Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Whitebalance kirjutas:Kohtumine politseinikuga:
Eelmine aasta sõitsin autoga, tulin surfilaagrist...
Nii kaua kui sina austad teisi austavad teised sind!
Kui sa paned näkku, panevad teised sulle näkku ja neil vendadel ongi ainult rääkida, kuidas kõik neile paha teevad, sest mis sina teistele see teised sinule!Julge teha, julge tunnistada!
Täiesti nõus Whitebalance'iga! Oli endalgi mõni aeg tagasi mõnes mõttes sarnane kokkupuude politseiga. Lühidalt: asulasisesel teel keeras kõrvalteelt mulle ette veoauto. Äkkpidurduse vältimiseks tegin ristmikul möödasõidu. Kiirus tõusis ca 70 km/h'ni. Nagu tellitult, seisis 150m eemal politsei, kes loomulikult mulle järgi tuli ja mu kinni pidas. Peale pikka vestlust ja kirjalikku seletust piirduti siiski hoiatusega. Nägid nad ju ise situatsiooni pealt ja said aru et tegelikult oli see manööver ohutuse seisukohalt tõesti kõige õigem.
Politseiga on mul kokkupuuteid rohkemgi olnud. Kindlasti ei saa ma öelda et politsei mulle liiga oleks teinud või kuidagi muidu halvasti käitunud oleks. Mõned korrad olen suutnud oma eksimuse või rikkumise kohta politsei jaoks mõjuva põhjuse tuua ja ilma protokollita pääsenud, mõned korrad nii hästi läinud ei ole. Leian et paha ei ole mulle keegi teinud. Ole viisakas ja mõistlik ja käitutakse ka sinuga samamoodi ja täpselt sama kehtib ka teistes riikides.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.