Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

zx12r

Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

Lugemata postitus Postitas zx12r »

boob kirjutas:

Eelmise aasta lõpul sai ringitõmmanud saalega kolisevale mootorile uuritud umbkaudseid remondi hindasid ja tingimusi. Positiivse poolepealt jäid meelde Bikepoint ja margiesindus, kes mõlemad rääkisid konkreetset juttu ja lubasid ka enda tehtud tööle garantii anda. Kõige halvema mulje jättis Streetmoto, kus tehtavale tööle garantii küsimine lõppes sellega, et arvati et ma raudselt tahan neid huiama hakata kui garantiist räägin ja seletuse peale, et mina ju ei tea mis mootoris toimub ja mootorit avanud mehaanik peaks suutma selle peale vigaste juppide vahetust ikka nii kokku panna et asi edaspidi ka töötab, keelduti üldse sellest tööst... Minu jaoks lihtne järeldus on et kui tehtud töö eest vastutada ei juleta, siis järelikult on töö nii sita kvaliteediga et ei julge vastutada...

Olen sinuga 100% nõus - kui tööde teostaja ei ole nõus garantiid andma, siis pigem valida mõni muu koht, mis garantii ka annab. Olen ise samuti peaaegu kõik tööd lasknud teostada Bikepointis või margiesinduses. Ei ole seni veel midagi peale remontimist ära lagunenud, kuid julge tunne on teada, et kui peaks lagunema, uuritakse välja mis valesti on ning tehakse korda.

Püsiklient on (või peaks olema?) väärtuslik isik igale ettevõttele.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”