Goretex vs. nahk

Kasutaja avatar

Zeek

Lugemata postitus Postitas Zeek »

Nuh...paiga leiad kangapoest jopekangaste osakonnast...impregneer nimeks. Tex materjalidega on lugu hapum, mina ei teagi kust siukst paika saada...kui keegi teab, andke mulle ka teada, eks
Ja see ei tähenda kommentaare stiilis: küsi texi õmblevatest firmadest...vajaks pigem konkreetsete isikute kontakte...

Aga paiga pealepanemiseks on 2 varianti:
1. soovitan kasutada mõne näpuosava inimese abi. Enamasti ei õnnestu sõiduriietele paiku peale pannes sinna masinaga eriti ligi pääseda, nii et paik tuleb käsitsi (pisikeste pistetega) peale õmmelda. Veekindel selline paik ei tule kahjuks (õmblus laseb vee läbi, paik tasuks valida selline mis ei lase , kuid see meetod on lihtsam ning kiirem ning soodsam.
2. võtta vooder õmblustest lahti, kaitsmed välja ja õmmelda paik masinaga peale, teipida seejärel õmblused veekindla teibiga (mida laiatarbekaubandusvõrgust ei leia) ning õmmelda vooder tagasi. See meetod annab mõneti professionaalsema tulemuse (mõnede meelest on masinaga õmmeldud paigal parem väljanägemine), kuid on töömahukas, tülikas, kallis ja vahel suht raskesti teostatav. Ka jääb õmbluse koht paksem ja veidi kohmakam.

Ise kasutan ma meetodit nr.1 (enda varustus+ veel mõned joped), seda nii lihtsuse kui ka isikliku mugavuse tõttu.

Zeek, kes vajab tex materjali, õmbluste veekindlaks tegemise teipi (ning õpetust kuidas seda ÕIGESTI teha)
Elu on...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”