Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Kohtumine politseinikuga:

Eelmine aasta sõitsin autoga, tulin surfilaagrist. Terve tee püsikiirusega sõidetud ja siis pärast keilat, mööda paldiski maanteed Tallinna poole sõites (seal kus põllu peal lauged kuvid ja mägi) järsku 2 autot sõidavad 75km/h. Hakkan siis ühtlaselt mööda minema, kui ei tea kust ilmub mu taha BMW kes arvatavasti sõitis minu 90 + asemel nii umbes 120 +. Mina möödasõidul ja tema täiesti perses kinni. Ees kurv, mõtlen, et no kui tal ajusid ei ole (ja vaja sellises kohas mööda minna nii, et 500 m pärast nähtavaust ei olnud) mul vähemalt on ja kui sealt auto ilmuks välja siis mina saaksin ilusti ära reastuda ja ta paneks otse kümpi. Vajutasin siis pedaali ja kiirus kasvas nii 116ni. Reastusin ära oma ritta selle aeglasti sõitva auto ette, kui järsku terve juudikuusepuu läks seljataga põlema. Erapolitseinik. Politsei vajutas gaasi põhja, kõrval BMW gaas põhjas ja minu hea kavatsus, et kõik ohutult lõppes ka nagu imelik. Aeglustasin, BMW kimas meist mõlemast mööda ja härra politsei tuli välja.

20+ kiiruseületamine. Eks ta nägi ise ka seda situatsiooni ja pärast 25 min ilusat vestlesmist kõigest ja sellest miks väike kiiruseületamine juba väha paha on näiteks: 50 sõidad ja pidurdad saad täpselt enem inimest seisma. 60 nega sõidad ja sama situatsioon siis on otsasõidu kiirus 40km/h inimesele. Vahe märgatav. Lõppkokkuvõttes tegi hoiatuse ja lasi minema.

Nii kaua kui sina austad teisi austavad teised sind!
Kui sa paned näkku, panevad teised sulle näkku ja neil vendadel ongi ainult rääkida, kuidas kõik neile paha teevad, sest mis sina teistele see teised sinule! :ner:

Selle: eest ära sõitmisega, siis oleks ainult nii, et FUCK THE SPEED limits ja las eest ärasõitja paneb ainult enda elu ohtu. Need noored kuked võiksid rotten.com i avada ja vaadata, mis maailmas on juhtunud. Pere 2 + 2 inimest läheb ilusal päeval välja piknikule, hakkavad enda teeotsast välja pöörama, kui järsku üks 250km/h + liikuv masin astub üheltpoolt autot sisse ja jätkab lahkumist teisest uksest. Kokkuvõttes surnud 5 inimest.

Kui asi oleks nii lihtne, et eest ärasõitja ohustab ainult iseennast siis oleks alati FUCK IT! Aga alati leidub olukordi, kus mängus on faktorid mis sinust ei olene. Sa võid olla ükskõik kui hea sõitja aga see ei aita sul ellujääda või liigelda teisi ohustamata kiirustel 200+. Arvatavasti enamus siin teemas teavad, mis tunne on juba 250+ pealt hakata pidurdama, et enem 100 km/h liikuva masina taha pidama saada. Pole samuti tore hetk!

Julge teha, julge tunnistada!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”