Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
ma ei viitsi väga detailselt kirjutada aga ostsin mõned aastad tagasi ühe KTM Adventure 950, mis paugutas ja lõi sumpast leeke.
Kuigi ekstreemmoto väitis, et sportsumpadega "peabki nii tegema" ja et mul see ratas on "üle tuunitud", võtsid nad töö siiski vastu ja küsisid kokku (peale mitu korda nende külastamist) 6500 eeki. aga jäid lõpuks ikkagi oma seisukoha juurde et ratast on liiga palju moditud ja paugutamisest ei pääse üle ega ümber.
kodus proovisin huvipärast karpasid sünkida, peale seda kadus paukumine ära. Materjalikulu oli 20 eeki (isetehtud sünkroaparaat) ja ajakulu 30 minutit.
Küsimuse peale ekstreemmotost, et miks nad siis seda ei teinud ja kõike muud tegid, oli see, et nad tahtsid teha, kuid ei leidnud istme alt sünkimisvoolikuid.
Neid seal tõepoolest polnud, need olid ära võetud ja avaused olid kaetud kummiluttidega, ilmselt eelmine omanik oli kaalu vähendamiseks asju maha kiskunud....
Ja oma 6500 kroonist lubasid nad mul ainult und näha, kui siia foorumisse tulin kaebama, sain veel hoiatuskirja, et ära kuse kaevu kust sa jood Kuna härra, kellega ma siis seal suhtlesin, enam ammu ei tööta seal, siis ei pea ma vajalikuks ka enam antud firmat maha teha. Kuid verd higi ja pisaraid sain ikka sitaks
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.