
-
Kri§to kirjutas:miu kirjutas:Sinise Monsteriga poiss, kes eelmine aasta üllatussõidul ka osales, anna endast märku - mul on üks jutt, aga su kasutajanimi on ununenud.
hmm äkki on sama ratta omanik
http://bike.motors24.ee/vehicles/311959 ... =price.ASC
seal tel ilusasti olemas
Tänud, leidsin ise ka juba kontaktid üles.
-
Kelle kollane Fastersi juures võileivaks sõideti?
-
- Tsikkel: Vt
Tere. olen 18 saan peagi 19 tahaks õppida enne püsisuhet seksima,kas siin on selliseid mehi kes laenaks oma naist! Mootorratas on hobi. See ei ole praktilineliiklusvahend,kui pole piisavat resurssi siis ei saa sellist hobi ka endale lubada.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Kui raha pole sõidutunde võtta, siis ammugi pole raha, et mootorrattaga sõita. Vihjeks, see talv on mul kulunud 600€ ainuüksi ratta hooldusele. 200€ on veel soolas. Ja mu ratas ise maksab 1000€, mille hooldus pidavat üliodav olema. Load maksid mul vaid 350 eur.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
ranel kirjutas:Kui raha pole sõidutunde võtta, siis ammugi pole raha, et mootorrattaga sõita. Vihjeks, see talv on mul kulunud 600€ ainuüksi ratta hooldusele. 200€ on veel soolas. Ja mu ratas ise maksab 1000€, mille hooldus pidavat üliodav olema. Load maksid mul vaid 350 eur.
Lubade olemasolu ei kohusta sind ratast OMAMA.
-
Kri§to kirjutas:ranel kirjutas:Kui raha pole sõidutunde võtta, siis ammugi pole raha, et mootorrattaga sõita. Vihjeks, see talv on mul kulunud 600€ ainuüksi ratta hooldusele. 200€ on veel soolas. Ja mu ratas ise maksab 1000€, mille hooldus pidavat üliodav olema. Load maksid mul vaid 350 eur.
Lubade olemasolu ei kohusta sind ratast OMAMA.
No vaadates, et tüübil oli lauses veel, siis tundub, et on plaan tsikkel soetada.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Tsikkel: Freewind
ranel kirjutas:Kui raha pole sõidutunde võtta, siis ammugi pole raha, et mootorrattaga sõita. Vihjeks, see talv on mul kulunud 600€ ainuüksi ratta hooldusele. 200€ on veel soolas. Ja mu ratas ise maksab 1000€, mille hooldus pidavat üliodav olema. Load maksid mul vaid 350 eur.
Kõik on suhteline. Võibolla sul pole lihtsalt vedanud. Tsiklistiks olemine ei pruugi pikas perspektiivis olla üldsegi nii kalllis. Ma tegin load 320 €, ostsin endale esimese varustuse selga 410 € ning tegin ratta sissemakse koos dokumentide vormistamisega 960 €. Pärast seda maksin küll kaks aastat järelmaksu u 90 € kuu, kuid ratta hooldus (kord 6000 km tagant) ei ole kunagi ületanud 100€. Kõige kallim ost, mis ma rattale teinud olen, oli u. 12000 km tagasi uued rehvid, mis koos vahetusega läks alla 160 €. Teisalt olgem ausad - need korrad, mil ma külje maha olen pannud, olen ma vahetanud vaid katkiläinud osi (viimase kukkumise kulud 45 €). Plastidelt kriimude eemaldamise ja ülevärvimisega pole ma end vaevanud.
vartveikko kirjutas:Tere. olen 18 saan peagi 19 tahaks õppida enne püsisuhet seksima,kas siin on selliseid mehi kes laenaks oma naist! Mootorratas on hobi. See ei ole praktilineliiklusvahend,kui pole piisavat resurssi siis ei saa sellist hobi ka endale lubada.
Mis asja? Aeg ajalt on uudistest läbi käinud juhtumeid kus mõni vana perv liiklusvahendisse nii kiindund et autodega seksib ja muud säärast jaburust aga no come on sellist võrdlust tuua peab ikka "üleval korrulel" midagi väga valesti olema. Äkki ajaks veel sellist juttu ka et on olemas tsiklimees ja tsikliga mees ja et tsiklimeheks ei saada vaid sünnitakse jne. ?
Mine maga välja ja ära enam peale võta.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Hurt kirjutas:vartveikko kirjutas:Tere. olen 18 saan peagi 19 tahaks õppida enne püsisuhet seksima,kas siin on selliseid mehi kes laenaks oma naist! Mootorratas on hobi. See ei ole praktilineliiklusvahend,kui pole piisavat resurssi siis ei saa sellist hobi ka endale lubada.
Mis asja? Aeg ajalt on uudistest läbi käinud juhtumeid kus mõni vana perv liiklusvahendisse nii kiindund et autodega seksib ja muud säärast jaburust aga no come on sellist võrdlust tuua peab ikka "üleval korrulel" midagi väga valesti olema. Äkki ajaks veel sellist juttu ka et on olemas tsiklimees ja tsikliga mees ja et tsiklimeheks ei saada vaid sünnitakse jne. ?
Ja siis on veel kroomimehed ja mudamehed ja plastikumehed ja siis on veel ravintola bikerid jne
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Tere rahvas.
Paluks natuke abi...
Ehk leidub keegi hea inimene teisipäeval paariks tunniks oma 2004+ Yamaha R1 küllest tagumisi jalaraudu laenama seniks kuni Ark-is asi arvele võetud?
Tahaks vältida olukorda kus tuleks mõte sealsetel härradel passi ratas ühekohaliseks kirjutada.
Iste on omal olemas.
Tänud juba ette
-
- Tsikkel: Vt
Hurt kirjutas:vartveikko kirjutas:Tere. olen 18 saan peagi 19 tahaks õppida enne püsisuhet seksima,kas siin on selliseid mehi kes laenaks oma naist! Mootorratas on hobi. See ei ole praktilineliiklusvahend,kui pole piisavat resurssi siis ei saa sellist hobi ka endale lubada.
Omal nägu verine aga ikka mö..
http://ngiley.com/wp-content/uploads/20 ... th-car.jpg Mida rohkem sa armastad oma liiklusvahendit ,seda vähem sa teda lõhud.
Mootoraturiks sünnitakse mitte ei saada,load ei tee sinust veel mootorraturit,sest peale esimest rangluu murdu lased sa püksi kui mootorratast näed,mootorrattur on see kes ka peale kolmantat matsu ütleb :IKKA JUHTUB .Nii et on olemas tsiklimees ja tsikliga mees.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
vartveikko kirjutas:Mootoraturiks sünnitakse mitte ei saada,load ei tee sinust veel mootorraturit,sest peale esimest rangluu murdu lased sa püksi kui mootorratast näed,mootorrattur on see kes ka peale kolmantat matsu ütleb :IKKA JUHTUB .Nii et on olemas tsiklimees ja tsikliga mees.
Pärast suuremat ajupõrutust või seenevedeliku joomist tuleks mootorratta omamine ära keelata. Mis siis, et majaduslikku resurssi jagub, ajuresurss on aga kahjustatud.
Kontaktki kellelgi, kes ja kus teeks Tartu kandis ZX9R plastikud korda (mõrad, väiksed tükid väljas ning kriibitud) ? Mõistliku hinna eest muidugi
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
Teeks selle nädala sees ühel öhtul 50-100km tiiru kuskil Lõuna-Eesti kurvilistematel ja mägisematel teedel?
Kuna ma ise neid teid ei tunne, siis sooviks kedagi teadjamat teejuhuks.
-
margus014 kirjutas:Teeks selle nädala sees ühel öhtul 50-100km tiiru kuskil Lõuna-Eesti kurvilistematel ja mägisematel teedel?
Kuna ma ise neid teid ei tunne, siis sooviks kedagi teadjamat teejuhuks.
Kolmapäeva õhtul on plaanis minna proovima, kas mu ratas käib nüüd ilusti või mitte
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.