Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
Minu see aasta järjest kaks üsnagi ebameeldivat kogemust MOTOHOOV-i letitagusega.
Kevadel läksin sinna, et soetada oma rattale siselohv.
Letitagant tuli selline jutt, et ma olen püstihull, kui tahan oma rattale alla panna tagarehvi, millele käib siselohv.
Et see ei kesta midagi ja kohe hõõrub puru ja saab kuuma ja läheb kindlasti katki.
Ma siis igaks kümneks juhuks helistasin Tartu Motodepoosse Kallele ja .... (ei kommenteeri vastust)
Läksin siis eelmine nädal mina rehvi vahetama ja ohh imet... USAST tulnud rehvidega rattalt rehvi alt võttes tuli sealt välja ka siselohv (mina olin selle rehviga läbinud ca. 30 000km. ja enne seda oli ta sellega mikidemaal liiklenud.)
Lisaks sellele tehti hullult motodepoo maha, et seal keegi midagi ei oska ja neil pole üldse tasakaalustuspinkigi jne. Ja kae imet: Motodepoos tasakaalustuspink olemas nagu viis kopikat. (Kurat, no nii mõru maitse jäi MOTOHOOVIST suhu)
Järgmine keiss kohe otsa oli uus aku: Helistasin siis jälle Motohoovi ja telefonile vastas jälle see sama müüja (tean neid müüjaid isiklikult, aga nimesid ei tahas siin välja tuua)
Rääkisin siis oma mure ära, et uut akut vaja ja küsisin hinda. Vastused paari kohta tulid sinna 100 rutsi ümber.
Kuna eelnevalt olin võtnud ka pakkumise Akukeskusest, siis küsisingi kohe järgi, et kas hinda nagu paremaks ei saa? Vastus, et need ongi kallid akud.
Ja kui avalikustasin hinna, et Akukeskusest saan aku koos käibega 45€, siis tuli jälle analoogne jutt, et see on kindlasti kõige hullem sõnnik, mida üldse Hiinas toodetakse Ja et see ei kesta mul midagi.
Tänasin jälle viisakalt ja panin toru ära ning ostsin Akukeskusest Exide aku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.